Κάνε την αλλαγή και ζήσε μια υπέροχη ζωή με …Anagenesis

Ερμιόνη Σαρρή
Κάνε την αλλαγή και ζήσε μια υπέροχη ζωή με …Anagenesis

«Τα ευτυχισμένα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα», είπε η Audrey Hepburn. Σήμερα, κάθε γυναίκα που σέβεται τη φύση της αναζητεί την ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά. Γνωρίζει, επίσης, ότι η ομορφιά αναδεικνύεται όχι σε εκείνους που διαθέτουν τέλεια χαρακτηριστικά αλλά σε εκείνους που έχουν τα προσόντα και τη δύναμη να την αναδείξουν!

Αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις τη δική σου ...Αναγέννηση, τότε στα κέντρα πλαστικής χειρουργικής Anagenesis του πλαστικού χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, μπορείς να απευθυνθείς είτε για επεμβατικές είτε για μη επεμβατικές τεχνικές.

Πρόσωπο: η βιτρίνα της γυναίκας

Το κυριότερο όλων, η «βιτρίνα» κάθε γυναίκας ...το πρόσωπο. Αν προτιμάς μη επεμβατικές λύσεις, όμως θέλεις το πρόσωπό σου να αλλάξει όψη και να δείχνει σαφώς νεότερο, τα νέα είναι εξαιρετικά: Η εξελιγμένη θεραπεία Liquid Lift αποτελεί την ιδανική, μη επεμβατική λύση στο πρόβλημα των ρυτίδων και της επαναφοράς του σχήματος του προσώπου. Χάρη στο συνδυασμό του Βotox και του Υαλουρονικού Οξέος, το Liquid Lift προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα σε 1 μόνο συνεδρία, χαρίζοντας μια φρέσκια και δροσερή όψη στο πρόσωπο! Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και διαρκεί περισσότερο από 1 έτος!

Θέλεις να μάθεις τα πλεονεκτήματα;

1. Η αποκατάσταση είναι συνολική, και αφορά όλο το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού.
2. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και απόλυτα αρμονικό.
3. Η ολική ανανέωση του προσώπου ολοκληρώνεται σε μόλις 30 λεπτά, ενώ διαρκεί περισσότερο από 1 έτος.
4. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, ράμματα ή παραμονή στο νοσοκομείο. Αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορείς να επιστρέψεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες!

Η πιο συχνή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στον κόσμο είναι η αυξητική στήθους. Στο κέντρο Anagenesis του πλαστικού χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα μια νέα τεχνική αυξητικής στήθους με ταχύτερη ανάρρωση και λιγότερο πόνο σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στήθος που πάντα επιθυμούσες. Συγκεκριμένα, η μέθοδος subfascial εξασφαλίζει ταχύτερη ανάρρωση, ελαχιστοποίηση του μετεγχειρητικού πόνου, μώλωπες και απουσία σφικτών κορσέδων στο στήθος.

Έχεις «ψωμάκια»; Και ποια από εμάς δεν έχει; Πολλοί άντρες και γυναίκες πάσχουν από «λιποδυστροφία», τη δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Από τα «ψωμάκια» είναι δύσκολο να απαλλαγούμε μόνο με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Άλλα προβληματικά σημεία είναι το διπλοσάγονο στο πρόσωπο, η κοιλιά και η μέση, οι γλουτοί, οι έσω και έξω μηροί, τα γόνατα και η γυναικομαστία στους άντρες.

Με τον όρο «λιπογλυπτική» ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας εννοεί την αφαίρεση του λίπους με λεπτεπίλεπτες κάνουλες. Ο όρος «λιποπλαστική» υποδηλώνει τη μεταφορά του σε κοντινές ή απομακρυσμένες περιοχές του σώματος, δηλαδή την αυτομεταμόσχευση λίπους ή τη λιποπροσθετική. Η τεχνική που χρησιμοποιείται από το Anagenesis είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω και ονομάζεται «μηχανικά υποβοηθούμενη μικροδικτυωτή λιποπλαστική». Ο άριστος και ενδελεχής προεγχειρητικός σχεδιασμός και η χρήση όλων των προηγούμενων τεχνικών συνδυαστικά προσφέρουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά λεπτομερές γι’ αυτό και πραγματοποιείται Υψηλής Ευκρίνειας Λιποπλαστική (High Definition Lipoplasty).

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

• Συντόμευση του επεμβατικού χρόνου
• Ελαχιστοποίηση του πόνου και των μετεγχειρητικών οιδημάτων και μωλώπων
• Επέκταση των ενδείξεων της λιποαναρρόφησης και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας
• Το μηχάνημα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας
• Η διαδικασία γίνεται δίχως τομές, αλλά με μερικές μικροσκοπικές οπές 0,5 εκ.

Και το σημαντικότερο: Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι μακροχρόνια, εφόσον το βάρος του ασθενούς διατηρηθεί σταθερό!

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι το νέο όπλο της πλαστικής χειρουργικής κόντρα στην τοπική συσσώρευση λίπους. Είναι μια ακίνδυνη, χωρίς νυστέρι, μείωση των λιποκυττάρων, βασισμένη στην ψύξη τους, με αποτέλεσμα τη καταστροφή τους. Το 3DLIPO™ είναι το καινοτόμο μηχάνημα το οποίο προσφέρει την απόλυτη θεραπεία για τη τοπική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων! Πώς; Με τη χρήση έντονης ψύξης (-6 βαθμούς Κελσίου) που εφαρμόζεται τοπικά στο λιπώδη ιστό. Πρόκειται για εντελώς ανώδυνη επέμβαση και έπειτα μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στην εργασία σου.

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα!

Με τη λιπογλυπτική μέθοδο Κρυολιπόλυση, τα κέντρα πλαστικής χειρουργικής Αναγέννηση αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος, και επιτυγχάνουν θεαματική μορφοποίηση του σώματος και σύσφιξη του δέρματος. Αρκούν μόνο 3 συνεδρίες και οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η μείωση φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού!

Στα κέντρα πλαστικής χειρουργικής Anagenesis μπορείς να απευθυνθείς για να νιώσεις «βασίλισσα» όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, με πληθώρα επεμβατικών ή μη τεχνικών. Γιατί η ομορφιά μπορεί να πηγάζει από μέσα μας, όμως η ζωή είναι μία... Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να είσαι όμορφη και λαμπερή κάθε μέρα!