Παίρνουν το Oscar καλύτερου χτενίσματος :Τα 4 πιο hot hairlooks των stars!

Βιβή Αγγελάκη

Δεν πρέπει να τα χάσετε!

Τα βραβεία Όσκαρ είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας! Εκτός, από το μεγάλο κινηματογραφικό τους ενδιαφέρον, τα βραβεία αποτελούν ένα από τα πιο hot events για όλες εμάς τις beauty addicts, μιας και μπορούμε να δούμε και να αναλύσουμε τις beauty επιλογές των stars. Κι όταν λέμε beauty επιλογές, εννοούμε το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα νύχια τους!

Εδώ, λοιπόν στο queen, αποφασίσαμε ποια ήταν τα 4 πιο hot χτενίσματα από τη μεγάλη βραδιά και στα παρουσιάζουμε ευθύς!

-Rooney Mara

Είναι hair icon και κάθε φορά που εμφανίζεται στο red carpet μας αφήνει όλες άφωνες με τα περίτεχνα και άκρως ιδιαίτερα χτενισμάτά της. Η Rooney Mara για άλλη μια φορά λοιπόν, κατάφερε να μας ενθουσιάσει με ένα χτένισμα που όπως θα δεις παρακάτω θύμιζε πολύ Star Wars...

-Daisy Ridley

Η Daisy Ridley (aka Rey από το Star Wars) πέτυχε ένα μεσαίο sleek, twist χτένισμα συνδυάζοντάς το άψογα με το Chanel φόρεμά της και δίνοντας έναν πιο μοντέρνο αέρα στο '20s look της.


-Olivia Wilde

Πραγματικά από τους πιο σικάτους, πλεκτούς κότσους που συνδυάστηκε τέλεια με το αρχαιοελληνικό στυλ Valentino φόρεμά της δίνοντάς μας μια τέλεια ιδέα για τις καλοκαιρινές, φετινές μας εμφανίσεις.

-Diane Kruger

Μπορεί στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ να μην την είδαμε, μα η Diane Kruger έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της, στο after party του Vanity Fair, επιλέγοντας μια χαλαρή αλλά περίτεχνη πλεξούδα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης