Αν έχεις μακριά μαλλιά, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το χτένισμα της Έβελυν Καζαντζόγλου!

Βιβή Αγγελάκη

Δες το εντυπωσιακό hairlook!

Τα μακριά, λαμπερά μαλλιά είναι κατά γενική ομολογία sexy και αυτό είναι κάτι που το παραδεχόμαστε τόσο εμείς οι γυναίκες (άσχετα με το τι μήκος έχουμε στα μαλλιά μας) , όσο και οι άντρες.


Αν έχεις, λοιπόν, μακριά μαλλιά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, σου δίνει μια τέλεια ιδέα για τα ανοιξιάτικα- καλοκαιρινά hairlooks σου! Το όμορφο μοντέλο, λοιπόν, σήμερα το πρωί μας καλημέρισε δείχνοντάς μας τις πλεξούδες της!


Στη φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έβελυν μας έδειξε πώς μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» τις boxer braids μας, ενώνοντάς τες στην ουσία στο τελείωμα σε μία κεντρική πλεξούδα!
Πραγματικά τέλεια ιδέα για όσες έχουμε μακριά μαλλιά!

Να σου θυμίσω, βέβαια, πως πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη διάβαζες για τη bohemian κοτσίδα της Άνοιξης, την οποία ο hair & make-up artist Ρένος Πολίτης μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για να την πετύχουμε μόνες μας!


Όσο για το πώς μπορείς να μακρύνεις μόνη σου τα μαλλιά σου μέχρι το καλοκαίρι, η υγιεινή διατροφή, οι τακτικές θεραπείες περιποίησης, η καλή φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, αλλά και οι σπιτικές μάσκες ομορφιάς μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σου!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης