Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου το βράδυ της Ανάστασης; Η Sara Sampaio δίνει μια τέλεια ιδέα

Βιβή Αγγελάκη

Παράλληλα, μας δείχνει πώς θα είναι τα μαλλιά μας την επόμενη ημέρα...

Αν είσαι από αυτά τα κορίτσια που προγραμματίζουν τα πάντα στη ζωή τους, ακόμη και το χτένισμα που θα κάνουν το βράδυ της Ανάστασης , τότε ένα αγγελάκι της Victoria's Secret σου δίνει μια τέλεια και super πρακτική ιδέα για το πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου εκείνη τη βραδιά.


Η Sara Sampaio – που αν με ρωτάς τη θεωρώ από τα πιο hot αγγελάκια του οίκου- αυτή τη φορά εκτός από το αψεγάδιαστο κορμί της, μας απασχόλησε με τη σικάτη εμφάνισή της και ποιο συγκεκριμένα με το hairlook που έκανε εμφανιζόμενη στο κόκκινο χαλί του Tribeca Film Festival.


Με τη βοήθεια της celebrity hairstylist, Danielle Priano, η 24χρονη καλλονή έκανε ένα όμορφο πλεκτό στεφανάκι , αφήνοντας μερικά τουφάκια από τα μαλλιά της να πέφτουν ανάλαφρα στα μάγουλά της. Όσο για το μακιγιάζ της, η makeup artist Carolina Gonzalez έκανε ένα natural makeup, αναδεικνύοντας τη λαμπερή επιδερμίδα της.


Γιατί να επιλέξεις το εν λόγω χτένισμα τη βραδιά της Ανάστασης; Μπορεί να σε «γλυτώσει» από το ξαφνικό φριζάρισμα και την υγρασία (ιδιαίτερα αν κάνεις Πάσχα στο χωριό)!


Κι αν έχεις απορία πώς θα είναι τα μαλλιά σου την επόμενη μέρα, η Sara σου δίνει την απάντηση μέσα από την παρακάτω φωτογραφία!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης