Khloe Kardashian: Με το πιο κοντό hairlook που την έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Βιβή Αγγελάκη

Δες το νέο της look

Η αλήθεια είναι πως η Khloe Kardsashian δεν μας έχει συνηθίσει σε δραματικές αλλαγές στο look της, (σε σύγκριση πάντα με τις υπόλοιπες αδερφές της), με φωτεινή εξαίρεση τον περασμένο Οκτώβριο, όπου η γνωστή τηλεπερσόνα έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και άνοιξε το χρώμα τους ελαφρώς...

Κι ενώ τότε πιστεύαμε πως θα έμενε πιστή στο νέο της hairlook, δεν πέρασε πολύς καιρός και η reality star επέστρεψε στο μακρύ μήκος στα μαλλιά της με τη βοήθεια των extensions!

Γιατί το έκανες αυτό Khloe στα μαλλιά σου; Δείτε το νέο της hairlook!


Όμως, μία καινούργια εποχή μπήκε (hello it’s Summer) και η Khloe δεν κρατήθηκε και είπε να ξανατολμήσει μία αλλαγή. Αυτή τη φορά έκοψε τα μαλλιά της ακόμη πιο κοντά – ίσως δεν την έχουμε ξαναδει με τόσο κοντό hairlook – και πραγματικά αν μας ρωτάς, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ!


Στη φωτογραφία μάλιστα που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η αγαπημένη hairstylist της γνωστής οικογενείας, Jen Atkin, σχολίασε χαρακτηριστικά :« ακριβώς στους ώμους» και συνέχισε: «Πάντα ονειρευόμουν την Koko με κοντά μαλλιά ... τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα»!


Και το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις- στοιχηματίσεις είναι το εξής:

Πόσο λες να κρατήσει το νέο της hairlook;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης