Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό δείπνο του οίκου Chanel για το νέο άρωμα N° 5 L'EAU!

Βιβή Αγγελάκη

Με πρωταγωνίστρια την Lily Rose Depp!

Kristen Stewart, Pharrell Williams , Milla Jovovich, Amanda Steele είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό δείπνο που παρέθεσε ο οίκος Chanel την περασμένη Πέμπτη στο Λος Άντζελες . Αφορμή; Ο εορτασμός του νέου αρώματος No5 L'EAU, με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας τη Lily-Rose Depp.


Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία αρχικά να απολαύσουν το κοκτέιλ τους στο φημισμένο , Sunset Tower Terrace και έπειτα να καθίσουν σε ένα μοναδικό δείπνο υπό το φως το κεριών. Τέλος, η βραδιά έκλεισε με μία συναυλία από το hip hop καλλιτέχνη, Nas, ενώ καθόλη τη διάρκεια του event το iconic μπουκάλι του N ° 5 αρώματος προβαλλόταν στην πρόσοψη του ξενοδοχείου, προκειμένου να είναι ορατό απ’ όλο το Hollywood.

Ενσωματώνοντας τη νεαρή ηλικία της (γενιά) και τις αξίες της ελευθερίας και της τόλμης, η Lily-Rose Depp είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για το N ° 5 L'EAU, ένα νέο άρωμα από τον οίκο Chanel και τον αρωματοποιό Olivier Polge.

«Είναι πραγματικά πολύ νοσταλγικό...Και για μένα, αυτό είναι το πιο εμβληματικό- iconic άρωμα που υπάρχει. Θυμάμαι να μυρίζω Chanel No. 5, όσο μεγάλωνα και βάζοντάς το αισθανόμαι γυναίκα. Αγαπώ τον οίκο Chanel , από τότε που τον θυμάμαι και πάντοτε θαύμαζα τον Karl [Lagerfeld] και το ταλέντο του. Για μένα, αυτός είναι ο μόνος οίκος μόδας που μπορεί να εξελίσσεται ταυτόχρονα με την εποχή, αλλά να κρατά επίσης αυτή την αίσθηση της τάξης και ένα απόκοσμο επίπεδο της γευστικής απόλαυσης.» δήλωσε η Lily-Rose.

Δες όλους τους celebrities που έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά στην παραπάνω gallery!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης