Αυτό είναι τώρα το #1 hair trend στη Γαλλία

Τι ψάχνουν οι Γαλλίδες στο Pinterest τους;

Η αρχή έγινε με τα space buns, το χτένισμα που αναζητούσαν εκατομμύρια κορίτσια στο Pinterest στις αρχές του Καλοκαιριού και έχουμε δει ήδη να υιοθετούν αρκετές stars/ διάσημα μοντέλα/ influencers του Hollywood στα μουσικά φεστιβάλ αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Ο βασικότερος και πρακτικότερος λόγος που τα αγαπήσαμε; Κρατά τα μαλλιά μακριά μακριά από το πρόσωπο και το λαιμό μας.

Οι τάσεις όμως, υπάρχουν για να εξελίσσονται και τα «space buns» δίνουν τη θέση τους στα «macarons buns», όπως τα ονομάζουν οι Γαλλίδες. Στην πραγματικότητα, αντί να κάνες χωρίστρα και να πιάνεις ψηλά τα μαλλιά σου σε δύο κότσους, κάνεις την ίδια διαδιακασία πιάνοντας τα μαλλιά σου χαμηλά, κοντά στον αυχένα σε δύο μικρότερα buns (θυμίζοντας πολύ τα γαλλικά macarons εξ’ ου και το όνομά τους).


Σύμφωνα μάλιστα με τα στατιστικά του Pinterest, οι αναζητήσεις για τα macarons buns αυξήθηκαν κατά 170%.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις : Χώρισε κάθετα τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και πιάσε το κάθε μέρος σε ένα ponytail.Στη συνέχεια, στρίψε το γύρω από τη βάση του, κάνοντας twist (είτε πιο messy, είτε πιο sleek) και στερέωσε τα μαλλιά σε κάθε πλευρά με τσιμπιδάκια. Ψέκασε με τη λακ για extra κράτημα.

Φυσικά, αν θέλεις να αναβαθμίσεις το look σου, δοκίμασε να κάνεις σε κάθε πλευρά από μία γαλλική πλεξούδα, ώστε να πετύχεις πλεκτά macarons buns!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης