Αυτή είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία προσώπου για τα σημάδια γήρανσης

Αυτή είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία προσώπου για τα σημάδια γήρανσης

Πιο νεανικό και ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς ουλές και ρυτίδες και φυσικά χωρίς να μεσολαβεί χειρουργείο εγγυάται μια νέα πρωτοποριακή τεχνική, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο το αίμα της ασθενούς. Η τεχνική υπόσχεται την αποκατάσταση του κουρασμένου δέρματος και τη δημιουργία ενός νεανικού και γεμάτου λάμψη προσώπου με αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο και σας κάνουν να δείχνετε έως και δέκα χρόνια νεότερες. Επιπλέον, μπορεί να επαναλαμβάνεται όσο συχνά απαιτείται αφού δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια, δεν χρειάζεται νάρκωση ενώ είναι συμβατή και με άλλες τεχνικές αποκατάστασης του δέρματος και των ατελειών του.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της θεραπείας Magellan Lift είναι το καινοτόμο μηχάνημα Magellan, που εφαρμόζεται αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills-Medical Group.

Πρόκειται για µία θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου, στην οποία χρησιμοποιούνται µε συγκεκριμένο τρόπο αυξητικοί παράγοντες, που προέρχονται από το αίμα και συγκεκριμένα από το πλάσμα, που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP). Η έγχυση αυτών των αυξητικών παραγόντων στο πρόσωπο ενεργοποιεί τα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα ώστε να δημιουργήσουν νέους ιστούς, που συμπεριλαμβάνουν κολλαγόνο, λιπώδη ιστό (για στιλπνότητα) και νέα αιμοφόρα αγγεία (για λάμψη και νεανική εμφάνιση).

Τα 3 σημάδια γήρανσης που στοχεύει το Magellan Lift

Μέσω αυτής της καινοτόμας τεχνικής μπορούν να διορθωθούν η χλωμή και θαμπή απόχρωση της επιδερμίδας, εξαιτίας της μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος (η ζωηρή και φρέσκια ρόδινη απόχρωση της επιδερμίδας έχει χαθεί). Το χαλαρωμένο περίγραμμα του προσώπου µε πτώση, λόγω της μείωσης του κολλαγόνου και των μυών του προσώπου. Η τραχιά υφή του δέρματος, που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται περισσότερο κουρασμένο και γερασμένο. Επιπλέον, το Magellan Lift διορθώνει ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων του προσώπου µε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι ιδανικό για: ουλές ακμής και χειρουργικές τομές, αραίωση του χορίου, δερματικές βλάβες, έντονες ρυτίδες και λεπτές γραμμές, δυσχρωμίες, πανάδες και κηλίδες, απώλεια του όγκου στον συνδετικό ιστό. Τα αποτελέσματα του Magellan Lift είναι µία εντυπωσιακή νεανική επιδερμίδα και ολοκληρώνονται στους 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή ενώ διαρκούν τουλάχιστον για 1-2 χρόνια.

Τα πλεονεκτήματα του Magellan Lift

Είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο (απουσία ανθρώπινου παράγοντα στην διαδικασία παραγωγής του PRP) σύστημα διπλής φυγοκέντρισης, που παράγει PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) και PPP (πλάσμα πτωχό σε αιμοπετάλια, ιδανικό για επούλωση πληγών/τραυμάτων). Το Magellan TruPRP προσφέρει εξατομίκευση του τελικού προϊόντος (PRP). Παρέχει την δυνατότητα επιλογής του τελικού όγκου (από 3-10ml) που παράγεται από κάθε κύκλο φυγοκέντρισης, άρα και της συγκέντρωσης των αιμοπεταλίων σε αυτόν τον όγκο. Κατά μέσο όρο παράγεται πλάσμα µε συγκέντρωση αιμοπεταλίων έως και 10 φορές μεγαλύτερη από αυτή του περιφερικού αίματος. Τέλος, πρόκειται για κλειστό κύκλωμα, χωρίς πιθανότητα επιμόλυνσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι, διεθνώς, η καινοτόμος τεχνολογία Magellan Lift έχει ονομαστεί και ως «το μέλλον» της αυτόλογης μεσοθεραπείας.

Δρ. Θεοδώρα (Ντόλλυ) Φατσέα, Δερματολόγος– Αφροδισιολόγος

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με το Athens Beverly Hills πατώντας εδώ.