Γιατί οι μάσκες αργίλου της Dalon είναι το νέο beauty talk

Γιατί οι μάσκες αργίλου της Dalon είναι το νέο beauty talk

Όποια και αν είναι η σχέση σου με τα καλλυντικά και το μακιγιάζ γενικότερα, υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που μπορούν να κάνουν «θαύματα» για την επιδερμίδα σου και αποτελούν «σταθερές αξίες» για κάθε γυναίκα, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ένα από αυτά είναι και η αγαπημένη μας άργιλος.

Γιατί την αγαπάμε; Διότι είναι φυσική, αποτελεσματική, τονωτική και στη δική μας περίπτωση, απίστευτα οικονομική (θα στα πούμε όλα)! Είτε τη χρησιμοποιείς συχνά είτε αποφάσισες πρόσφατα να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου, το σίγουρο είναι πως υπάρχουν μερικά σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσεις πριν τις αγορές σου και το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Η καθεμιά έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται διαφορετικά προϊόντα για να τις καλύψει! Μπορεί, λοιπόν, οι γυναίκες να χρησιμοποιούσαν την άργιλο ήδη από την αρχαιότητα, γνωρίζοντας καλά τις «θαυματουργές» της ιδιότητες, ωστόσο, η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι σήμερα έχουμε πολλές και κατάλληλες για το δέρμα μας επιλογές που σίγουρα αξίζει να «εξετάσουμε».

eksetasoume

Τι θα κάνει η άργιλος για το πρόσωπο και το σώμα σου

Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνά μας, ανακαλύψαμε μια νέα πρόταση ομορφιάς που έρχεται από τα γνωστά, ελληνικά καλλυντικά Dalon και τη BIOKAL Cosmetics. Η Dalon δημιούργησε τη σειρά Natura και έφερε τέσσερις νέες μάσκες αργίλου για κάθε τύπο επιδερμίδας οι οποίες έχουν ήδη γίνει το νέο beauty talk! Γιατί; Διότι είναι αποτελεσματικές και κατάλληλες για το πρόσωπο και για το σώμα.

Ναι, θα τις βάλεις στο πρόσωπο για να το απολυμάνεις και να το δεις λάμπει, ενώ θα τις χρησιμοποιήσεις και τοπικά προκειμένου -μεταξύ άλλων- να μειώσεις τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους. Την ίδια ώρα, όμως, οι νέες αυτές μάσκες θα «δουλέψουν» και για τη σιλουέτα, καταπολεμώντας το περιττό λίπος και την ενοχλητική κυτταρίτιδα.

kuttaritida

Κόκκινη, λευκή, πράσινη ή με ενεργό άνθρακα;

Βέβαια, για να λειτουργήσει σωστά η μάσκα σου, πρέπει να βρεις την κατάλληλη για το δέρμα σου και για να το πετύχεις αυτό, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο… χρώμα.

Μαύρη με ενεργό άνθρακα για κανονική επιδερμίδα: Αν έχεις κανονική επιδερμίδα και ψάχνεις έναν τρόπο για να την καθαρίσεις σε βάθος, να την τονώσεις και να απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα, τις πανάδες και γενικά, τις τοξίνες, τότε αξίζει να δοκιμάσεις τη μαύρη μάσκα με άργιλο και ενεργό άνθρακα από τη σειρά Natura της Dalon η οποία ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

dermatos

Κόκκινη για τη θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα: Στην περίπτωση που η επιδερμίδα σου είναι συνήθως θαμπή και ταλαιπωρημένη, πες «ναι» στη μάσκα με κόκκινη άργιλο. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους ερεθισμούς του δέρματος και θα σε ανακουφίσει. Όσον αφορά στο σώμα, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις ραγάδες και σπασμένα αγγεία καθώς διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.

Dalon 2

Πράσινη για δέρμα λιπαρό, μεικτό ή με τάση για ακμή: Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή ή μεικτή, τότε προτίμησε την πράσινη άργιλο. Είναι πλούσια σε μαγνήσιο και πολλά μεταλλικά στοιχεία που θα βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας του προσώπου σου, θα την καθαρίσουν σε βάθος και θα απομακρύνουν τους ρύπους, τα στίγματα και το σμήγμα. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που η πράσινη μάσκα από άργιλο συστήνεται σε άτομα με τάση για ακμή. Όσον αφορά στο σώμα σου, εφάρμοσέ τη κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις και νιώσε το δέρμα σου να σφίγγει και να αποτοξινώνεται!

Dalon 3

Λεύκη άργιλος για τη ξηρή επιδερμίδα: Τέλος, αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή, καλό είναι να επιλέξεις τη λευκή άργιλο. Έχει περισσότερο ήπια δράση και χάρη στα μέταλλα που περιέχει, απολεπίζει το δέρμα και απομακρύνει τις τοξίνες χωρίς, ωστόσο, να αφαιρεί τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας. Δοκίμασέ τη και νιώσε το δέρμα σου να γίνεται περισσότερο καθαρό και απαλό, χωρίς, να ταλαιπωρείται.

Dalon 4

Η σωστή εφαρμογή

Αφού βρεις τη μάσκα που σου ταιριάζει, πρέπει να μάθεις να την εφαρμόζεις σωστά. Η πιο σημαντική κίνηση είναι να καθαρίζεις πάντα καλά το πρόσωπο ή το σώμα σου πριν την εφαρμογή. Πρέπει, επίσης, να αφήνεις τη μάσκα να δράσει για 20 λεπτά προτού την αφαιρέσεις με άφθονο νερό. Τέλος, έπειτα από την εφαρμογή της μάσκας, μην ξεχνάς να βάζεις την ενυδατική σου κρέμα για έξτρα ενυδάτωση. Το σίγουρο είναι πως κάθε φορά που θα ξεβγάζεις τη μάσκα σου, θα νιώθεις πιο όμορφη και αναζωογονημένη από ποτέ, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε η γνωστή vlogger miss madden για τις μάσκες αργίλου της Dalon.



Αν θέλεις και εσύ τις φυσικές αυτές μάσκες από άργιλο της Dalon, θα τις βρεις σε όλα τα super markets, τα καταστήματα καλλυντικών καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία και μάλιστα, σε girlie συσκευασίες τους θα σε ξετρελάνουν!

Spread the beauty news, λοιπόν, και μην ξεχάσεις να κάνεις like στη σελίδα της Dalon στο Facebook και να ακολουθήσεις την εταιρεία στο Instagram, γιατί ετοιμάζει διαγωνισμούς με δώρα και εκπλήξεις!