Tι κοινό έχει η Nicole Kidman με την Kate Middleton;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Το Hollywood αντιγράφει τους Royals…

Η 76η απονομή των Golden Globes oλοκληρώθηκε τα ξημερώματα και μας βρήκε κολλημένες στις οθόνες μας. Αφενός θέλαμε να δούμε πόσες Χρυσές Σφαίρες θα κερδίσει ο δικός μας Λάνθιμος (δες εδώ ποιος κέρδισε τι) και αφετέρου, θέλαμε να δούμε τις σταρ να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί. Ξεχωρίσαμε τις 50 αγαπημένες μας (δες τις εδώ) αλλά μία μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση γιατί… Τον φιόγκο στα μαλλιά της τον έχουμε ξαναδεί!

Μιλάμε φυσικά για τη Nicole Kidman πoυ φόρεσε μία super hot Michael Kors τουαλέτα και με τη βοηθεια της hairstylist της Kylee Heath τη συνδύασε με το απόλυτο royal αξεσουάρ στα μαλλιά: Έναν βελούδινο φιόγκο! Ναι, είναι ίδιος με εκείνον που φόρεσε η Κate Middleton στην θρυλική της –πλέον- εμφάνιση που έκανε όλους τους φιόγκους στη Μεγάλη Βρετανία να ξεπουλήσουν!

Εμάς μας αρέσει αν και δεν μπορούμε να πούμε πως ταιριάζει με το φόρεμά της που είναι πολύ sexy και μαζί μας συμφωνεί και το internet αφού τα σχόλια έπεσαν βροχή! Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε πως ήρθε η ώρα πλέον να αγοράσουμε όλες μας έναν βελούδινο, μαύρο φιόγκο γιατί είναι τελικά το απόλυτο αξεσουάρ της χρονιάς. Good job Kate!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης