Το μανικιούρ του show Chanel Métiers d'Art 19/20 είναι ό, τι πρέπει για τις γιορτές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Πρέπει να δεις τα design από κοντά!

Το show Métiers d'Art 19/20 του οίκου Chanel έγινε πριν από δύο ημέρες και ακόμα το συζητάμε. Τα μοντέλα περπάτησαν στο Grand Palais στο Παρίσι, σε μια πασαρέλα που είχε διαμορφωθεί ώστε να θυμίζει το διαμέρισμα της Coco Chanel με αριστουργηματικά (ναι τόσο μας ενθουσίασαν) ρούχα αλλά και beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε… χθες!

Στα μαλλιά, ο Sam Mcknight έπιασε όμορφες αλογοουρές, άλλες «βρεγμένες» και άλλες στολισμένες με την καμέλια –σήμα κατατεθέν- του οίκου.



Στο μακιγιάζ, η Lucia Pica στόλισε τα μάτια των μοντέλων με studs στις εσωτερικές γωνίες ή έβαψε όλο το βλέφαρο με sparkly, ασημένιους τόνους.

Το θέμα μας όμως είναι τα νύχια. Η Jenny Longworth, celebrity nail artist, δημιούργησε σχέδια με το διπλό C του οίκου και με χρυσά και ασημένια studs (όπως αυτά των ματιών).



Και τα δύο μανικιούρ είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε για τα νύχια μας στις γιορτές! Λαμπερά, luxurious αλλά ταυτόχρονα διακριτικά και κομψά, είναι τα σχέδια που θα αντιγράψουμε σίγουρα μία ανάσα πριν από το 2020! Εσένα όμως ποιο σου αρέσει περισσότερο; Το λευκό με τα μαύρα C ή το μπορντό με τα χρυσά studs;

Ψήφισε στο παρακάτω poll και δες περισσότερες φωτογραφίες των νυχιών στην gallery στο τέλος του άρθρου!



Διάβασε ακόμα: Shhh…Έχουμε 10 χτενίσματα για πολύ… ΠΟΛΥ άλουστα μαλλιά!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης