Κι όμως, η καλύτερη σειρά περιποίησης μαλλιών μόλις έγινε καλύτερη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κι όμως, η καλύτερη σειρά περιποίησης μαλλιών μόλις έγινε καλύτερη

Η αγαπημένη μας, επαγγελματική σειρά περιποίησης μαλλιών,  Série Expert, έγινε πιο αποτελεσματική, πιο επαγγελματική και πιο φιλική για το περιβάλλον

Όταν έκανε την εμφάνισή της το 2000 (πριν από 21 χρόνια!), η σειρά Série Expert της L’Oréal Professionnel, άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση. Ήταν η πρώτη, ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας των μαλλιών που ξεκινούσε στο κομμωτήριο, και έφτανε στο μπάνιο της κάθε μίας από εμάς.

Εμπλουτισμένη με την καινοτόμο τεχνολογία μοριακής ακρίβειας της L’Oréal Professionnel, επέτρεπε στις φόρμουλες των προϊόντων να στοχεύουν συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών, ώστε να προσφέρουν ιδανικά αποτελέσματα. Με μια σειρά για κάθε τύπο και ανάγκη, το όνομα Série Expert έγινε συνώνυμο με την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών.

Λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο, μας χάρισε θρυλικά προϊόντα που αγοράζουμε ξανά και ξανά, συνέχισε να εξελίσσεται, να βελτιώνει τις υφές και τις φόρμουλές της και φέτος, 21 χρόνια μετά, αλλάζει και γίνεται ακόμα καλύτερη. Ναι, είναι δυνατόν!


Βλέπεις, τα επιστημονικά εργαστήρια της L’Oréal Professionnel ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους στους επαγγελματίες της μάρκας. Επιστήμονες, hair stylists, colorists και artists, συνεργάζονται στενά, από κάθε γωνία του κόσμου, δοκιμάζοντας και επιλέγοντας τις πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες. Στόχος τους; Να προσφέρουν την βέλτιστη τεχνική απόδοση και άψογο αποτέλεσμα, τόσο στον χώρο του κομμωτηρίου όσο και στο σπίτι.

Κάπως έτσι φτάνουν στο μπάνιο μας προϊόντα όπως το θρυλικό Silver, η σειρά Absolut Repair και η σειρά Vitamino Color. Φέτος λοιπόν, η Série Expert ανανεώνει τη γκάμα της! Διατηρώντας μόνο τα καλύτερα των καλύτερων, μας παρουσιάζει μια βελτιωμένη, επαγγελματική γκάμα που προσφέρει εγγυημένη απόδοση, προστατευμένη από 43 διπλώματα ευρεσιτεχνίας! Δεν τελειώνει όμως εδώ η ανανέωση της λατρεμένης Série Expert…

Τα «face lifts» που έχουν γίνει στις συσκευασίες των προϊόντων της, σε 21 χρόνια πορείας, είναι πολλά. Φέτος όμως γίνεται το πιο σημαντικό, το πιο απαραίτητο, το πιο σωστό redesign συσκευασιών στην ιστορία του brand. Ούσα eco conscious και εξοικονομώντας 47% νερό από το 2005, η L’Oréal Professionnel το 2021, τοποθετεί τη βιωσιμότητα στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων της, και παρουσιάζει νέες συσκευασίες, από 95% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Έχουμε λοιπόν μία σειρά ανανεωμένη από μέσα προς τα έξω, βιώσιμη, επαγγελματική, αποτελεσματική. Μια σειρά που βοηθά τον επαγγελματία να βοηθήσει εμάς, βοηθά εμάς να διατηρήσουμε το άψογο αποτέλεσμα στο σπίτι, και όλους μαζί, μας βοηθά να κάνουμε καλό στο περιβάλλον. Είναι με λίγα λόγια το απόλυτο win-win. Tι περιλαμβάνει όμως η νέα, streamlined γκάμα της Série Expert;

H ανανεωμένη Série Expert, καλύπτει κάθε ανάγκη περιποίησης των μαλλιών, κάθε χρώμα και κάθε τύπο, χαρίζοντάς μας αυτό ακριβώς που έχουμε ανάγκη κάθε φορά. Το κλασικά αγαπημένο Silver, εμπλουτισμένο με το σύστημα «Gloss Protect System» και αμινοξέα, εξουδετερώνει το κίτρινο χρώμα της κερατίνης και μαλακώνει την τρίχα.


Τη θρεπτική σειρά, Absolut Repair που χαρίζει βαθιά αναδόμηση, ενυδάτωση και περιποίηση ακόμα και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με Gold Quinoa και πρωτεΐνη, είναι σχεδιασμένο για να στοχεύει σε κάθε σημείο της τρίχας, ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής της.

Τη σειρά Blondifier, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Açai berry που περιλαμβάνει πολυφαινόλες και βιολέ χρωστικές, απομακρύνει και τους κίτρινους τόνους από τα ξανθά μαλλιά, αποκαθιστώντας τον ψυχρό τόνο που όλες λατρεύουμε.

Τη σειρά Vitamino Color, που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, προστασία από εξωτερικούς παράγοντες (νερό, θερμότητα, προϊόντα) περιποιείται το χρώμα των μαλλιών (ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χρώματα όπως το κόκκινο) διατηρώντας το λαμπερό ανάμεσα στις βαφές.

Τη σειρά Pro Longer. Εμπλουτισμένη με αμινοξέα, καθώς και με το πατενταρισμένο μόριο FILLER-A100 (αποκλειστικότητα της L'Oréal Professionnel), μειώνει δραματικά την εμφάνιση ψαλίδας επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά.

Όσο για τα δικά μας αγαπημένα: Λατρεύουμε την γκάμα στο σύνολό της διότι έχουμε αναζητήσει τη φροντίδα του κάθε προϊόντος ξεχωριστά πολλές φορές. Στις αλλαγές από το ξανθό στο καστανό και πίσω στο ξανθό, η σειρά Vitamino Color και η σειρά Blondifier έχουν κάνει τα μαλλιά μας δυνατά και πανέμορφα.

Όταν τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και περιποίηση, η σειρά Absolut Repair τους δίνει αυτό που χρειάζονται για να «ηρεμήσουν», να ανανεωθούν, να δυναμώσουν και να δείχνουν όμορφα. Ταυτόχρονα, το Pro Longer μας έχει βοηθήσει να αποφύγουμε το… ψαλίδι για αρκετό καιρό και να υιοθετήσουμε το hot Rapunzel hair trend. Ποια είναι η τωρινή μας εμμονή; Η νέα προσθήκη στην γκάμα της Série Expert


Η σειρά Metal Detox! Βλέπεις, δεν είχαμε ιδέα το πόσο βλαβερά μπορούν να είναι τα μεταλλικά στοιχεία για τα μαλλιά μας, ώσπου εμφανίστηκε στη ζωή μας αυτή η νέα σειρά. Είναι εμπλουτισμένη με Γλυκοαμίνη, ώστε να απομακρύνει τα μετάλλικα στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας και να αποτοξινώνει τα μαλλιά, προσφέροντας τους ελαστικότητα, ανθεκτικότητα, έως και 87% λιγότερο σπάσιμο, αλλά και 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος και λάμψη!

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα: 4 προϊόντα για τον επαγγελματία και 2 για περιποίηση στο σπίτι. Και αν αναρωτιέσαι γιατί έχουμε πάθει εμμονή, σε ενημερώνουμε ότι το Metal Detox εγγυάται 87% λιγότερο κίνδυνο σπασίματος της τρίχας και 100% αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα. Και ναι, είναι κατάλληλη για κάθε χρώμα μαλλιών, από τα κόκκινα και τα καστανά, ως τα ξανθά, τα μαλλιά με balayage ή και τα πλατινέ!


Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το 2021 είναι μία σημαντική χρονιά για την επαγγελματική περιποίηση. Η καλύτερη σειρά περιποίησης μαλλιών, η Série Expert έγινε ακόμα καλύτερη. Διατηρώντας τα best seller της, ανανεώνοντας τις συσκευασίες της και προσθέτοντας νέα, super προϊόντα στην γκάμα της, η Série Expert έγινε πιο επαγγελματική, πιο αποτελεσματική, streamlined και βιώσιμη. Πάνω που ήμασταν βέβαιες ότι «καλύτερα δεν γίνεται» η L’Oréal Professionnel έρχεται να αλλάξει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα στην περιποίηση και ίσως θα έπρεπε να το περιμένουμε!

Aναζήτησε τη νέα L’Oréal Professionnel Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel και φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!