Aerial Blooms: Η σειρά μακιγιάζ που έφερε… άλλον αέρα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ μου

Μαρία Ροδίτη

Η Aerial BLOOMS Summer της DUST+CREAM είναι μια υπέροχη καλοκαιρινή πρόταση μακιγιάζ, με χρώματα και υφές, που αποτελούν μεγάλη τάση το καλοκαίρι του 2022 και δεν θα μπορούσα να μην τη δοκιμάσω!

Γράφει η Μαρία Ροδίτη

Αγαπώ το χρώμα! Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, δεν είμαι fan του μαύρου, του γκρι και όλων των συναφών αποχρώσεων. Θέλω χρώμα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, αλλά κυρίως στο μακιγιάζ μου. Όπως καταλαβαίνεις, τα φωτεινά χρώματα -από το funky μοβ, το φούξια, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το κόκκινο, μέχρι και το κοραλλί- είναι αναπόσπαστο κομμάτι των make up looks μου, και τα επιλέγω τόσο στις σκιές όσο και στα κραγιόν μου.

Αναζητώντας, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι προϊόντα μακιγιάζ που έχουν χρώμα, αλλά και υπέροχη υφή (ενώ παραμένουν σταθερά για ώρες και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου), ανακάλυψα τη νέα λαχταριστή σειρά Aerial BLOOMS Summer ’22 της DUST+CREAM. Από το packaging και μόνο γοητεύτηκα. Με έντονες μωβ και πορτοκαλί αποχρώσεις και με floral στοιχεία, η κάθε συσκευασία της Aerial BLOOMS limited edition συλλογής αποπνέει πραγματικά μια αίσθηση καλοκαιρινής άνθισης, ρομαντισμού και πολυτέλειας. Όσο για τα προϊόντα… θα σε ξετρελάνουν, όπως και εμένα!

Σκιές για κάθε καλοκαιρινό μακιγιάζ & cool lip tints

Θα ξεκινήσω με την παλέτα ματιών Aerial BLOOMS, το hero προϊόν της συλλογής, η οποία αποτελείται από 6 σκιές σε γήινες αλλά και καλοκαιρινές pop αποχρώσεις, για να κάνεις όποιο combo θέλεις. Είναι πραγματικά το τέλειο item για το νεσεσέρ σου και ό, τι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές. Γιατί;

Διότι μπορείς να δημιουργείς από soft everyday looks μέχρι και glam, εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών (ναι, στην gold glitter σκιά αναφέρομαι), χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου καθρέφτη. Όχι, φυσικά, δεν θα βαφτείς στα τυφλά. Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου άλλο καθρεφτάκι, μιας και η παλέτα ματιών περιέχει εσωτερικό καθρέφτη και πινέλο για να μπορείς να τη χρησιμοποιείς και να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι. Εμένα αυτή η μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια με έχει σώσει.

Και συνεχίζω με τα super lip tints της σειράς! Η DUST+CREAM έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου αυτό το καλοκαίρι και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Καθώς έχω πολύ λευκή και -πολλές φορές- χλωμή επιδερμίδα, επιλέγω συνήθως κραγιόν σε έντονα χρώματα για να «ζωντανεύω» το πρόσωπό μου. Το κοραλλί και το κερασί lip tint κατάφεραν να μου χαρίσουν τη φρεσκάδα που αναζητούσα και να δώσουν στα χείλη μου ένα φρουτένιο, ζουμερό χρώμα που διαρκεί όλη μέρα.

Δεν σου είπα, όμως, το σημαντικότερο! Το PH LIP TINT Aerial Blooms κατά την εφαρμογή του αλλάζει χρώμα ανάλογα με το PH των χειλιών στις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου. Τέλειο;

Lip balm για εντατική προστασία και το πιο μυρωδάτο body mist

Θα παραμείνω στο θέμα «χείλη», και σε αυτό το σημείο θα σου πω ότι, ένα από τα βασικά προβλήματά μου το καλοκαίρι, είναι ότι τα χείλη μου αφυδατώνονται και ταλαιπωρούνται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό και φροντίζω – από τότε που το ανακάλυψα- να χρησιμοποιώ πριν από τα PH lip tints, το lip balm της σειράς Aerial Blooms, ώστε να έχω ενυδατωμένα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και να προστατεύομαι από τις ακτίνες του ήλιου. Ναι, το Aerial BLOOMS Summer 2022 Transparent Lip Balm έχει δείκτη προστασίας SPF 15.

Όταν, λοιπόν, θέλω ένα ανάλαφρο look, βάζω το lip balm μου, χρησιμοποιώ το υπέροχο body mist της Aerial BLOOMS και είμαι έτοιμη για τη βόλτα μου. Και μιας που το έφερε η κουβέντα, το καλοκαίρι δεν συμπαθώ τα βαριά αρώματα, γι’ αυτό τα body mist αποτελούν σωτήρια λύση για εμένα. Το συγκεκριμένο συνδυάζει νότες από άνθη μανόλιας, κυκλάμινου και λωτού και από τη συσκευασία και μόνο σε… ταξιδεύει. Εφάρμοσέ το σε όλο το σώμα μετά το μπάνιο ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και θα με θυμηθείς.

Η μάσκαρα, η face palette και το primer που λάτρεψα

Δεν τελειώσαμε φυσικά. Η σειρά Aerial BLOOMS της DUST+CREAM κρύβει και άλλες εκπλήξεις για τις οποίες θέλω να σου μιλήσω. Μία από τις Aerial Blooms «εμμονές» μου, είναι η μάσκαρα σε μωβ-λιλά απόχρωση για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, κάνει την τέλεια αντίθεση με τα γαλαζοπράσινα μάτια μου. Δεύτερον χαρίζει μοναδικό όγκο στις βλεφαρίδες μου, που διαρκεί όλη μέρα. Και αν νομίζεις ότι η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει μόνο σε ανοιχτόχρωμα μάτια, ξανασκέψου το. Το μωβ, αναδεικνύει μοναδικά και τα καστανά μάτια, άρα ταιριάζει σε όλες!

Μία ακόμη Aerial BLOOMS ανακάλυψή μου, είναι το blurring face primer της σειράς. Είναι εμπλουτισμένο με 5% βιταμίνη C και βούτυρο Καριτέ, και έτσι βελτιώνει ορατά τη θαμπή όψη του προσώπου και αναζωογονεί την επιδερμίδα προσδίδοντας λάμψη, ενώ συγχρόνως την ενυδατώνει. Κάνει, δηλαδή, ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη η δική μου επιδερμίδα… και η δική σου νομίζω.

Το ιδανικό match του primer φυσικά, δεν είναι άλλο από την Aerial Blooms Summer 2022 Face Palette, που περιλαμβάνει ένα ρουζ με ιριδίζοντα στοιχεία, ένα highlighter και ένα sparkling bronzer. Είναι ιδανική για δροσερά πρωινά looks, για πιο λαμπερά evening μακιγιάζ και γενικά, είναι το προϊόν που προβλέπεται να τελειώνω, πριν ακόμα ξεκινήσει η άδειά μου.

Η σειρά Aerial BLOOMS της DUST+CREAM είναι πραγματικά η σειρά μακιγιάζ που φέρνει άλλο… αέρα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, και, στο σύνολό της, θα με συνοδεύσει σε κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια. Εσύ τι λες; Είσαι έτοιμη να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, να «βουτήξεις» στον μαγικό κόσμο του Aerial Blooms και να δημιουργήσεις μοναδικά, καλοκαιρινά make up looks;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης