Oil...free!

Η λιπαρή επιδερμίδα βρίσκει αυτό που χρειάζεται στη νέα Ελαφριά Κρέμα Προσώπου της Johnson's Daily Essentials

Γυαλάδα, υπερβολική έκκριση σμήγματος, ανοιχτοί πόροι, τάση για μαύρα στίγματα: η λιπαρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από ιδιαίτερη περιποίηση, πολύ περισσότερο τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Νέα άφιξη στη σειρά Daily Essentials της Johnson's, η Ελαφριά Κρέμα Προσώπου Ημέρας για ρύθμιση της λιπαρότητας με φίλτρα UV, βοηθάει τη λιπαρή επιδερμίδα να βρει την ισορροπία της. Στη σύνθεσή της πρωταγωνιστούν τα Μεταλλικά στοιχεία (Χαλκός, Ψευδάργυρος, Μαγνήσιο), όπου ο χαλκός βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στη συγκράτηση υγρασίας, το μαγνήσιο βοηθά στην αναγέννηση και την επούλωση των κατεστραμμένων κυττάρων ενώ ο ψευδάργυρος- ιδιαίτερα ευεργετικός για το λιπαρό δέρμα- συμβάλλει στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος. Επιπλέον, η συγκεκριμένη κρέμα ημέρας διαθέτει και δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στο πρόσωπο.

Χάρη στην πολύ ελαφριά υφή της απορροφάται αμέσως, αφήνει ματ τελείωμα και είναι ιδανική και ως βάση για μακιγιάζ- με τρεις λέξεις: τα έχει όλα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης