Του χεριού σας

Δοκιμάσαμε τη νέα κρέμα χεριών Crème Premières Mains της Sampar

Η Sampar ανήκει στα σοφιστικέ brands που φιλοξενούνται αποκλειστικά στα Sephora και ανάμεσα στα νέα προϊόντα που προτείνει για τη σεζόν, βρήκαμε μια εκπληκτική κρέμα χεριών, την Crème Premières Mains.

Και η στιγμή που λανσάρεται δεν είναι τυχαία : η επιδερμίδα των χεριών είνια ιδαιίτερα ευαίσθητη και χρειάζεται φροντίδα όλο το χρόνο, όχι μόνο το χειμώνα. Εξάλλου, οι μελέτες το απέδειξαν: η γήρανση των χεριών ξεκινά από την μείωση λιπώδους ιστού κάτω από το δέρμα, με αποτέλεσμα να χάνεται η σφριγηλότητα, οι φλέβες να γίνονται αισθητά ορατές, το ίδιο και οι τένοντες- και τελικά να προδίδεται η ηλικία μας.

Η καινοτομία της Sampar : Η καλλυντική λιπο-επανόρθωση, πάνω στην οποία βασίστηκε η φόρμουλα της κρέμας Crème Premières Mains, η οποία ενεργοποιεί τη σύνθεση του λιπώδους ιστού κάτω από το δέρμα. Δραστικά συστατικά της, το εκχύλισμα Bdellium, αρωματική ρητίνη παρόμοια με το μύρο, που διατηρεί τη σφριγηλότητα του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ σε μικροκάψουλες, που στοχεύει τις ρυτίδες και εξασφαλίζει λειαντική αντιρυτιδική δράση μακροπρόθεσμα, η βιταμίνη B3, που διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος και μειώνει την ένταση των κηλίδων και το σύμπλεγμα Urban Advance που βοηθάει στη διατήρηση των λειτουργιών του δέρματος.

Μέρα με τη μέρα, η Crème Premières Mains αποκαθιστά τον όγκο και τη σφριγηλότητα των χεριών, «ανασηκώνει» το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και σκούρων κηλίδων.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης