Αυτή είναι η πιο βασική κίνηση για την επιδερμίδα σας!

Και δεν κοστίζει τίποτα! 

Η υγεία της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω, η βασική προϋπόθεση για την ομορφιά της. Ο τακτικός, λοιπόν, έλεγχος και η πρόληψη είναι αυτό που μπορούμε όλες (και όλοι) μας να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε πως ολα πηγαίνουν ρολόι.

Από το 2000 και κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV), δεν σταματάει να μας το θυμίζει μέσα από την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος», μια πρωτοβουλία που τρέχει σε 30 χώρες της Ευρώπης. Σημειώστε, λοιπόν, στην ατζέντα σας: από 27 έως 31 Μαΐου, η Ελληνικής Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), με την υποστήριξη των Δερματολογικών Εργαστηρίων της La Roche-Posay, αφιερώνουν μια ολόκληρη εβδομάδα- «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος»- στην πρόληψη του μελανώματος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δερματολόγοι της ΕΔΑΕ σε όλη τη χώρα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και εξετάζουν δωρεάν για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος. Για να εξεταστείτε δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.myskincheck.gr και να αναζητήσετε τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσετε ραντεβού. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού, στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για αυτοεξέταση και χαρτογράφιση σπίλων, ώστε να αξιολογήσετε το δικό σας επίπεδο κινδύνου.

Να θυμίσουμε πως σποκλειστικός υποστηρικτής της εκστρατείας για 7η συνεχή χρονιά είναι τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay, η οποία υποστηρίζει επιπρόσθετα την πρόληψη από τις αρνητικές συνέπειες του ήλιου, παρέχοντας στους δερματολόγους συνεχή ιατρική ενημέρωση πάνω στη φωτοβιολογία (www.uv-damage.org), και ενημερώνοντας το ευρύ κοινό για την σωστή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο (www.myskincheck.gr).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης