Δυνατό σμάλτο, υπέροχο χαμόγελο!

Με τη νέα οδοντόκρεμα Aim Expert Protection Enamel Revitalise

To σμάλτο αντικατοπτρίζει την υγεία των δοντιών και είναι το μυστικό για λαμπερό χαμόγελο. Ειναι ο πιο σκληρός ιστός του ανθρώπινου σώματος, αλλά είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στα οξέα. Η διάβρωση εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες και επιδημιολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι με την πάροδο του χρόνου περισσότεροι από 1 στους 2 ενήλικες μπορεί να εμφανίσουν διάβρωση του σμάλτου. H φθορά του είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη και γι'αυτό η προστασία του είναι πολύ σημαντική.
.

Η AΙΜ έρχεται να μας δώσει ένα πολύτιμο όπλο για να το προστατέψουμε: τη νέα οδοντόκρεμα ΑΙΜ Expert Protection Enamel Revitalise, η οποία είναι εμπλουτισμένη με Αναζωογονητικό Ορό που συμβάλλει στην αποκατάσταση των αοράτων βλαβών της επιφάνειας του σμάλτου, προσφέρει αποδεδειγμένα 50%¹ καλύτερη προστασία κατά της διάβρωσης του σμάλτου και το αναζωογονεί, κάνοντας τα δόντια να δείχνουν υγιή.

Να θυμίσουμε πως η στην σειρά ΑΙΜ Expert Protection θα βρείτε την ιδανική οδοντόκρεμα για τις ανάγκες σας, και μάλιστα σε ανανεωμένες συσκευασίες: επιλέξτε ανάμεσα στην πλήρη σειρά της AIM Expert Protection Complete, την AIM Expert Protection Fresh, την AIM Expert Protection White και την AIM Expert Protection Enamel Revitilise.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης