Η κίνηση που ηρεμεί την επιδερμίδα

Μια νέα σειρά από την Aveeno "ακούει" τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος

Συστατικά βγαλμένα από την καρδιά της φύσης απαλλαγμένα από γνωστούς ερεθιστικούς/ αλλεργιογόνους παράγοντες, δίνουν τις καλύτερες καλλυντικές ιδιότητές τους στην επιδερμίδα: πάνω σε αυτή την φιλοσοφία η Aveeno δημιουργεί κάθε της φόρμουλα που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος.

Στην καρδιά κάθε σύνθεσης, το κολλοειδές βρώμης το οποίο μοιάζει στη λειτουργία με ένα φυσικό μικρόσπογγο που προστατεύει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας και το feverfew οργανικής καλλιέργειας, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του χαμομηλιού και έχει έντονα καταπραϋντική δράση.

Αυτή τη σεζόν, η Aveeno κάνει focus στην ευαίσθητη επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από ερυθρότητα, ξηρότητα και τραχύτητα, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Ultra-Calming για την πρωινή φροντίδα της.

- Η Αveeno Ultra-Calming Daily Recovery Cream, είναι μία καταπραϋντική κρέμα που ανακουφίζει την ευαίσθητη/δυσανεκτική επιδερμίδα. Περιέχει feverfew, γλυκερίνη και πανθενόλη, μια σύνθεση που ελαχιστοποιεί των κίνδυνο αλλεργιών, χωρίς άρωμα και parabens.

- Η Αveeno Ultra-Calming Anti-redness cream SPF 20, είναι μία καταπραϋντική, ενυδατική κρέμα που βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και είναι ιδανική μετά από επεμβάσεις όπως laser/peeling. Περιέχει feverfew, γλυκερίνη, βούτυρο καριτέ, φίλτρα UVA/UVB για επαρκή προστασία στην πόλη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης