Glitter all the way!

Με τα super trendy topcoats της Sally Hansen! 

Το glitter αυτή τη σεζόν έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη nail art και η Sally Hansen υπογράφει μια απίθανη συλλογή top coat, γεμάτα λάμψη, για την περίοδο των εορτών.

Η συλλογή Sequin Overcoat της σειράς Complete Salon Manicure της Sally Hansen περιλαμβάνει τρία λαμπερά βερνίκια νυχιών: Τα Sequin Overcoat απλώνονται όπως τα κανονικά top coat επάνω από χρωματιστό βερνίκι Complete Salon Manicure, σφραγίζουν το χρώμα και χαρίζουν στα νύχια ασύγκριτη εμφάνιση.

Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το Sequin Overcoat απευθείας επάνω στα νύχια, η Sally Hansen συστήνει να απλώσετε πρώτα μία στρώση βάσης ώστε να κολλήσουν οι παγιέτες καλύτερα. Όπως όλα τα βερνίκια της σειράς Complete Salon Manicure, το Sequin Overcoat διαθέτει βουρτσάκι ακριβείας με ειδική άκρη, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά από την Sally Hansen ώστε να ακολουθεί την καμπύλη του δέρματος και να παραμένει εντός του περιγράμματος του νυχιού.

Στη συλλογή θα βρείτε το Strawberry Shields, ένα φωτεινό, φούξια γκλίτερ, το Open Mica Night ένα γυαλιστερό, ασημί κομφετί και το Cheery On Top, ένα έντονο ροζ και μπλε glitter.

Αποκλειστικά στα Sephora.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης