Η Jo Malone "φοράει" Michael Angove!

Μια υπέροχη, limited edition συλλογή

Τα μοτίβα του καλλιτέχνη Michael Angove αποτυπώνουν μοναδικά τη μαγεία και το μυστήριο της βρετανικής υπαίθρου. Εκλεπτυσμένα, με λεπτομερείς φόρμες, φυτά και λουλούδια, κρυμμένα έντονα τοποθετημένα με απροσδόκητο τρόπο, ιδιαίτερα μελετημένα - η Jo Malone δεν θα μπορούσε να βρει πιο ταιριαστό δημιουργό για να "ντύσει" τις δημιουργίες της!

Και πράγματι, αυτό το μήνα θα δούμε στα stands της Jo Malone τη Limited Edition Home Collection που υπογράφει μαζί με τον Michael Angove, η οποια περιλαμβάνει το Blackberry&Bay και το Orange Blossom, δύο από τα πιο περιζήτητα αρώματά της. Αρωματικά κεριά, Scent Surround Diffusers, αρωματικά φακελάκια και σαπούνια για το μπάνιο είναι τυλιγμένα στα υπέροχα σχέδια του καλλιτέχνη.

Είναι η πρώτη φορά που ο Michael Angove έχει προσεγγίσει ένα έργο έχοντας στο μυαλό του ένα άρωμα. "Ήταν συναρπαστικό για μένα," λέει, "όταν γνώρισα το Blackberry & Bay το βρήκα φρέσκο, αρκετά νεανικό αλλά παράλληλα άγριο και βρετανικό. Έτσι, όταν ξεκίνησα την δημιουργία του σχεδίου, ήθελα να αποτυπώσω κάτι πυκνό, συναρπαστικό και φρουτώδες. Όταν μύρισα το Orange Blossom πυροδότησε αμέσως τα οράματα από τα βικτωριανά θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες, έτσι το σχέδιο έχει μια ελαφρώς πιο κομψή αίσθηση, πιο ελαφριά και περισσότερο της δεκαετίας των 1920s. Έχει μια όμορφη, σχεδόν παραμυθένια σύνθεση."

Αυτή η υπέροχη limited edition συλλογή της Jo Malone δεν αρωματίζει μόνο το σπίτι με τις σοφιστικέ ευωδιές της αλλά βάζει μια ιδιαίτερη διακοσμητική λεπτομέρεια στον χώρο!


Η Συλλογή Michael Angove θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαΐου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης