Δοκιμάσαμε το νέο άρωμα της Rihanna!

Το πολυσυζητημένο Rogue by Rihanna ήρθε στα Sephora! 

"Οι άνθρωποι διαρκώς αλλάζουν και εξελίσσονται. Φορώντας το Rogue θέλω να σκέφτομαι που έχω φτάσει ως σήμερα. Αυτό το άρωμα αποπνέει αχαλίνωτη θηλυκότητα και σας εμπνέει να τολμήσετε. Το δημιούργησα για όλες τις γυναίκες και για κάθε τύπο προσωπικότητας, γιατί όλες θέλουμε να δείξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε", δήλωσε η Rihanna στο λανσάρισμα του νέου αρώματός της και μπορώ να πω οτι πράγματι, αυτό το κοκτέιλ είναι και θηλυκό και τολμηρό και ξεχωριστό!

"Εμπνέομαι από την Rihanna, τον αυθορμητισμό, την ευθύτητά της, και την τόλμη που τη διακρίνει. Δε φοβάται να αποκαλύψει την παιχνιδιάρικη φύση της, αναδεικνύοντας την αληθινή της θηλυκότητα" είπε από την πλευρά της η Marypierre Julien, η "μύτη" πίσω από το Rogue. Για να αποτυπώσει σε ένα άρωμα την επιθυμία της Rihanna, η αρωματοποιός εξερεύνησε την κατηγορία των floral oriental αρωμάτων όπου και κατέληξε!

Το Rogue by Rihanna ανοίγει με νότες από λεμονανθό και κυκλάμινο, σε συνδυασμό με περγαμόντο και ροζ πιπέρι Κορσικής που καθώς περνάει η ώρα δίνουν τη σκυτάλη στο γιασεμί, το τριαντάφυλλο και το Lily-of-the Valley που φλερτάρουν με δαμάσκηνο και νότες από δέρμα ενώ στη βάση, συναντάμε σανδαλόξυλο, πατσουλί και κεχριμπάρι, παρέα με βανίλια και musk.

Το μπουκάλι δεν θα μπορούσε παρά να ειναι ιδιαίτερο: κοσμείται από 6 ανεστραμμένους κώνους στη βάση, το ροζ του χρώμα γοητεύει ενώ στο πάνω μέρος του διακρίνεται η απομίμηση δέρματος σελαχιού!

Η καμπάνια του Rogue by Rihanna φωτογραφήθηκε από τον Mario Sorrenti και σκηνοθετήθηκε από τον Mel Ottenberg, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Yusef Williams και το makeup η Lucia Pieroni- και το αποτέλεσμα, οσφρητικό και οπτικό είναι απόλυτα Rihanna, αισθησιακό, ανατρεπτικό, ενδιαφέρον!

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης