Πώς λάτρεψα ξανά το καλοκαιρινό φως και έκανα την επιδερμίδα μου Luminous με ομοιόμορφη όψη!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς λάτρεψα ξανά το καλοκαιρινό φως και έκανα την επιδερμίδα μου Luminous με ομοιόμορφη όψη!

Η Νάνσυ Μητσοστεργίου βγήκε από τη σκιά της ομπρέλας και απόλαυσε τον ήλιο ξανά χωρίς ανασφάλεια και με την πιο Luminous επιδερμίδα, χάρη στη NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. «Και για ποιον δεν είναι;» μπορεί να αναρωτηθείς αλλά ζουν ανάμεσά μας τα παιδιά του χειμώνα. Εγώ από την άλλη είμαι παιδί του καλοκαιριού.

Αλάτι στα μαλλιά, άμμος σε όλα μου τα παπούτσια, παιχνίδια και ξέγνοιαστες στιγμές. Όλες μου οι αγαπημένες αναμνήσεις έχουν δημιουργηθεί κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, με τον ήχο των κυμάτων, λουσμένες στο εκτυφλωτικό φως από τα ολόλευκα σοκάκια της Τήνου, μυρίζουν αντηλιακό και θάλασσα.

Αν με ρωτούσες ποιο από όλα ήταν το αγαπημένο μου καλοκαίρι θα σου απαντούσα «ΟΛΑ!». Αν όμως με ρωτήσεις ποιο καλοκαίρι με… σημάδεψε, μεταφορικά και κυριολεκτικά) τότε θα σου μιλήσω για το καλοκαίρι του 2018.

Τότε ήταν που τα σημάδια του καλοκαιριού στο πρόσωπό μου έγιναν πιο έντονα από ποτέ και όταν λέω σημάδια, εννοώ κηλίδες. Κάθε Σεπτέμβριο παρατηρούσα και μία μικρή κηλίδα στο πρόσωπό μου αλλά μέχρι το 18’ τις έβρισκα χαριτωμένες. Ήταν σαν φακίδες και σε ποιον δεν αρέσουν οι φακίδες, σωστά;

Δεν ξέρω τι άλλαξε πριν 3 χρόνια όμως. Η έκθεση στον ήλιο μετριέται συγκεντρωτικά και μάλλον είχε τελειώσει το «βερεσέ» για εμένα. Σχεδόν μέσα σε ένα καλοκαίρι οι κηλίδες μου αυξήθηκαν, κάποιες ενώθηκαν και από χαριτωμένες –σαν φακίδες- κηλίδες έγιναν σημάδια.

Από το φως στη σκιά

Σημάδια που μου δημιούργησαν μία διπλή ανασφάλεια. Αφενός, ήθελα το πρόσωπό μου να αποκτήσει ξανά ομοιόμορφη, Luminous όψη και αφετέρου, φοβόμουν να καθίσω στον ήλιο.

Έβαζα και ξαναέβαζα αντηλιακό, καθόμουν στη σκιά, δεν έπαιζα ξέγνοιαστα, είχα μονίμως στο μυαλό μου τις κηλίδες. Θα αυξηθούν; Και έπειτα, επιστρέφοντας στο σπίτι, με το μαύρισμα να τις κάνει ακόμα εντονότερες, αναρωτιόμουν: Θα φύγουν; Τι κρέμα πρέπει να βάλω; Επιτρέπεται να βάλω λευκαντικά προϊόντα.

Κάπως έτσι, το καλοκαίρι μου από ξέγνοιαστο μετατράπηκε σε αγχωτικό. Έφυγα από το φως του ήλιου και κάθισα στη σκιά και τίποτα δεν ήταν το ίδιο ούτε οι αναμνήσεις, ούτε και το πρόσωπό μου.

Ακόμα και οι φίλες μου αντιλαμβάνονταν ότι κάτι είχε αλλάξει γιατί, από ξέγνοιαστο beach girl είχα μεταμορφωθεί στην παράξενη με την ομπρέλα. Φυσικά, δεν είμαι η μόνη στην οποία συνέβη αυτό.

Δεν έχω το μονοπώλιο στις κηλίδες (ούτε καν) και δεν είναι μόνο ο ήλιος υπεύθυνος για αυτά τα σημάδια. Επάνω στην κουβέντα με τις φίλες μου, ανακάλυψα ότι η Κατερίνα είχε αποκτήσει κηλίδες και στις δύο εγκυμοσύνες της, η Μάτα πάλευε με τις κηλίδες που άφησε στο δέρμα της η ακμή και η Χριστίνα είχε αποκτήσει μέσα σε ένα απόγευμα ένα μουστάκι-πανάδα #truestory.

Σα να μην έφτανα όλα αυτά, η Χριστίνα μάς θύμισε και τις κηλίδες που έρχονται με την ηλικία αλλά, πριν προλάβουμε να πανικοβληθούμε, έβγαλε από την τσάντα της ένα κουτί που μέσα του έκρυβε… το φως!

Μαζεμένες για καφέ στο σπίτι της Κατερίνας, μάθαμε όλες μαζί για τη νέα σειρά της NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®. Ήταν αυτή που ήδη χρησιμοποιούσε η Χριστίνα και ανυπομονούσε να μοιραστεί μαζί μας τα νέα.

Μετά από 10 χρόνια επιστημονικής έρευνας, η NIVEA δημιούργησε μια νέα καινοτομία πρόληψης και θεραπείας κατά των κηλίδων, που αντιμετωπίζει όχι μόνο το δικό μου πρόβλημα αλλά όλων μας!

Η NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® στοχεύει στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων - την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση και αποτελείται από 2 προϊόντα: Τον ενισχυμένο ορό NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® και την κρέμα ημέρας NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® SPF 50.\

Για αυτά τα δύο προϊόντα μας μίλησε η Χριστίνα και μας διαβεβαίωσε ότι, μετά από μόλις 4 εβδομάδες θα δούμε διαφορά. Έτσι και έγινε…

Χρησιμοποιώντας τον ορό πρωί και βράδυ και φορώντας καθημερινά την κρέμα ημέρας, η επιδερμίδα μου άρχισε να βγαίνει από τη σκιά και να περνά στο φως. Οι κηλίδες άρχισαν να σβήνουν, η επιδερμίδα μου αποκτούσε ξανά luminous όψη.

Βλέπεις, τόσο ο ορός όσο και η κρέμα, είναι εμπλουτισμένα με το αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630® το οποίο καταπολεμά τις κηλίδες, ενώ χάρη στο υαλουρονικό οξύ και τη βιταμίνη E που επίσης περιέχει, εμποδίζει την επανεμφάνισή τους.

Σκέψου ένα σκοτεινό δωμάτιο με κλειστά παντζούρια και τώρα, σκέψου τη στιγμή που τα ανοίγεις διάπλατα και αφήνεις το φως να πλημμυρίσει τον χώρο. Αυτό έκανε η NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® για την επιδερμίδα μου και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Με έκανε να βγω κάτω από την ομπρέλα και να παίξω στον ήλιο, με έκανε να κοιτάζω το πρόσωπό μου με χαμόγελο, φώτισε τις selfies μου και κάθε καλοκαιρινή στιγμή.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να τη χρησιμοποιώ. Τα αποτελέσματα της NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® ενισχύονται με συστηματική χρήση και εγώ βρίσκομαι μόλις στην αρχή του ταξιδιού μου.

Μπορώ να παίξω στον ήλιο με ασφάλεια και χωρίς ανασφάλεια, μπορώ να «λουστώ» στο φως και να δω την επιδερμίδα μου να ακτινοβολεί ξανά! Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο βάζοντας τη NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® στην καθημερινότητά σου. Ας αποκαλύψουμε όλες μας την Luminous Side of Us βγαίνοντας από τη σκιά, στο φως!