Ανανεωμένη ως τα Χριστούγεννα: Τα απόλυτα must have για την περιποίηση του προσώπου

Ανανεωμένη ως τα Χριστούγεννα: Τα απόλυτα must have για την περιποίηση του προσώπου

Η περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική για εμάς εδώ στο beauty department γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα (ορούς, αμπούλες, κρέμες και εργαλεία) για να τα δοκιμάσεις και να υποδεχτείς τις γιορτές super ανανεωμένη!

Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο λατρεύουμε εδώ στο beauty department αυτό είναι η περιποίηση. Ναι, αγαπάμε κάθε πτυχή της ομορφιάς, η περιποίηση όμως έχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μέσω της περιποίησης βλέπεις, φροντίζουμε τον εαυτό μας, του δείχνουμε αγάπη και τρυφερότητα, αλλά κυρίως, του προσφέρουμε αυτό που μας ζητάει.

Ναι, η επιδερμίδα μας έχει δική της «φωνή» και ζητά πράγματα, αρκεί μόνο να την ακούσεις. Μπορεί να χρειάζεται ενυδάτωση, μπορεί να έχει ανάγκη από αντιοξειδωτική προστασία, μπορεί να απαιτεί απολέπιση, καθαρισμό ή τόνωση. Μην στέκεσαι μόνο στις ρυτίδες ή τις πανάδες που μπορεί να σε ενοχλούν…

Εμείς σίγουρα δεν στεκόμαστε εκεί, γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, ώστε να είσαι ανανεωμένη και σούπερ λαμπερή just in time για τα Χριστούγεννα.

Έχουμε και λέμε (Από αριστερά).

Garnier, Hyaluronic Aloe Replumping Super Serum

Τον λατρέψαμε από την πρώτη εφαρμογή αφού άμεσα επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Είναι βλέπεις ο πρώτος ορός απο την Garnier με καθαρό υαλουρονικό οξύ, που επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, συγκρατώντας έως και χίλιες φορές το βάρος του σε νερό. Περιέχει ακόμα, βιολογική αλόη που είναι γνωστή για την δροσιά και την εντατική ενυδάτωση που χαρίζει.


Extra Tip: Χρησιμοποίησέ το σε συνδυασμό με ένα face roller για άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Caudalie, Vinergetic C+ Serum

Είναι ένα από τα πρώτα unisex προϊόντα της Caudalie (μπορεί να το φορέσει και ο καλός σου) το οποίο παρέχει πανίσχυρη αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα, της χαρίζει λάμψη και απομακρύνει τα σημάδια της κούρασης. Περιέχει τουλάχιστον 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι vegan, δεν έχει αρωματικές ουσίες.


Extra Tip: Χρησιμοποίησέ τον το πρωί για προστασία και το βράδυ, συνδύασέ τον με ένα θρεπτικό έλαιο για καταπολέμηση της θαμπάδας.

Korres, Μαύρη Πεύκη Sculpt + Lift Serum

Είναι η απάντηση της αγαπημένης KORRES στο πρόβλημα της χαλάρωσης του περιγράμματος του προσώπου. Πρόκειται για έναν super Ορό προσώπου που προσφέρει άμεση δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.


Extra Tip: Χρησιμοποίησέ τον κάνοντας απαλό μασάζ με τα χέρια σου ή με ένα face roller για 3 λεπτά κάθε βράδυ.

Nivea, Cellular Luminous 630 Day Fluid

Tα εργαστήρια της NIVEA, δούλευαν πυρετωδώς για 10 χρόνια, ώσπου να απομονώσουν το μόριο 630, το οποίο αποδείχθηκε το πιο αποτελεσματικό στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης και άρα στη μείωση των κηλίδων. Εμπλούτισαν με αυτό την κρέμα ημέρας της σειράς Luminous και έχουμε έτσι ένα προϊόν που καταπολεμά τις κηλίδες και χαρίζει πιο φωτεινή όψη.


Extra Tip: Η συγκεκριμένη κρέμα μπορεί να αποτελέσει την τέλεια βάση για το πρωινό σου μακιγιάζ!

Nuxe, Merveillance Expert Serum Lift-Tenseur

Πολυτελής ορός αντιγήρανσης, καταπολεμά τις έντονες ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας σε όλο το πρόσωπο. Λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα ενώ προσφέρει εφέ lift ως και για 8 ώρες. Μέρα με τη μέρα, οι ορατές γραμμές γεμίζουν και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό.


Extra Tip: Για εντονότερο αποτέλεσμα lif, βοήθησε τον ορό να διεισδύσει στο δέρμα με ελαφριές κυκλικές κινήσεις από το κέντρο και με φορά προς το περίγραμμα του προσώπου και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με ελαφριά τσιμπήματα.

La Roche-Posay, Retinol B3 Serum

Μοναδικά δραστικός ορός προσώπου, με αποκλειστική επανορθωτική σύνθεση με Καθαρή Ρετινόλη καθώς και Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης. Προσφέρει δράση ενάντια στα σημάδια του γήρατος ενώ περιέχει και Βιταμίνη B3 για εντατική επανόρθωση.


Extra Tip: Δεν πρέπει να παραλείπεις ΠΟΤΕ να φοράς καθημερινά αντηλιακό, αλλά κυρίως κατά το διάστημα που χρησιμοποιείς τη ρετινόλη στη ρουτίνα σου.

FOREO, LUNA 3

Μοναδικά πρακτική συσκευή καθαρισμού και μασάζ που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χάρη στις παλμικές δονήσεις (T-Sonic™ pulsations). Συνδέεται με το κινητό σου προσφέροντάς σου τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία χρήσης. Από τη μία πλευρά του, οι «τρίχες» σιλικόνης καθαρίζουν αποτελεσματικά ενώ η πλευρά με τις ραβδώσεις βοηθά τα προϊόντα περιποίησης να διεισδύσουν καλύτερα στην επιδερμίδα.


Extra Tip: Μην φοβηθείς να το πάρεις και μέσα στη μπανιέρα, είναι απόλυτα αδιάβροχο!

L’ Oréal Paris, Revitalift Laser X3 Ampoules

Θεραπεία 7 ημερών με αμπούλες, εμπλουτισμένες με 10% Γλυκολικό οξύ το οποίο δρα εντατικά, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και αποκαλύπτοντας την πιο φωτεινή και υγιή εκδοχή της.


Extra Tip: Όταν τελειώσεις τη θεραπεία σου, περίμενε τουλάχιστον 30 μέρες μέχρι να ξεκινήσεις μία νέα.

FOREO, BEAR

Η πρώτη στον κόσμο συσκευή μικρορεύματος με σύστημα Anti-Shock™. Συνδυάζει την τεχνολογία μικρορεύματος αντιγήρανσης με το μασάζ T-Sonic™ για ασφαλή και αποτελεσματική εκγύμναση και τόνωση των 65+ μυών του προσώπου και του λαιμού. Βοηθά στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, της χαλάρωσης και της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε μόλις 2 λεπτά. Συνδέεται (όπως όλα τα προϊόντα FOREO) με το κινητό σου ώστε να σου παρέχει εξατομικευμένα «προγράμματα εκγύμνασης» της επιδερμίδας.


Extra Tip: Πρέπει πάντοτε να το χρησιμοποιείς με έναν ορό που θα λειτουργεί σαν αγωγός του μικρορεύματος στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.