Holiday Sparkles! Οι πιο λαμπερές επιλογές από τα limited edition Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Holiday Sparkles! Οι πιο λαμπερές επιλογές από τα limited edition Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ

Οι γιορτές θέλουν λάμψη, glitter και στρας και κάθε χρόνο, τα αγαπημένα μας brands, δημιουργούν μοναδικές, limited edition συλλογές για να χαρίσουν στις μέρες και τις νύχτες μας τη λάμψη των γιορτών! Σήμερα διαλέγουμε τα απόλυτα must have από τις φετινές Xmas συλλογές!

Πότε φτάσαμε να λέμε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου τελείωσε… Ούτε που το ξέρουμε. Δεν θέλουμε βέβαια και να το μάθουμε γιατί το μόνο που μας νοιάζει πλέον, είναι η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα που έχει αρχίσει εδώ και μέρες.

Ονειρευόμαστε ρεβεγιόν, λαχταριστά φαγητά και γλυκά (ήδη τρώμε με μανία μελομακάρονα #kanenabikinibody) και κανονίζουμε εξόδους. Μαζί με τις εξόδους ασφαλώς, σκεφτόμαστε και τα outfits μαζί με τα γιορτινά μαλλιά και μακιγιάζ και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημερινό μας θέμα: Τις λαμπερές επιλογές από τα limited edition Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα αγαπημένα μας brands ξεπέρασαν την περσινή χρονιά και δημιούργησαν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες συλλογές που μας έχουν ξετρελάνει. Παλέτες που κρύβουν μέσα τους αστερόσκονη, σκιές με όλη τη λάμψη των γιορτών, ζουμερά κόκκινα χείλη, glitter, βερνίκια νυχιών που μοιάζουν αυτόφωτα και άλλα πολλά προϊόντα, έχουν γεμίσει ήδη τα ράφια των καταστημάτων!

Εννοείται τα θέλουμε όλα αλλά πρέπει να συγκρατηθούμε. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε μία επιλογή με τα καλύτερα της φετινής γιορτινής σεζόν και να σου την παρουσιάσουμε. Ξέρουμε ότι… σαν πραγματική beauty addict, ίσως να παρασυρθείς από τα χρώματα και την αστερόσκονη.

Έτσι, φτιάξαμε ένα υπερ-πλήρες γιορτινό νεσεσέρ με το μακιγιάζ που θα σου χαρίσει τα πιο λαμπερά looks από τώρα ως και το νέο έτος. Πρόκειται για προϊόντα που θα χρησιμοποιείς για καιρό αφότου περάσουν οι γιορτές γιατί –όπως θα διαπιστώσεις- θα σε κάνουν να νιώθεις σαν βασίλισσα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

BOBBI BROWN, DELUXE-SIZE VITAMIN ENRICHED FACE BASE

Η αγαπημένη μας βάση για μακιγιάζ, έβαλε τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να στολίσει το μπουντουάρ σου ενώ θα σου χαρίζει την τέλεια επιδερμίδα για να δημιουργήσεις μοναδικά μακιγιάζ.


CHANEL, LES 4 OMBRES N°5 LIMITED-EDITION MULTI-EFFECT QUADRA EYESHADOW

Η φετινή γιορτινή σεζόν για τον οίκο Chanel μυρίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά N°5. Η τετραπλή παλέτα του Χριστουγεννιάτικου μακιγιάζ λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να έχει τα σχέδια του iconic Μπουκαλιού και χρώμα γιορτών μαζί με υπέροχη λάμψη.


DIOR, DIORIFIC VERNIS THE ATELIER OF DREAMS ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ BOUTON D'OR

Ναι, λατρεύουμε τα γιορτινά βερνίκια νυχιών του οίκου Dior και φέτος ξεχωρίζουμε το ολόχρυσο Bouton D’ Or που θα φορέσουμε μόνο του αλλά και πάνω από όλα τα χρώματα που θα επιλέξουμε για τις γιορτές.


GUERLAIN, TERRACOTTA GOLD BRONZER LIMITED EDITION

Το θρυλικό bronzer του οίκου Guerlain φόρεσε τα γιορτινά του και το εσωτερικό του στολίστηκε με μία χρυσή αλυσίδα, για να προσθέσει λάμψη στην ηλιοκαμένη όψη που χαρίζει η μεταξένια φόρμουλα.


LANCÔME, GLIMERING STAR HIGHLIGHTER HOLIDAY 2021

Το γιορτινό Highlighter της Lancôme κρύβει μέσα του τη λάμψη των αστεριών κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το λατρεύουμε γιατί έχει υπέροχα ροδαλό χρώμα και τα πιο elegant ιριδίζοντα στοιχεία.


MAC, HYPER REAL GLOW HYPNOTIZING HOLIDAY ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ FORTUNE TELLER

Όλα τα γιορτινά μακιγιάζ της MAC μοιάζουν με πραγματική γιορτή και το φετινό highlighter μοιάζει με ζαχαρωτό, βγαλμένο από κάποιο winter wonderland. Όσο για το χρώμα και τη λάμψη… Είναι MAC, τι περιμένεις εκτός από τελειότητα;


PAT MC GRATH, LIP FETISH ASTRAL LIP BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROZE QUARTZ

Είναι λαμπερό, είναι ενυδατικό, έχει το πιο ζουμερό γιορτινό χρώμα και μας έρχεται με την υπογραφή της κορυφαίας makeup artist του κόσμου… Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς το φοράμε ήδη και θα το τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα!


YSL, COUTURE COLOUR CLUTCH PALETTE HOLIDAY 2021

Όλες οι γήινες, σατινέ και ματ αποχρώσεις που χρειαζόμαστε για τις γιορτές, κλείστηκαν σε ένα χρυσό clutch με αγάπη από την creative ομάδα του οίκου YSL. Αν πρέπει να πάρεις ένα προϊόν φέτος (ή να δωρίσεις κάτι) τότε φρόντισε να είναι αυτή η limited edition παλέτα.