Ho! Ho! Ho! Γιορτινά πακέτα δώρου για να γίνεις ο Άγιος Βασίλης της ομορφιάς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ho! Ho! Ho! Γιορτινά πακέτα δώρου για να γίνεις ο Άγιος Βασίλης της ομορφιάς

Τα γιορτινά πακέτα δώρου που κλείνουν μέσα τους προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, είναι τα πιο πρακτικά και αγαπημένα δώρα για κάθε γυναίκα της ζωής σου (και για τον εαυτό σου βεβαίως!). Δες ποια είναι τα αγαπημένα μας για φέτος και διάλεξε ποια θα χαρίσεις στις αγαπημένες σου!

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουμε τα Χριστούγεννα (και γενικά τις γιορτές) είναι τα δώρα. Όχι, δεν εννοούμε τα δώρα που λαμβάνουμε. Εννοούμε τα δώρα που με αγάπη διαλέγουμε και προσφέρουμε, κάνοντας τον κόσμο να χαμογελά.

Φυσικά, καθώς βρίσκεσαι στο beauty department, αντιλαμβάνεσαι ότι, τα αγαπημένα μας δώρα είναι τα δώρα της ομορφιάς. Κάθε χρόνο, τα κορυφαία (και αγαπημένα μας) brands, συνθέτουν γιορτινά πακέτα, τα γεμίζουν χρώμα, περιποίηση, αστερόσκονη και μακιγιάζ και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε!

Υπάρχουν πακέτα περιποίησης μαλλιών, περιποίησης προσώπου ή σώματος, multi packs με όλα τα απαραίτητα, αρωματικά πακέτα… Οι επιλογές είναι τόσες που μπορεί να σε μπερδέψουν γι’ αυτό σήμερα κάναμε για εσένα μία επιλογή ώστε να διαλέξεις τα κορυφαία Xmas Packs που θα δωρίσεις στους αγαπημένους σου.

Συνέχισε να scrollάρεις λοιπόν για να γίνεις ο Άγιος Βασίλης της ομορφιάς και να μοιράσεις περιποίηση και μακιγιάζ σε όλες!

Από αριστερά:

SCHWARZKOPF, BLOND ME

Το σετ περιέχει: Ένα Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Rich Shampoo και μία Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Rich Mask για απομάκρυνση των κίτρινων τόνων και λάμψη στα ξανθά μαλλιά.

KORRES, WILD ROSE SET

Το σετ περιέχει: Ένα Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster με 15% Βιταμίνη C, ένα εργαλείο Gua Sha, από ειδικά σμιλευμένη πέτρα νεφρίτη για μασάζ προσώπου, που συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης.

LAURA MERCIER, SET FOR PERFECTION TRANSLUCENT LOOSE SETTING POWDER

Το σετ περιέχει: Την εμβληματική Translucent Loose Setting Powder 30gr και ένα Velour Puff με την υπογραφή της Laura Mercier σε ειδική περιορισμένη έκδοση.

ΝIVEA, NATURAL CARE

Το σετ περιέχει: Ένα αποσμητικό NIVEA Magnesium Dry Fresh 48h Protection Roll on Deo 50ml. Ένα gel καθαρισμού προσώπου NIVEA Purifying Wash Gel 150ml. Μία κρέμα σώματος NIVEA Body Natural Good Aloe Lotion.

Περίμενε! Νομίζεις ότι τελειώσαμε; Δεν χωρούσαν σε μία φωτογραφία όλα τα πακέτα που θέλουμε να σου δείξουμε... Συνέχισε να scrollάρεις και θα βρεις πολλές ακόμα προτάσεις για κάθε γυναίκα που αγαπάς και φυσικά για τον εαυτό σου!

GARNIER, 7 DAYS OF CHRISTMASK ADVENT CALENDAR

Το σετ περιέχει: Μία μάσκα Moisture Bomb με Υαλουρονικό Οξύ και Ρόδι. Μία μάσκα Pure Charcoal με Μαύρη Άλγη και Υαλουρονικό Οξύ. Μία μάσκα Hyaluronic Aloe με βιολογική Αλόη και Υαλουρονικό Οξύ. Μία Μάσκα Αποτοξίνωσης Ampoule με 2% Νιασιναμίδη και Kale. Μία Μάσκα Λάμψης Ampoule με 1% Βιταμίνη C και Ανανά. Μία Μάσκα Σύσφιξης Ampoule με 1% Υαλουρονικό Οξύ και Καρπούζι. Μία Υφασμάτινη Μάσκα Ματιών. Επτά μάσκες για τέλεια επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.


KERASTASE, BLOND ABSOLU HOLIDAY SET 1 ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το σετ περιέχει:Το σαμπουάν Bain Ultra-Violet με μωβ χρωστικές για την αποτελεσματική απομάκρυνση των ανεπιθύμητων κίτρινων και πορτοκαλί τόνων για ένα φωτεινό ξανθό. Το Cicaflash, μια τελετουργία βαθιάς ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά που συνδυάζει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών. Τον θερμοπροστατευτικό ορό Cicaplasme που προσφέρει εντατική επανόρθωση στα βαμμένα ξανθά μαλλιά.


FREZYDERM, ANTI-WRINKLE RICH CREAM SET.

Το σετ περιέχει: Μία Frezyderm Anti-Wrinkle Rich Day Cream 50ml. Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με συσφικτική και ανορθωτική δράση για ώριμα δέρματα. Μία Anti-Wrinkle Rich Night Lifting & Firming Cream 15 ml. Αντιρυτιδική κρέμα εξειδικευμένη να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε που τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται. Μία Frezyderm Anti- Wrinkle Eye cream 5ml. Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με αναπλαστική και επανορθωτική δράση.


MUGLER, ALIEN REFILLABLE SET

Το αγαπημένο μας άρωμα, με νότες από γιασεμί sambac, ξύλο cashmeran και λευκή άμβρα, ένα ελιξίριο αισθησιασμού και θηλυκότητας στο πιο πολυτελές κουτί, αποκλειστικά για perfume addicts!


YSL, COFFRET MAKE UP HOLIDAY 2021 SET

Το σετ περιέχει: Μία Mascara Volume Effet Faux Cils Radical, ένα mini μολύβι ματιών Dessin Du Regard και ένα Top Secrets Instant Makeup Remover Micellar Water 8ml. Ένα πολύτιμο δώρο σε οικολογική συσκευασία χωρίς πλαστικό, κατασκευασμένη από 100% χαρτόνι που προέρχεται από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.


ESTEE LAUDER, THE SECRET OF INFINITE BEAUTY - ULTIMATE LIFT REGENERATING YOUTH CREME COLLECTION

Το σετ περιέχει: Μία Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Creme, σε κανονικό μέγεθος. Μία Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Eye Creme, σε ειδικό μέγεθος. Ένα Re-Nutriv Hydrating Foam Cleanser, σε ειδικό μέγεθος. Μία Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Treatment Lotion, σε ειδικό μέγεθος. Όλα είναι κλεισμένα μέσα σε ένα πολυτελές νεσεσέρ.


KIEHL'S, ULTRA HYDRATORS SKINCARE SET

Το σετ περιέχει: Μία κρέμα ματιών Creamy Eye Treatment σε ειδικό μέγεθος. Μία κρέμα ημέρας Ultra Facial Cream σε κανονικό μέγεθος. Μία κρέμα σώματος Crème de Corps σε ειδικό μέγεθος. Μία κρέμα χεριών Ultimate Strength Hand Salve σε κανονικό μέγεθος. Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης με τα best sellers της Kiehl's.


VICHY, AQUALIA THERMAL SET ΓΙΑ ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

To σετ περιέχει: Μία κρέμα ημέρας Vichy Aqualia Thermal Rich Rehydrating Cream 50ml. Ένα Vichy Mineral 89 Booster Ενυδάτωσης Προσώπου 4ml. Μία Vichy Masque Peel Double Eclat Μάσκα Διπλής Λάμψης και Απολέπισης 15ml κλεισμένα στο πιο γιορτινό, μεταλλικό κουτί!


GLAMGLOW, GLOW DIGGERS DIAMOND - BRIGHT SET

Το σετ περιέχει: Μία κρέμα ματιών BRIGHTEYES 15ml και μία θεραπεία απολέπισης BRIGHTMUD 15g. Το απόλυτο δίδυμο για λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία!


L' OREAL PROFESSIONNEL, SERIE EXPERT PRO LONGER XMAS PACK

Το σετ περιέχει: Το σαμπουάν, την κρέμα leave in και τη μάσκα της σειράς Pro-Longer για μακριά και δυνατά μαλλιά!