Beauty with a sense of duty Xmas edition! Όλα για το γιορτινό μακιγιάζ με τον Μάνο Βυνιχάκη

Beauty with a sense of duty Xmas edition! Όλα για το γιορτινό μακιγιάζ με τον Μάνο Βυνιχάκη

Ο υπέροχος master του μακιγιάζ δέχτηκε την πρόσκλησή μου για ένα super εορταστικό Beauty with a sense of duty podcast και μιλήσαμε για τα απάντα!

Προσπαθώ εδώ και αρκετά λεπτά να βρω τα κατάλληλα λόγια για να κάνω την εισαγωγή για τον αγαπημένο μου Μάνο Βυνιχάκη, αλλά οι λέξεις μου ξεφεύγουν. Υπάρχουν βλέπεις μερικοί άνθρωποι για τους οποίους τρέφω απεριόριστο θαυμασμό και αγάπη και ο Μάνος είναι ένας από αυτούς. Πώς λοιπόν να μπορέσω να περιγράψω το απίθανο ταλέντο του, την τεράστια καρδιά του, την ευγένεια και το ήθος του αλλά και το αλέγκρο πνεύμα του; Δεν είναι εύκολο…

Ο Μάνος είναι ένας από τους top makeup artists αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχει, όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος, τραβήξει χιλιόμετρα γραμμών eyeliner και είναι το πρόσωπο πίσω από τα μακιγιάζ γυναικών που λατρεύουμε όπως η Κάτια Ζυγούλη, η Υβόνη Μπόσνιακ, η Βίκυ Καγιά και η μούσα του, η καλλονή Έσθερ Μαστρογιάννη.

Ο Μάνος λοιπόν, θέλει να κάνει τις γυναίκες όμορφες και μας δίνει απόλυτη ελευθερία. Δεν κοιτάζει το μακιγιάζ με το φρύδι σηκωμένο και με κανόνες γραμμένους στην πέτρα. Μας αφήνει να εκφραστούμε, και το μόνο που ζητά είναι να το κάνουμε σωστά. Τον κάλεσα λοιπόν ώστε να μιλήσουμε για το γιορτινό μακιγιάζ σου και κατέφθασε στο studio μας με την αγαπημένη του σκυλίτσα, τη mascara. Πάτα play για να ακούσεις τι είπαμε και συνέχισε να διαβάζεις γιατί παρακάτω θα βρεις όλα τα προϊόντα για τα οποία μιλήσαμε.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για ώρες αλλά δώσαμε ραντεβού για ακόμα περισσότερο μακιγιάζ με το νέο έτος. Όσο για τα προϊόντα για τα οποία μιλήσαμε… Τα βρήκα όλα, μαζί με απολαυστικά videos από το κανάλι του Μάνου στο YouTube. Ας ξεκινήσουμε με τα τέλεια κόκκινα κραγιόν.

Το Ruby Woo (αριστερά) και το Russian Red (δεξιά) της MAC είναι τα πλέον κλασικά και αυτά που ο Μάνος αγαπά περισσότερο από όλα. Ταιριάζουν σε όλες μας, ανεξάρτητα από την παλέτα μας και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τα δοκιμάσεις ακολουθώντας τις συμβουλές του Μάνου όπως τις άκουσες στο podcast ή όπως θα τις δεις στο παρακάτω video.

Προχωράμε με τα μολύβια χειλιών. Σύμφωνα με τον Μάνο, πρέπει να τα φοράς σε όλη την επιφάνεια των χειλιών για να δημιουργείς μία τέλεια βάση. Τα αγαπημένα του είναι το Μake Up Forever, Artist Color Pencil στην απόχρωση Completely Sepia (πάνω) και το Sisley, Phyto-Lèvres Perfect Lip Pencil στην απόχρωση Beige Naturel (κάτω).

Και τώρα το eyeliner… Ο Μάνος, όπως άκουσες, κάνει το καλύτερο eyeliner που θα δεις ποτέ σου και με τόση ευκολία, σα να περνά κάποιο ρουζ με τεράστιο πινέλο. Στο παρακάτω video θα δεις τα tips του για απόλυτη επιτυχία και με ένα ακόμα scroll θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα του eyeliner και πινέλα.

Τα αγαπημένα του eyeliners και πινέλα είναι τα: Bobbi Brown, Long-Wear Eyeliner (πάνω αριστερά) και NYX Professional Makeup, Epic Black Mousse Liner. Τα πινέλα που αγαπά περισσότερο είναι τα: ZOEVA, Νο 317 Wing Liner (πάνω) και KIKO Milano, Eyes 62 Slanted Eyeliner Brush (κάτω).

Με τα φρύδια έχει εμμονή και μερικά από τα αγαπημένα του προϊόντα είναι και δικά μας αγαπημένα! Συγκεκριμένα, ο Μάνος μας προτείνει να βάλουμε στο νεσεσέρ μας τα εξής: MAC, Brow Set. Benefit Cosmetics, Goof Proof Waterproof Easy Shape & Fill Eyebrow Pencil. Sisley, Phyto-Sourcils Design.

Σύμφωνα με τον Μάνο, το πιο σημαντικό πράγμα για την επιτυχία και τη διάρκεια του μακιγιάζ, είναι το skincare και αμέσως μετά η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας. Στο παρακάτω video, μιλά για τα αγαπημένα του primers προσώπου, και με ένα ακόμα scroll θα δεις τα αγαπημένα του για τα μάτια.

Τα primers ματιών, κάνουν τις σκιές σούπερ έντονες και σταθερές, τόσο που παραμένουν αναλλοίωτες όλο το βράδυ. Οι δικές του αγαπημένες είναι Urban Decay, Eyeshadow Primer Potion και τα MAC, Paintpots.

Ένα ακόμα tip του Μάνου για γιορτινό μακιγιάζ που δεν θα χαλάσει σε κανένα στάδιο του ρεβεγιόν, είναι τα προϊόντα μακράς διάρκειας και στο παρακάτω video θα τον παρακολουθήσεις να κάνει ένα super glam look μόνο με long lasting προϊόντα.

Πριν τον αποδεσμεύσω, δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω ποια είναι τα προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ του και μου τα αποκάλυψε όλα. Αρχικά, από το κιτ του Μάνου δεν λείπει ένα bronzer (αγαπημένο είναι το Guerlain, Terracotta The Bronzing Powder στην απόχρωση Light Warm) και το YSL, Touche Éclat.

Έπειτα, ο Μάνος έχει πάντοτε μαζί του όχι ένα αλλά 3 fixing sprays, το κάθε ένα για διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι τα εξής: Urban Decay, All Nighter Fixing Spray. Lancôme, Fix It Forget It Makeup Setting Mist. YSL, Top Secrets Setting Spray.

Tέλος, το νεσεσέρ του περιέχει πάντοτε μάσκαρα και αυτό το αφήνει πάνω μας και στις ανάγκες που έχουν οι δικές μας βλεφαρίδες. Ο χρόνος κύλησε χωρίς να το καταλάβω με τον Μάνο και θα σε αφήσω να κρατήσεις τις σημειώσεις σου ακούγοντας ξανά το Podcast Μας ή απλά παρακολουθώντας πώς να κάνεις ένα τέλειο γιορτινό μακιγιάζ με τον Μάνο και την Κάτια Ζυγούλη! Μην σταματήσεις να διαβάζεις όμως…

Μείνε συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

https://open.spotify.com/show/6H1bpmki5BTHAYF6W3wV9q

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty