Perfume wonderland! Όλα τα αγαπημένα αρώματα που θα θέλαμε να λάβουμε αλλά και να δωρίσουμε

Perfume wonderland! Όλα τα αγαπημένα αρώματα που θα θέλαμε να λάβουμε αλλά και να δωρίσουμε

Μυστηριώδεις νότες μπλεγμένες με κλασικές, γλυκές συμφωνίες και καπνισμένα όνειρα, ολάνθιστα μπουκέτα και φρέσκες συνθέσεις… Τα αρώματα είναι το φετίχ μας και για αυτές τις γιορτές έχουμε διαλέξει τα καλύτερα!

Το άρωμα είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας θέματα συζήτησης (και αναζήτησης) εδώ στο beauty department και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να ετοιμάσουμε ένα advent calendar χωρίς τα αγαπημένα μας αρώματα για αυτή τη γιορτινή περίοδο.

Τα καταστήματα άλλωστε, γεμίζουν από νωρίς με γιορτινά αρωματικά πακέτα και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Δεν θα μιλήσουμε όμως για αρωματικά πακέτα σήμερα αλλά για αρώματα. Υπέροχα, σαγηνευτικά, σέξι, μυστηριώδη, θηλυκά και χαρούμενα αρώματα που έχουμε ξεχωρίσει ανάμεσα στις τόσες επιλογές της αγοράς.

Τα διαλέξαμε ειδικά για εσένα, όποιο και αν είναι το γούστο σου, και είναι αυτά που θα θέλαμε να δωρίσουμε αλλά και να λάβουμε φέτος τις γιορτές. Ρίξε μία ματιά παρακάτω, σημείωσε αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και σπεύσε να τα μυρίσεις αλλά και να τα αγοράσεις.

#1 MOLTON BROWN, NEON AMBER EAU DE TOILETTE. Με νότες από έλαιο μανταρινιού, ροζ πιπέρι, φύλλα βιολέτας, αιθέριο έλαιο tonka, έλαιο φύλλου κέδρου, ambroxan, αιθέριο έλαιο cistus και έλαιο από ξύλο κέδρου.

#2 LANCÔME, LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM. Με νότες από αχλάδι, φραγκοστάφυλο, ίριδα, άνθος πορτοκαλιάς, αραβικό γιασεμί και πατσουλί.

#3 KORRES, CASHMERE KUMQUAT EAU DE TOILETTE. Με απαλές νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας.

#4 NARCISO RODRIGUEZ NARCISO EAU DE PARFUM AMBRÉE. Με νότες από ylang ylang, λουλούδια frangipani, musk και κέδρο.

#5 PENHALIGON’S CONSTANTINOPLE EAU DE PARFUM. Με essence πεύκου από τη σιβηρία, essence ροζ πιπεριού, παγωμένη λεβάντα, συμπύκνωμα ίριδας, τριαντάφυλλο, essence γερανιού, λοβό βανίλιας, essence πατσουλί και βρύα.

#6 YSL, LIBRE EAU DE PARFUM. Με νότες από λεβάντα, νερολί, μανταρίνι, γιασεμί sambac , άνθος πορτοκαλιάς, white musk, κόκκους tonka και βανίλια.

#7 JO MALONE, STARLIT MANDARIN & HONEY COLOGNE. Με νότες από μανταρίνι, μέλι και κουμαρίνη.

#8 BY KILIAN, L’ HEURE VERTE. Με νότες από Αψέντι, Φύλλα Βιολέτας , Γλυκόριζα, Πατσουλί και Βανίλια.


Περίμενε! Δεν τελειώσαμε εννοείται… Δεν κάναμε τόσο λίγες επιλογές. Με μερικά ακόμη scroll, θα βρεις και άλλα αρώματα για να διαλέξεις αυτό που θα κάνεις δώρο, αυτό που θα κρατήσεις και είμαστε βέβαιες ότι αυτές οι γιορτές θα μοσχοβολούν μοναδικά.


TOM, FORD, EBÈNE FUMÉ. Με ξύλο Palo Santo, έβενο, μαύρο πιπέρι, έλαιο κίστου, Rose Neoabsolute, και essence από ξύλο Guaiac Wood.

ESTÉE LAUDER, PARADISE MOON EAU DE PARFUM SPRAY. Mε τρία είδη πολυτελών λουλουδιών οσμάνθου, έλαιο κίστου και leather νότες.

JEAN PAUL GAULTIER, CLASSIQUE EAU DE TOILETTE COLLECTOR’S EDITION '21. Με νότες από μανταρίνι, ορχιδέα και βανίλια.

CAROLINA HERRERA, GOOD GIRL SUPERSTARS EAU DE PARFUM. Με νότες από ανατολίτικη βανίλια, αμύγδαλο, τουμπερόζα και γιασεμί sambac.

GUERLAIN, SHALIMAR MILLESIME EAU DE PARFUM. Με νότες από περγαμόντο, αμύγδαλο, rose absolute, βανιλίνη, βανίλια, εκχύλισμα βανίλιας, opopanine και musks.

SISLEY, IZIA LA NUIT. Με νότες από βατόμουρο, μανταρίνι, κάρδαμο, τριαντάφυλλο, φρέζια, μανόλια, ambroxan, πατσουλί και βανίλια.

BVLGARI, ALLEGRA MAGNIFYING VANILLA ESSENCE EAU DE PARFUM. Με κόκκους βανίλιας Μαδαγασκάρης.

DOLCE & GABBANA, THE ONE GOLD EAU DE PARFUM INTENSE. Με νότες από μανταρίνι, δαμάσκηνο, ροζ πιπέρι, τριαντάφυλλο, γιασεμί, μιγκέ, πατσουλί και white musk.