Royal Mani Xmas edition: 5+1 βερνίκια νυχιών και οι τέλειοι τρόποι για να τα φορέσεις

Royal Mani Xmas edition: 5+1 βερνίκια νυχιών και οι τέλειοι τρόποι για να τα φορέσεις

Όχι, δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για τα μανικιούρ μέχρι να περάσουν οι γιορτές και ναι, έχουμε ακόμα περισσότερες γιορτινές προτάσεις αλλά με τα αντίστοιχα βερνίκια αυτή τη φορά. Είσαι έτοιμη για λίγο DIY;

Τα μανικιούρ είναι η εμμονή μας. Τα γιορτινά μανικιούρ είναι το φετίχ μας! Λατρεύουμε τα ευφάνταστα σχέδια και αυτό βγαίνει προς τα έξω όπως έχεις σίγουρα καταλάβει και δεν θα σταματούσαμε –εννοείται- σε μόλις λίγες προτάσεις στην αρχή του Χριστουγεννιάτικου advent calendar μας!

Σήμερα λοιπόν, θα δούμε μερικά πανέμορφα γιορτινά μανικιούρ που έφτιαξε η αγαπημένη μας nail artist Betina Goldstein. Είναι όλα minimal chic, σχετικά εύκολα και τα χρώματά τους ταιριάζουν με κάθε σου γιορτινό outfit. Μάλιστα, για κάποια από αυτά, η Betina έχει αναρτήσει και mini how to videos, ώστε να μπορέσεις να τα αντιγράψεις.

Αντί να μακρηγορούμε όμως, καλύτερα να αρχίσουμε να σου δείχνουμε τα γιορτινά μανικιούρ vol. 2 αλλά και τα βερνίκια με τα οποία θα τα αντιγράψεις μόνη σου στο σπίτι.

Classic red with a twist.

Η πρόταση της Betina για το γιορτινό κόκκινο μανικιούρ είναι γεμάτη λάμψη και το βερνίκι νυχιών που θα σου χαρίσει ακριβώς αυτό το εφέ, είναι το Essie, Color στην απόχρωση Let's Party.

H Betina χρησιμοποιεί ένα Chanel βερνίκι το οποίο δεν κυκλοφορεί πλέον αλλά με το Essie θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Το tip της για απόλυτη επιτυχία είναι να μην ξεχάσεις να «κλειδώσεις» το χρώμα στα νύχια σου, περνώντας το πινέλο του παράλληλα με την άκρη του νυχιού όπως ακριβώς κάνει στο παρακάτω video.

https://www.instagram.com/p/CVn1FxJlPuW

Royal blue

Το σκούρο μπλε είναι πολύ πιο αριστοκρατικό από το μαύρο και η τέλεια επιλογή αν θέλεις κάτι dark στα νύχια σου για αυτές τις γιορτές. Η Betina το συνδύασε με μία μεταλική, ασημένια γραμμή γαλλικού, δημιουργώντας έτσι ένα απίθανα royal και γιορτινό μανικιούρ.


Το βερνίκι που θα σου χαρίσει ακριβώς αυτό το μπλε χρώμα είναι το Chanel, Vernis στην απόχρωση Rhythm και το μεταλλικό χρώμα είναι το Chanel, Vernis στην απόχρωση Canotier.

Αν ωστόσο θέλεις μία πιο προσιτή επιλογή, το OPI, Nail Lacquer στην απόχρωση Isn’t it Grand Avenue έχει τέλεια μπλε απόχρωση και ταιριάζει υπέροχα σε κάθε χρώμα επιδερμίδας.

Το μυστικό της Betina, είναι ότι κάνει τη γραμμή πολύ λεπτή, με τη βοήθεια ενός πολύ λεπτού πινέλου από την προσωπική της συλλογή. Εσύ ωστόσο μπορείς να κάνεις τη δική σου πιο χοντρή… Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα τόσο λεπτεπίλεπτο γαλλικό.

https://www.instagram.com/p/CXjfZIcl7aM

Gold finger

Η πιο luxe πρόταση της Betina είναι ένα ολόχρυσο μανικιούρ με αληθινά, μικροσκοπικά λουλουδάκια κολλημένα επάνω στο κάθε νύχι. Αν έχεις υπομονή, μπορείς να κάνεις το ίδιο, κολλώντας τα λουλουδάκια κολλώντας τα επάνω στο top coat σου πριν να στεγνώσει.


Αν πάλι δεν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις ή αν δεν σου αρέσει κάτι τόσο ρομαντικό, μπορείς απλά να περάσεις από όλα σου τα νύχια το βερνίκι CND, Vinylux στην απόχρωση Brass Button. Είναι ολόχρυσο και super γιορτινό.

Stardust nails

Το glitter είναι αμφιλεγόμενο και έχουμε μία σχέση αγάπης και μίσους μαζί του εδώ στο beauty department. Ωστόσο, στα νύχια της Betina μας αρέσει πάρα πολύ γιατί τα κάνει να μοιάζουν πασπαλισμένα με αστερόσκονη.


Το βερνίκι που θα σου χαρίσει τον… ουρανό με τα άστρα στα δάχτυλά σου, είναι το Orly, Nail Lacquer στην απόχρωση Tiara. Λάμπει μοναδικά και κάνει τα πιο φινετσάτα παιχνιδίσματα στο φως.

Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και μικροσκοπικές πεταλούδες ή αστεράκια σε κάποια νύχια όπως η Betina αλλά και σκέτο, το συγκεκριμένο βερνίκι θα τραβήξει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους.

https://www.instagram.com/p/CXHqUG-F-2V

Discreet & Sparkling Double French

Η τελευταία μας επιλογή και πρόταση από την Betina είναι ένα super fashionable και διακριτικό, διπλό γαλλικό μανικιούρ με μαύρο και ασημί βερνίκι νυχιών. Είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και ό, τι πρέπει για κάθε γιορτινή εμφάνιση.


Τα βερνίκια που θα χρειαστείς είναι το μαύρο Korres, Gel Effect Nail Colour στην απόχρωση Black και το ασημί Rimmel, 60 Seconds Super Shine στην απόχρωση Extra!

Παρακάτω μπορείς να δεις πώς ακριβώς η Betina έκανε αυτό το σχέδιο αλλά δεν θα ήθελα να τρομάξεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να σου φαίνεται και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις τόσο λεπτές γραμμές στο δικό σου γαλλικό.

https://www.instagram.com/p/CXXROCWp9gM

Λοιπόν; Ποιο από όλα θα κάνεις για τα ρεβεγιόν που πλησιάζουν; Εμείς θα θέλαμε να τα κάνουμε όλα…