The night before Christmas! Τα πιο γιορτινά μακιγιάζ για το αποψινό ρεβεγιόν είναι εδώ

The night before Christmas! Τα πιο γιορτινά μακιγιάζ για το αποψινό ρεβεγιόν είναι εδώ

Σήμερα θα δούμε αγαπημένα πρόσωπα και θα γιορτάσουμε μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων που τόσο περιμέναμε. Πρέπει να είμαστε ντυμένες και βαμμένες γιορτινά, δε νομίζεις;

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλες! Σήμερα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων και -για ακόμα μία φορά- δεν ξέρω πώς έγινε και ήρθε αυτή η μέρα τόσο γρήγορα. Δεν με πειράζει καθόλου βέβαια (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) γιατί την περίμενα με ανυπομονησία. Είναι η αγαπημένη μου.

Κάλαντα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, ζεστός καφές και τρέξιμο για τα τελευταία ψώνια το πρωί, ενώ το βράδυ… Λάμψη, περισσότερο φαγητό και χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μας. Αυτά είναι τα Χριστούγεννα και πρέπει να τα γιορτάσουμε με το πιο glam, εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Για να σε βοηθήσουμε στην αποψινή προετοιμασία λοιπόν, διαλέξαμε τα πιο Xmas μακιγιάζ από τις πασαρέλες και σου τα παρουσιάζουμε, μαζί με τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να τα αντιγράψεις. Ναι, προλαβαίνεις να τα αγοράσεις όλα και κανένα δεν θα σε βγάλει εκτός budget!

A very trendy Christmas

Είναι ένα εντυπωσιακό look που μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με κάθε σου outfit, είτε αυτό είναι glam είτε απλά ένα lbd (little black dress) ή ακόμα και ένα απλό κοστούμι (το αγαπημένο μου).

Το μυστικό είναι στην floating σκιά που είναι πανεύκολη και το χρώμα δεν χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε χρυσό. Μπορείς να το κάνεις με όποιο χρώμα θέλεις, με μαύρο ή ακόμα και μωβ.

Ας δούμε όμως τι θα χρειαστείς…Από αριστερά: Lip gloss, Maybelline New York, Lifter Gloss στην απόχρωση Rust. Σκιές, Maybelline New York, Color Tattoo στην απόχρωση Trailblazer (μαύρο) και Knockout (Μωβ). Μάσκαρα, Maybelline new York, The Falsies lash Lift. Σκιά, Maybelline New York, Color Strike στην απόχρωση Flash.

Α minimal chic Christmas

Αν από την άλλη δεν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα αλλά θέλεις κάτι κομψό και λαμπερό, έχουμε την τέλεια λύση για εσένα: Το κόκκινο κραγιόν! Είναι αλάνθαστη επιλογή που ταιριάζει σε όλες και «φωνάζει» Χριστούγεννα!

Συνδύασέ το με μία λαμπερή σκιά και άφθονες λάμψεις σε όλο το πρόσωπο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσεις να περιποιηθείς και τα φρύδια σου αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σου το πούμε, το ξέρεις ήδη από μόνη σου.

Παρακάτω όσα θα χρειαστείς…Από αριστερά: Highlighter, L’Oréal Paris, Glow mon Amour Droplets. Σκιά, L’Oréal Paris, Color στην απόχρωση Queen. Κραγιόν, L’Oréal Paris, Color Riche στην απόχρωση Retro Red. Μάσκαρα, L’Oréal Paris, Air Volume Mega Mascara.

A very glam Christmas

Επειδή ξέρουμε ότι σίγουρα σου άρεσαν στοιχεία από το πρώτο μακιγιάζ αλλά και από το δεύτερο, αποφασίσαμε να σου δείξουμε και ένα τρίτο, που τα συνδυάζει όλα. Είναι η πιο glam επιλογή για το ρεβεγιόν, με χρυσή σκιά και κόκκινο κραγιόν!

Είναι ό, τι πρέπει αν είσαι οικοδέσποινα ή αν πρόκειται να παρευρεθείς σε κάποιο mega ρεβεγιόν. Μπορείς εννοείται και να το κάνεις ακόμα και αν καθίσεις σπίτι με την οικογένειά σου, Χριστούγεννα είναι, το glam επιβάλλεται.

Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια απόψε Queen, να διασκεδάσεις να παραμείνεις ασφαλής και να κάνεις τα πιο τρελά, Χριστουγεννιάτικα όνειρα. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!