NYE 2021! Το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ απαιτεί κόκκινο κραγιόν και super elegant μαλλιά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
NYE 2021! Το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ απαιτεί κόκκινο κραγιόν και super elegant μαλλιά

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς είναι γεμάτο λάμψη και αστερόσκονη… Όπως ακριβώς και τα beauty looks που σου προτείνουμε για απόψε! Πάρε ιδέες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ του ρεβεγιόν και καλή χρονιά girl!

Λίγες ώρες έμειναν ώσπου να αποχαιρετίσουμε το 2021 και να υποδεχτούμε το 2022 και -δεν ξέρουμε για εσένα- αλλά εμείς ανυπομονούμε! Θέλουμε να φύγει αυτή η αλλόκοτη χρονιά και να έρθει η νέα γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα. Θα κάνουμε λοιπόν τα τεστ μας, θα βγούμε να γιορτάσουμε, θα βρεθούμε με φίλους, θα φορέσουμε τα πιο λαμπερά outfits και φυσικά θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά και το μακιγιάζ μας.

Κάθε παραμονή ωστόσο, έχεις τους ίδιους προβληματισμούς… Τι να κάνεις στο μακιγιάζ; Τι χτένισμα να διαλέξεις για να ολοκληρώσεις το look; Κάθε χρόνο βέβαια, είμαστε εδώ με τις προτάσεις μας και η φετινή παραμονή δεν διαφέρει.

Αναζητήσαμε στις πασαρέλες τα πιο καυτά, αριστοκρατικά looks για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου και θα τα βρεις παρακάτω για να τα αντιγράψεις απόψε. Ναι, εννοείται έχουμε και τα προϊόντα που θα χρειαστείς και προλαβαίνεις να τα αποκτήσεις αν σου λείπει κάτι. Κάνε scroll και θα τα ανακαλύψεις όλα!

Λαμπερά αξεσουάρ και κλασικές γραμμές

Ίσιωσε τα μαλλιά σου και στόλισέ τα με τα πιο extravagant αξεσουάρ. Μπορείς να φορέσεις μία πολυτελή στέκα ή κοκαλάκια με πετράδια. Το μυστικό είναι να διατηρήσεις το χτένισμά σου απλό και sleek, αφήνοντας τα αξεσουάρ να λάμψουν μόνα τους. Όσο για το μακιγιάζ…

Ένα τόσο extra look δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από κόκκινο κραγιόν και eyeliner. Φρόντισε απλά να κάνεις μία πολύ καλή βάση στο μακιγιάζ σου και να βάλεις πούδρα ώστε να μην γυαλίζει το πρόσωπό σου αλλά τα μαλλιά σου.

Sleek hair and red lips

Αν μας ρωτάς, η πρωτοχρονιά δεν απαιτεί βαρύ μακιγιάζ γιατί μπορεί να αλλοιωθεί μέχρι να αλλάξει ο χρόνος. Προτείνουμε λοιπόν fresh επιλογές όπως τα κόκκινα χείλη, τα περιποιημένα φρύδια και τις διακριτικές λάμψεις σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ σου – αν πρόκειται να φορέσεις κάτι low cut.

Τα μαλλιά που θα θέλαμε να δούμε με αυτό το μακιγιάζ, είναι sleek και απλά με λίγο ζελέ ή λακ που θα τα κρατά τραβηγμένα προς τα πίσω, αφήνοντας το πρόσωπό σου να λάμψει από χαρά και γιορτινή διάθεση.

Όπως κατάλαβες, το κόκκινο κραγιόν είναι το βασικό στοιχείο των προτάσεών μας και θέλουμε να προσέξεις πολύ την εφαρμογή του την πρώτη φορά, στο σπίτι. Πάρε τον χρόνο σου, κάνε περίγραμμα και γέμισε με αυτό όλη την επιφάνεια των χειλιών για μεγαλύτερη διάρκεια. Συνέχισε διορθώνοντας τυχόν λάθη και πέρνα από πάνω το κραγιόν σου.

Τα προϊόντα που προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις είναι τα αγαπημένα μας και με αυτά θέλουμε να κλείσουμε τις προτάσεις της χρονιάς μαζί με την ευχή να πάνε όλα καλά, να είμαστε υγιείς και να φερόμαστε στον εαυτό μας σαν Βασίλισσες!

Από αριστερά: Μπρόνζερ, NARS, Bronzer. Κραγιόν, MAC, Lipstick Hypnotizing Holiday Στην Αποχρωση Magic Charmer. Πούδρα λάμψης, Laura Mercier Translucent Powder. Μεικάπ, Chanel, Ultra Le Teint. Βερνίκι νυχιών, Essie, Color στην απόχρωση Apple Red. Πούδρα, Dior, Forever Cushion Powder. Μάσκαρα, Fenty Beauty by Rihanna, Full Frontal. Ξηρό σαμπουάν, Schwarzkopf Professional, Osis+ Refresh Dust. Λάδι μαλλιών, TRESemmé Keratin Smooth. Λακ, L’ Oréal Paris Elnett.