#DialekseNaMinDialekseis γιατί στις καλοκαιρινές εξόδους δεν χωρούν διλήμματα

#DialekseNaMinDialekseis γιατί στις καλοκαιρινές εξόδους δεν χωρούν διλήμματα
LEFTERIS PARTSALIS

Κέντρο ή προάστια; Για brunch ή lunch; Με φίλες ή το φλερτ; Με αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Ποιος είπε ότι πρέπει να διαλέξεις;

Αμέσως μόλις ζεστάνει ο καιρός, το σπίτι αρχίζει να μην σε χωρά. Θέλεις να ευχαριστηθείς τη λιακάδα και τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια, θέλεις να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις. Το αξίζεις άλλωστε μετά από έναν πιεστικό χειμώνα. Τότε όμως είναι που αρχίζουν και τα διλήμματα…

Να κυνηγήσεις τη δροσιά στα βόρεια ή να επιλέξεις καφέ πλάι στη θάλασσα; Να βγεις για ένα brunch ή να συναντήσεις την παρέα για καλαμαράκια στο κύμα; Να αφιερώσεις τη βραδιά σου στο φλερτ ή στο girl gang σου; Μην διαλέξεις, μπορείς να τα κάνεις όλα! Το καλοκαίρι έχει πολλά μεσημέρια και πάρα πολλά βράδια, ημέρες που θα σου μείνουν αξέχαστες και μία πόλη που σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

Αυτό το καλοκαίρι, το motto είναι #DialekseNaMinDialekseis σε κάθε επίπεδο, ακόμα και στην στοματική σου υγιεινή. Βλέπεις, η αγαπημένη μας AIM αποφάσισε να μπει στον ρυθμό και να εξαφανίσει ένα ακόμα δίλημμα από τη ζωή μας με τη νέα AIM White Now Sensitive. Πλέον, δεν χρειάζεται να διαλέξεις ανάμεσα στην ανακούφιση από την ευαισθησία** και το λαμπερό, έως και 3 φορές πιο λευκό χαμόγελο άμεσα*.

maria2.jpg

Με την AIM White Now Sensitive μπορείς να έχεις και τα δύο ταυτόχρονα και να χαμογελάς πολύ πλατιά, όσο απολαμβάνεις τις ημέρες και τα βράδια σου στην πόλη. #DialekseNaMinDialekseis λοιπόν, πες ναι στην AIM White Now Sensitive, αντίο στα διλήμματα και hello σε κάθε καλοκαιρινή έξοδο από τώρα ως και τον Σεπτέμβριο.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.

Ανακάλυψε περισσότερα στο video που ακολουθεί: