#DialekseNaMinDialekseis γιατί το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν έχει περιορισμούς

Παυλίνα Μητροφάνη
#DialekseNaMinDialekseis γιατί το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν έχει περιορισμούς
Lefteris_Partsalis

Γυαλάδες ή μπρόνζερ; Κοραλλί κραγιόν ή παστέλ χρώματα; Τι αναδεικνύει καλύτερα το μαύρισμα και τι να διαλέξεις για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ; Η απάντηση είναι μία: Όλα!

Μαύρισες και νιώθεις πιο όμορφη από ποτέ, θέλεις να αναδείξεις το μαύρισμά σου, να τονώσεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου και να γίνεις μία bronze goddess. Τι θα διαλέξεις λοιπόν; Ένα κοραλλί κραγιόν που τονίζει το μαύρισμα ή ένα μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση; Bronzer ή highlighter; Θα καθίσεις και άλλο στον ήλιο ή θα περάσεις στη μαγεία του self-tan; Εμείς λέμε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις καμία επιλογή…

Η μαυρισμένη σου επιδερμίδα θα δείχνει υπέροχη ακόμα και να μην κάνεις τίποτα. Μην διαλέξεις λοιπόν, φόρα και κοραλλί κραγιόν και ένα παστέλ στα μάτια, φόρα το bronzer και το highlighter σου, το καλοκαιρινό μακιγιάζ εξάλλου δεν έχει περιορισμούς. Μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις αρκεί να νιώθεις όμορφη και να χαμογελάς πλατιά. Κάνε motto σου το #DialekseNaMinDialekseis χωρίς να σε κρατά τίποτα πίσω. Αυτό θέλει άλλωστε και η AIM.

pavli2.jpg

Η νέα AIM White Now Sensitive, φτιάχτηκε για βάλει τέλος στο δίλημμα «ανακούφιση από την ευαισθησία ή λευκό χαμόγελο». Με την ΑΙΜ White Now Sensitive μπορείς να έχεις έως και 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα*, αλλά και ανακούφιση από την ευαισθησία**. Όπως δεν χρειάζεσαι να συμβιβάζεσαι με τίποτα όταν πρόκειται για το χαμόγελο και την απόλαυσή σου, έτσι δεν θα συμβιβαστείς και στα διλήμματα του μακιγιάζ. Θα φορέσεις ότι θέλεις ή και όλα μαζί, θα χαμογελάσεις πλατιά χάρη στην AIM White Now Sensitive, και το καλοκαίρι θα γίνει αυτόματα πιο όμορφο.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.

Ανακάλυψε περισσότερα στο video που ακολουθεί: