#DialekseNaMinDialekseis γιατί στην ομορφιά δεν υπάρχουν διλήμματα

#DialekseNaMinDialekseis γιατί στην ομορφιά δεν υπάρχουν διλήμματα
LEFTERIS PARTSALIS

Τα «διλήμματα» της ομορφιάς είναι πλασματικά! Ποιος είπε άλλωστε ότι πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στο μακιγιάζ των χειλιών, ανάμεσα σε αγαπημένες αποχρώσεις, ανάμεσα σε αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες.

Ποιος είπε ότι αν φορέσεις κόκκινο κραγιόν δεν μπορείς να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό smokey look στα μάτια, δημιουργώντας ένα bold μακιγιάζ; Γιατί να κάνεις ένα μόνο χτένισμα ενώ μπορείς, καθημερινά, να αλλάξεις τη διάθεσή σου δοκιμάζοντας νέα hairstyles ή -γιατί όχι- ένα νέο κούρεμα; Ποτέ μου δεν πίστεψα στους «κανόνες» τις ομορφιάς, μιας που το να περιποιούμαι και να φροντίζω τον εαυτό μου είναι πάντα για εμένα ένα είδος καθημερινού self-care.

Στο self-care λοιπόν, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, ούτε διλήμματα μόνο ένα motto, το #DialekseNaMinDialekseis, που σε προσκαλεί να πεις «ναι» σε ό,τι σε ωφελεί και σε κάνει χαρούμενη, να βάλεις τέλος στα διλήμματα και να ζήσεις τη ζωή σου χαμογελώντας πιο πλατιά, χωρίς ενοχές, χωρίς θυσίες και χωρίς συμβιβασμούς! Με λίγα λόγια, το μόνο που «πρέπει» να κάνεις, είναι αυτό που σε ευχαριστεί… You do you, beauty!

Μάλιστα, με την AIM White Now Sensitive ακόμα ένα «δίλημμα» καθημερινού self-care καταρρίπτεται, αφού -πλέον- μπορούμε να έχουμε το πιο πλατύ, λαμπερό και έως και 3 φορές πιο λευκό χαμόγελο άμεσα* και ανακούφιση από τις ευαισθησίες**. Χάρη στη φόρμουλα διπλής τεχνολογίας της AIM White Now Sensitive, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας λιχουδιές, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουμε τη λάμψη του χαμόγελού μας.

SOU2.jpg

Η νέα AIM White Now Sensitive έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής και βραδινής ρουτίνας μου και θέλω να κάνεις το ίδιο. #DialekseNaMinDialekseis ή μάλλον… διάλεξε πόσο πιο πλατύ θα είναι το χαμόγελό σου σήμερα.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.

Ανακάλυψε περισσότερα στο video που ακολουθεί: