Ένα αποκλειστικό νερό με 5 αθωνικά φυτά και βότανα

Ένα αποκλειστικό νερό με 5 αθωνικά φυτά και βότανα

Προκειμένου να διαφυλάξει την αγνότητα και την καθαρότητα του νερού που χρησιμοποιεί στις συνθέσεις του, το brand Athonites δημιούργησε το δικό του, αποκλειστικό νερό

Το νερό είναι πηγή ζωής για το σώμα μας αλλά και για την επιδερμίδα μας. Μελέτες που έγιναν πρόσφατα, έδειξαν ότι, ακόμα και μία μικρή πτώση της τάξεως του 10%, στην περιεκτικότητα του δέρματος σε νερό, μπορεί να το αφήσει εκτεθειμένο απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και να αλλοιώσει την ποιότητά του. Το νερό επομένως, είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα, για τη βέλτιστη υγεία και το κάλλος του. Και το νερό μέσα στα προϊόντα περιποίησης που επιλέγουμε, είναι υψίστης σημασίας. Πόσο συχνά ασχολούμαστε όμως με την ποιότητα και την ποσότητα του νερού που εμπεριέχεται στις συνθέσεις των προϊόντων που χρησιμοποιούμε;

1671180548400-159416563-image002.png

Το νερό μπορεί να αποτελέσει έως και το 60% -μερικές φορές και το 70%- της συνολικής σύνθεσης μιας φόρμουλας, και χρησιμεύει ως φορέας των ενεργών συστατικών. Η καθαρότητα και η ποιότητά του, λοιπόν, είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι μπορεί να νόμιζες. Οι κανόνες που ορίζουν την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται στη σύνθεση των προϊόντων ομορφιάς, είναι αυστηρότατοι. Προκειμένου να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μία σύνθεση, το νερό θα πρέπει να είναι καθαρό, αγνό και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες που μπορεί να αλληλοεπιδράσουν με τα ενεργά συστατικά.

Γι’ αυτό, προκειμένου να διαφυλάξει την αγνότητα και την καθαρότητα του νερού που χρησιμοποιεί στις συνθέσεις του, το brand Athonites δημιούργησε το δικό του, αποκλειστικό νερό και ελέγχει κάθε στάδιο της δημιουργίας και της χρήσης του. Όλο το νερό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των προϊόντων του brand, είναι ένα μοναδικό, υδατικό έγχυμα από 5 βιολογικά πιστοποιημένα, και άγριας συγκομιδής βότανα από το όρος του Άθω.

1671180588951-30385612-image003.jpg

Το ίδιο το νερό που χρησιμοποιείται για το υδάτινο έγχυμα, προέρχεται από τις φυσικές πηγές του Όρους Άθω, έναν τόπο μοναδικής αγνότητας, απαλλαγμένο από τους ρύπους της σύγχρονης ζωής. Στη συνέχεια, αυτό το αγνό νερό, εμπλουτίζεται από το εκχύλισμα 5 βοτάνων: Δεντρολίβανο, Πεντάνευρο, Φύλλα Αμπέλου, Καλέντουλα και Τσάι του βουνού (σιδερίτης).

Αυτά τα 5 βότανα, όλα μαζί αλλά και το κάθε ένα ξεχωριστά, είναι προσεκτικά μελετημένα και επιλεγμένα για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους. Αυτές οι ιδιότητες είναι καταγεγραμμένες, άλλωστε, στα αρχαία χειρόγραφα από τα οποία εμπνεύστηκε το brand -και αποδεδειγμένες ανά τους αιώνες.

1671180608040-745296998-image004.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, το brand Athonites, όχι μόνο διασφαλίζει την απόλυτη ποιότητα του νερού που χρησιμοποιεί στις συνθέσεις των προϊόντων του, αλλά τις ενισχύει και τις εμπλουτίζει από τη «βάση» τους, με περαιτέρω αντιγηραντικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στο πολύτιμο βοτανικό έγχυμα.

Κάτι ακόμα που προκύπτει όμως από τη χρήση του αποκλειστικού υδατικού εκχύματος, είναι η απόλυτη συμβατότητα με την επιδερμίδα, ακόμα και με τους πιο ευαίσθητους τύπους αυτής. Απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό, εμπλουτισμένο με εξαιρετικής ποιότητας εκχυλίσματα και συνδυασμένο με μοναδικά ενεργά συστατικά, το υδάτινο έγχυμα που «δένει» τις συνθέσεις των προϊόντων του brand Athonites, διασφαλίζει την απόλυτη καλλυντική περιποίηση, ακόμα και για επιδερμίδες που «αντιδρούν» και παρουσιάζουν ιδιαίτερες ευαισθησίες.

1671180624991-129703530-image005.jpg

Το γεγονός πώς το brand Athonites όχι μόνο διασφαλίζει την αγνότητα του νερού, αλλά δημιουργεί το δικό του «θαυματουργό» νερό για τις συνθέσεις των προϊόντων, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και τη γνώση αιώνων από την οποία εμπνέεται, καθιστά τα προϊόντα Athonites τόσο μοναδικά όσο και το όρος από το οποίο πήραν το όνομά τους.

Την πλήρη γκάμα με τα προϊόντα του brand Athonites , μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ εδώ.

Tags