Party makeup: Το μυστικό για να το αφαιρέσεις σωστά κρύβεται στο φυτικό κολλαγόνο και στον χρυσό!

Party makeup: Το μυστικό για να το αφαιρέσεις σωστά κρύβεται στο φυτικό κολλαγόνο και στον χρυσό!

Χάρισε στον εαυτό σου και στην επιδερμίδα σου, εντατική φροντίδα και μοναδική αίσθηση φυσικής πολυτέλειας με τα Pom Pon Gold.

Οι γιορτές είναι η πιο μαγική περίοδος του χρόνου. Τα πάντα γύρω μας μοιάζουν να είναι πασπαλισμένα με αστερόσκονη, και το μόνο που θέλουμε είναι να μιμηθούμε αυτή τη λάμψη σε κάθε μας έξοδο, σε κάθε party, σε κάθε ρεβεγιόν. Το glam επομένως δεν λείπει από τα outfits μας, αλλά κυρίως δεν λείπει από το γιορτινό μακιγιάζ που επιλέγουμε.

1671535101161-652788897-image003.jpg

Από τον Νοέμβριο, παρακολουθούμε tutorials για γιορτινά eye looks, επιλέγουμε φωτεινά χρώματα κραγιόν, τεστάρουμε τις δεξιότητές μας στο eyeliner για να είμαστε έτοιμες, και αγοράζουμε τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για να κλέψουμε την παράσταση. Εκτός από τα λαμπερά προϊόντα μακιγιάζ ωστόσο, ψηλά στην beauty shopping list μας, πρέπει να μπει ένα ακόμα προϊόν που έχει άμεση σχέση με το makeup αλλά δεν είναι makeup product…

1671535115804-134449929-image005.jpg

Ο λόγος για το προϊόν ντεμακιγιάζ που θα χρησιμοποιούμε όταν θα επιστρέφουμε ευτυχισμένες από τα parties και τα ρεβεγιόν. Το ντεμακιγιάζ άλλωστε, ακόμα και αν έχεις πιεί μερικά κοκτέιλ παραπάνω, επιβάλλεται και το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις είναι μείζονος σημασίας. Πρέπει να αφαιρεί αποτελεσματικά όλο το glitter και τα αδιάβροχα προϊόντα που έχεις φορέσει, ενώ παράλληλα πρέπει να είναι απαλό με το δέρμα. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα προϊόν που αφαιρεί το μακιγιάζ, περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα και δεν απαιτεί κάποια χρονοβόρα διαδικασία για τη χρήση του… Ναι, οι απαιτήσεις είναι πολλές αλλά υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να τις ικανοποιήσει όλες, και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό και πολυτελή τρόπο: Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold.

image007.png

Τα μαντηλάκια Pom Pon τα γνωρίζεις ασφαλώς, εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται στο μπουντουάρ σου και απομακρύνουν το μακιγιάζ σου με τον πιο απαλό τρόπο. Τα Pom Pon Gold ωστόσο, είναι η βελτιωμένη, πιο πολυτελής και απολαυστική εκδοχή τους. Κάθε ένα είναι εμποτισμένο με ένα luxurious μείγμα από χρυσό και φυτικό κολλαγόνο, που αφαιρεί το μακιγιάζ με μία κίνηση, ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και τη γεμίζει θρέψη και ενυδάτωση. Πιο συγκεκριμένα, το φυτικό κολλαγόνο αναζωογονεί την επιδερμίδα και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της, ώστε να είναι απαλή και super fresh, έτοιμη για το επόμενο party look. Έπειτα, ο χρυσός προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση, φωτεινότητα και βελούδινη απαλότητα στο δέρμα.

image009.png

Συνδυαστικά, αυτά τα δύο συστατικά χαρίζουν «χρυσαφένια» περιποίηση στην επιδερμίδα, ό, τι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή για τις γιορτινές ημέρες αλλά και πάντοτε. Γιατί άλλωστε να σταματήσουμε να «κακομαθαίνουμε» τον εαυτό μας και την επιδερμίδα μας όταν πλέον θα έχουν περάσει οι γιορτές; Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold μας προσφέρουν φροντίδα υψηλών απαιτήσεων και μοναδική αίσθηση πολυτέλειας που αξίζουμε κάθε μέρα του χρόνου. Όσο για την τιμή τους… Είναι η άκρως προσιτή πολυτέλεια που δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί!

Τα Pom Pon Gold, διατίθενται σε μία μοναδικά πρακτική συσκευασία (ιδανική ακόμα και για την τσάντα) και σε προσφορά 1+1 για να μην σου λείψουν ποτέ. Το μυστικό επομένως, για το γιορτινό ντεμακιγιάζ, είναι τα νέα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold με φυτικό κολλαγόνο και χρυσό, που μόλις προστέθηκαν στο νούμερο ένα της beauty shopping list σου. Happy Holidays Golden Queen!