Xmas Traditions! Τα γιορτινά πακέτα Caudalie που έχουν γίνει πλέον Χριστουγεννιάτικη «παράδοση»

Xmas Traditions! Τα γιορτινά πακέτα Caudalie που έχουν γίνει πλέον Χριστουγεννιάτικη «παράδοση»

Είναι αυτό για το οποίο ανυπομονούν οι φίλες (και η μαμά μου) κάθε χρόνο!

Λατρεύω τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όχι όμως γιατί με ξετρελαίνει η αστερόσκονή τους. Τις λατρεύω γιατί είναι η εποχή που μπορώ να μοιράσω δώρα! Προφανώς μου αρέσει να λαμβάνω και εγώ όμορφα πακέτα, τυλιγμένα σε fancy χαρτί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευτυχία που νιώθω όταν τα αγαπημένα μου πρόσωπα παίρνουν στα χέρια τους αυτά που τους έχω ετοιμάσει.

Για κάμποσο καιρό λοιπόν, η επιλογή του τέλειου δώρου για τις φίλες και την οικογένειά μου, τις συναδέλφους και τo amore μου ήταν μία μικρή αποστολή, η οποία μάλιστα έπαιρνε μέρες για να ολοκληρωθεί. «Όργωνα» την αγορά και το internet μέχρι να βρω το τέλειο, μέχρι που ανακάλυψα την μαγεία που ονομάζεται Caudalie gift sets. Είναι τα γιορτινά limited edition πακέτα που δημιουργεί η Caudalie και έχουν γίνει -πλέον- παράδοση για τις φίλες και την οικογένειά μου. Κάθε γυναίκα και κορίτσι της ζωής μου, λαμβάνει ανελλιπώς το δικό της πακέτο και η επιτυχία είναι 100% εξασφαλισμένη.

image003.png

Πώς μπορείς άλλωστε να κάνεις λάθος με ένα δώρο ομορφιάς και ακόμα περισσότερο, με ένα δώρο ομορφιάς από την Caudalie; Ξέρω, μπορείς πολύ εύκολα να με πεις προκατειλημμένη, γιατί έχω δηλώσει πολύ ξεκάθαρα ότι είναι το αγαπημένο μου brand, αλλά έχω τους λόγους μου. Για ποια σειρά να πρωτομιλήσω; Για τη Vinoperfect που όποια την έχει δοκιμάσει έχει εθιστεί και απαλλαγεί από τις πανάδες; Για την Premier Cru που είναι ό, τι πιο πολυτελές και αποτελεσματικό; Για την Vinosource-Hydra που είναι το προϊόν για το οποίο συζητάμε ανελλιπώς όταν μιλάμε για ενυδάτωση; Ή μήπως να μοιραστώ μαζί σου ένα ακόμα μανιφέστο λατρείας για το Beauty Elixir; Αν έχεις δοκιμάσει έστω και ένα προϊόν Caudalie, ξέρεις ότι μιλάμε για τον «Άγιο Βασίλη» του skincare, που κάνει όλες μας τις ευχές πραγματικότητα.

Γι’ αυτό η Caudalie, έχει αποκτήσει φανατικό και super loyal κοινό, και δεν το λέω έτσι για να το πω, το βλέπω με τα μάτια μου από την χαρά που κάνουν τα κορίτσια μου, κάθε φορά που ανοίγουν το δώρο τους, αλλά και όταν μου λένε ότι πήταν στο φαρμακείο για να αγοράσουν ξανά και ξανά και ξανά τα προϊόντα που τους πρότεινα, ή που τους δώρισα. Και κάπως έτσι περνάμε στο θέμα μας: Τι πακέτα έχει ετοιμάσει φέτος η Caudalie και τι θα δωρίσω εγώ; Έχουμε και λέμε…

Στη μαμά μου

Anti-ageing Gift Set Premier Cru

image004.jpg

Η μαμά μου, δεν λατρεύει απλά αυτή τη σειρά, είναι εθισμένη γιατί από την πρώτη φορά που της την έκανα δώρο, είδε αποτέλεσμα. Έκτοτε, περιμένει πώς και πώς το πακέτο της και φέτος περιλαμβάνει: Την Premier Cru The Cream σε κανονικό μέγεθος, την Premier Cru The Rich Cream και την Premier Cru Dark Circle Correcting Eye Cream σε travel size.

Στην κολλητή μου

Resveratrol Lift Gift Set

image005.jpg

Η κολλητή μου θα ξεκινήσει λέγοντας ότι εκείνη δεν χρειάζεται lift και θα με πάρει μερικές μέρες μετά να με χιλιοευχαριστήσει για το δώρο μου, που πράγματι χρειάζεται… Όπως και εγώ. Το πακέτο που θα λάβει το αγαπημένο μου κορίτσι λοιπόν θα περιέχει: Την Firming Cashmere Cream που πραγματικά είναι ό, τι καλύτερο έχεις φορέσει ποτέ. Αλλά και μία Firming Eye Gel Cream και μία Firming Night Cream σε travel size.

image006.jpg

Έγινε μανούλα και το σώμα της έχει υποστεί πολλά γι’ αυτό χρειάζεται λίγο παραπάνω pampering, κυρίως ως νέα μαμά. Γι’ αυτό το σετ που επέλεξα για εκέινη περιλαμβάνει: Ένα λαχταριστό Replenishing Vegan Body Butter σε κανονικό μέγεθος και την Hand & Nail Repairing Cream για να βοηθήσει τα χέρια της.

Στο secret santa του γραφείου

Thé des Vignes Gift Set

image007.jpg

Κάθε χρόνο κάνουμε secret santa με τα κορίτσια και επιλέγω ένα αρωματικό πακέτο Caudalie που έχει 100% επιτυχία. Φέτος, θα επιλέξω το Thé des Vignes Gift Set που περιέχει: Το μεθυστικό Fresh Fragrance σε κανονικό μέγεθος και την Hyaluronic Nourishing Body Lotion για αξεπέραστη ενυδάτωση σε όλο το σώμα.

Όσο για εμένα… Η λατρεμένη μου Caudalie Family μου έχει κάνει ήδη το δώρο μου και για ακόμα μία χρονιά, νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχουν brands, τα οποία μας λύνουν τα χέρια με τις προτάσεις τους και που μοιράζουν απλόχερα ειλικρινή αγάπη και ομορφιά.

Διάλεξε και εσύ το δικό σου Caudalie Gift Set από το κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, και ξεκίνα την δική σου παράδοση… Κάτι μου λέει ότι θα λατρέψουν όλοι τα Caudalie δώρα σου.