Finally! Απόκτησα το χρώμα που θέλω και δυνατά μαλλιά χάρη στο Μetal Detox και τον Νικόλα Βιλλιώτη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Finally! Απόκτησα το χρώμα που θέλω και δυνατά μαλλιά χάρη στο Μetal Detox και τον Νικόλα Βιλλιώτη

Επισκέφθηκα το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη, hair color expert (και φίλου μου) για μία ανανέωση χρώματος, και έφυγα με το χρώμα των ονείρων μου και το μυστικό για τα πιό δυνατά μαλλιά που είχα ποτέ.

Όποιος με ξέρει, γνωρίζει καλά ότι θέλω να έχω ξανθά μαλλιά. Δεν είμαι natural born blond, και έχω δοκιμάσει να δεχτώ το φυσικό μου χρώμα, όμως θα έπρεπε να έχω γεννηθεί ξανθιά. Αυτό το χρώμα που πηγαίνει περισσότερο από κάθε άλλο και με αυτό συμφωνεί ο Νικόλας Βιλλιώτης, που είναι πρώτα από όλα φίλος μου (εδώ και 17 χρόνια) και φυσικά κομμωτής μου. Σε εκείνον στέλνω δεκάδες φωτογραφίες με πλούσια ξανθά μαλλιά, με ανταύγειες και balayage για έμπνευση και κουτσομπολιό. Σε εκείνον τρέχω για να ανανεώσει τη ρίζα μου και να με φέρει λίγο πιο κοντά στο χρώμα που θέλω. Εκείνος λοιπόν είναι και ο πρώτος που μου λέει ότι τα μαλλιά μου έχουν περιορισμένες δυνατότητες.

Είναι και λογικό αν το σκεφτεί κανείς, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Εγώ για παράδειγμα, θέλω το τέλειο σαντρέ ξανθό και μακριά μαλλιά που δεν δείχνουν ταλαιπωρημένα. Αυτό μέχρι σήμερα ήταν ανέφικτο, τόσο και για εμένα, όσο και για τον Νικόλα. Βλέπεις, μπορεί να είναι ο καλύτερος colorist στην Ελλάδα (και την Ευρώπη μην σου πω) όμως δεν είναι μάγος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τρίχα και το χρώμα της και ως τώρα δεν υπολογίζαμε τον σημαντικότερο: Τα μεταλλικά στοιχεία.

image003.jpg

Τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στο νερό, συσσωρεύονται στην τρίχα με κάθε λούσιμο και την αποδυναμώνουν. Εκείνα ευθύνονται για τη θαμπή τους όψη, εκείνα ευθύνονται για τα σπασίματα, για το φριζάρισμα και για το χρώμα. Ναι, το χρώμα! Τα μεταλλικά στοιχεία εμποδίζουν τη βαφή -αλλά κυρίως τα ξανθιστικά- να αποδώσουν στο 100%. Που τα έμαθα όμως όλα αυτά; Στο κομμωτήριο του Νικόλα που με σύστησε σε μία ακόμα καινοτομία από τη L’ Oréal Professionnel: Το πρωτόκολλο Metal Detox. Αντί όμως να σου τα λέω, πάτα play στο παρακάτω video για να μάθεις τι ακριβώς είναι το Metal Detox, τι μπορεί να κάνει για εσένα και για να δεις πώς απέκτησα το ωραιότερο ξανθό χρώμα που έχεις δει ποτέ…

Metal Detox λοιπόν, η απόλυτη καινοτομία από τον ηγέτη στο χρώμα και την περιποίηση μαλλιών, τη L’ Oréal Professionnel. Ένα πρωτόκολλο που ξεκινά στο κομμωτήριο και συνεχίζεται στο σπίτι, που φέρνει την επανάσταση τόσο στο χρώμα, όσο και στην υγεία των μαλλιών. Με την δύναμη της Γλυκοαμίνης, ενός μορίου που εισχωρεί βαθιά στην τρίχα, το Metal Detox αποτοξινώνει τα μαλλιά από τα μεταλλικά στοιχεία, και έτσι χαρίζει 100% καλύτερη απόδοση χρώματος και 98% προστασία από τα σπασίματα.

image005.jpg

Τα προϊόντα που εγώ πήρα στο σπίτι για να συνεχίσω το πρωτόκολλο και να διατηρήσω το χρώμα και τη δύναμη των μαλλιών μου, είναι το Metal Detox shampoo με το υπέροχο άρωμα και τον μεταξένιο αφρό. Πήρα ακόμα τη μάσκα Metal Detox που περιποιείται βαθιά την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει και φυσικά το έλαιο Metal Detox. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου.

image007.jpg

Το φορώ σε βρεγμένα μαλλιά πριν από το styling για προστασία από τη θερμότητα, για περισσότερο σώμα και υφή στα μαλλιά μου, για προστασία από το φριζάρισμα και τα σπασίματα, αλλά και σε στεγνά μαλλιά σαν τελευταία πινελιά λάμψης και ευωδιάς. Μέχρι το επόμενο ραντεβού μου με τον Νικόλα, είμαι βέβαιη ότι η διαφορά θα είναι τεράστια και σου προτείνω να βάλεις και εσύ το Metal Detox της L’ Oréal Professionnel στη ζωή σου.

Αναζήτησε το κοντινότερο σε εσένα L’ Oréal Professionnel κομμωτήριο, μίλα με τον κομμωτή σου και έλα πιο κοντά στα μαλλιά που ονειρεύεσαι.