SteamPod 4: Το δώρο που οφείλεις στα μαλλιά σου είτε είναι naughty, είτε nice

SteamPod 4: Το δώρο που οφείλεις στα μαλλιά σου είτε είναι naughty, είτε nice

Τα μαλλιά μας οφείλουμε να τα αγαπάμε και να τα προσέχουμε, να τα φροντίζουμε και να τους χαρίζουμε το καλύτερο. Γι’ αυτό φέτος κάνουμε δώρο σε αυτά και τον εαυτό μας, το ολοκαίνουργιο SteamPod 4, το εργαλείο που λατρεύει τα μαλλιά μας και εμάς.

Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες, όλο τον χρόνο. Σε έναν τέλειο κόσμο, τα μαλλιά μας θα είχαν το τέλειο χρώμα, την ιδανική υφή, το styling θα ήταν παιχνιδάκι και δεν θα υπήρχε μέρα (ή νύχτα) που να μην έχουμε άψογα, καλοχτενισμένα μαλλιά. Δυστυχώς δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο, και δεν έχουμε όλες –ακόμα- τέλεια μαλλιά. Κάποιες «δίνουν» καθημερινές μάχες με την φυσική υφή των μαλλιών τους, ενώ άλλες προσπαθούν να βελτιώσουν την υφή που απέκτησαν μετά από αλλεπάλληλα styling sessions και τεχνικές εργασίες. Κάπως έτσι ξεκινά ένας φαύλος κύκλος, ο οποίος κορυφώνεται την περίοδο των γιορτών.

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θέλουμε τα πιο γιορτινά, όμορφα χτενίσματα και επιστρατεύουμε όλα τα θερμά εργαλεία για να τα πετύχουμε. Τα πειράματά μας άλλοτε είναι επιτυχημένα και άλλοτε όχι, ενώ οι επιπτώσεις των λάθος εργαλείων και της λάθος χρήσης τους, μένουν στα μαλλιά μας πολύ αφότου τελειώσουν οι γιορτές. Φέτος όμως κάτι πρέπει να αλλάξει. Τα μαλλιά μας άλλωστε αξίζουν το καλύτερο και όχι μόνο γιατί είναι κομμάτι του εαυτού μας. Είναι εκείνο το κομμάτι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία μας, να «φτιάξει» ή να «χαλάσει» την εμφάνισή μας, να μας κάνει να νιώθουμε party girls.

image002.jpg

Γι΄ αυτό αντί για πολλά μικρά δώρα στον εαυτό μας, φέτος θα κάνουμε ένα μεγάλο και πολύτιμο: Το SteamPod 4 της L’ Oréal Professionnel. Σίγουρα έχεις διαβάσει για το SteamPod, το καινοτόμο εργαλείο που ήρθε να φέρει τη δύναμη του styling με ατμό, από το κομμωτήριο στο σπίτι μας. Το SteamPod λοιπόν φέτος, βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο styling αλλά και στην ποιότητα των μαλλιών μας. Είσαι έτοιμη να καλωσορίσεις στη ζωή σου το ολοκαίνουργιο SpeamPod 4, just in time Για τις γιορτές;

Τι άλλαξε;

Σε τι διαφέρει από το κλασικό SteamPod και γιατί είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου, θα αναρωτιέσαι. Το νέας γενιάς SteamPod 4, είναι ένα πολυχρηστικό επαγγελματικό εργαλείο styling που εκμεταλλεύεται τον ατμό για να σου χαρίσει όχι μόνο ολόισια, smooth μαλλιά. Το νέο SteamPod 4 σε βοηθά να αποκτήσεις κυματισμούς ή μπούκλες στο λεπτό, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου, με απόλυτη ασφάλεια. Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της L’ Oréal Professionnel ήθελαν να κάνουν το SteamPod πιο ευέλικτο και πρακτικό, ικανό να δημιουργήσει όχι μόνο ένα στυλ αλλά πολλά. Έτσι, το νέο SpeamPod 4 διαθέτει έναν πρωτοποριακό, μεταλλικό οδηγό που βοηθά στη δημιουργία μπούκλας, αλλά και μεγαλύτερες πλάκες για καλύτερο ίσιωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=T_RMRK6TZ2U&ab_channel=L%27Or%C3%A9alProfessionnelParis-Greece

Ακόμα, το πακέτο διαθέτει 3 χτένες με διαφορετική πυκνότητα δοντιών, που εξασφαλίζουν καλύτερη διάχυση του ατμού ευθυγραμμίζοντας όλες τις τρίχες, ώστε τα μαλλιά να είναι στη σωστή θέση και να δημιουργείται ένα πραγματικά άψογο αποτέλεσμα, ακόμα και στα πιο σγουρά, ατίθασα μαλλιά. Με τη δύναμη του ατμού λοιπόν, και με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, το SpeamPod 4 μπορεί να μας χαρίσει όλα τα χτενίσματα που ονειρευόμαστε στο σπίτι, 3 φορές γρηγορότερα οποιοδήποτε άλλο κλασικό εργαλείο, και με 95% λιγότερη φθορά.

image003.jpg

Έχουμε λοιπόν ένα εργαλείο που δεν φθείρει τα μαλλιά αλλά τα φροντίζει, και που μπορεί να μας χαρίσει αμέτρητα χτενίσματα όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών μας με ασφάλεια. Είναι με λίγα λόγια το εργαλείο που σπάει τον φαύλο κύκλο του styling και γίνεται ένα «μικρό κομμωτήριο» που μπορούμε να έχουμε στο σπίτι, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των γιορτών. Είναι το εργαλείο που κάθε μέρα μπορεί να μας χαρίσει τέλεια χτενίσματα και σε βάθος χρόνου να βελτιώσει την ποιότητα των μαλλιών μας.

Και το καλύτερο; Σου το κάνουμε δώρο! Με την ολοκλήρωση του φετινού μας advent calendar (όπως και πέρισυ) μία τυχερή μπορεί να κερδίσει ένα πακέτο με πλούσια δώρα και ένα από αυτά θα είναι το ολοκαίνουργιο SpeamPod 4. Merry Christmas Queen!

Κάνε like στο L’Oréal Professionnel στο Facebook, follow τον λογαριασμό @LorealPro και το hashtag #LorealProGR στο Instagram.