Hair perfect: Tips για να αποκτήσεις το χρώμα μαλλιών που ονειρεύεσαι just in time για το ρεβεγιόν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hair perfect: Tips για να αποκτήσεις το χρώμα μαλλιών που ονειρεύεσαι just in time για το ρεβεγιόν

Αν αυτό που θέλεις είναι λαμπερό χρώμα και όμορφα μαλλιά γεμάτα υγεία, δεν χρειάζεται να τα ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη, μόνο από τον κομμωτή σου!

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι προσκλήσεις σε πάρτι και σε ρεβεγιόν, θα αρχίσουν να καταφθάνουν από μέρα σε μέρα. Αυτό που θέλουμε περισσότερο από όλα, είναι να ξεσκάσουμε και να γιορτάσουμε, να φορέσουμε τα glam outfits μας και να έχουμε μαλλιά που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για χρώμα και φρεσκάρισμα λοιπόν επιβάλλεται, αλλά δεν μπορεί να μας εγγυηθεί τα άψογα μαλλιά που επιθυμούμε.

Τα μαλλιά μας βλέπεις, δέχονται επιθέσεις από παντού. Τα πάντα, ακόμα και το νερό, επηρεάζουν την ποιότητά τους, αλλά και το χρώμα που κάνουμε στο κομμωτήριο, και ο νούμερο ένα εχθρός των μαλλιών μας είναι τα μεταλλικά στοιχεία. Περίμενες να διαβάσεις για τη θερμότητα, έτσι δεν είναι; Και η θερμότητα είναι ένας σημαντικός εχθρός, αλλά η «ζημιά» που κάνουν τα μεταλλικά στοιχεία είναι μεγαλύτερη.

1671781699846-191401201-image002.jpg

Βλέπεις, τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στο νερό, και τα οποία συσσωρεύονται στα μαλλιά μας κάθε φορά που λουζόμαστε, διαταράσσουν τη δομή της τρίχας και ευθύνονται για τις αποκλίσεις που έχουμε στο χρώμα. Παρ’ όλο που δεν βλάπτουν την υγεία μας λοιπόν, τα μεταλλικά στοιχεία μπορούν να βλάψουν την αυτοπεποίθησή μας. Τι σχέση έχουν όμως, τα μεταλλικά στοιχεία με τα Χριστούγεννα θα αναρωτιέσαι, και όχι άδικα.

Για να έχουμε τα μαλλιά που ονειρευόμαστε στις γιορτές (και γενικά), θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στον πυρήνα του, και το πρόβλημα των μαλλιών –όπως σου εξηγήσαμε- είναι τα μεταλλικά στοιχεία. Από αυτά θα πρέπει να αποτοξινώσουμε τα μαλλιά μας και η L’ Oréal Professionnel δημιούργησε μία σειρά ακριβώς για αυτό τον σκοπό: Την Metal Detox.

1671781714962-96156532-image003.png

Στην «καρδιά» της Metal Detox, βρίσκεται ένα πρωτοποριακό μόριο, η Γλυκοαμίνη, η οποία είναι τόσο μικρή, που μπορεί και εισχωρεί στην τρίχα, εξουδετερώνοντας τα μεταλλικά στοιχεία και αποτοξινώνοντας τα μαλλιά. Έτσι, βοηθά τόσο τον κομμωτή, που μπορεί να έχει 100% αξιοπιστία χρώματος, όσο και εμάς, αφού μειώνει το σπάσιμο της τρίχας κατά 97%. Το πρωτόκολλο περιποίησης Metal Detox λοιπόν, ξεκινά από το κομμωτήριο με το spray Metal Detox πριν από τη βαφή (τα ξανοίγματα, το balayage, τις ανταύγειες ή όποια άλλη τεχνική εργασία βαφής ακολουθεί ο κομμωτής), περνά στον λουτήρα με το shampoo και το conditioner Metal Detox, και ολοκληρώνεται πριν από το styling με το έλαιο Metal Detox. Δεν σταματά μόνο εκεί όμως.

image004.jpg

Η περιποίηση συνεχίζεται και στο σπίτι με το shampoo, τη μάσκα και το έλαιο Metal Detox που θα σου δώσει ο κομμωτής σου. Έτσι θα ενισχύσεις το αποτέλεσμα, θα «θωρακίσεις» την τρίχα και το χρώμα σου, και θα έχεις τα μαλλιά που πάντα ονειρεύεσαι. Καταλαβαίνεις τώρα, γιατί λέμε ότι, τα μαλλιά που επιθυμείς δεν θα σου τα φέρει ο Άγιος Βασίλης αλλά ο κομμωτής σου; Χάρη στο πρωτόκολλο Metal Detox, μπορείς να απαλλάξεις τα μαλλιά σου από τα μεταλλικά στοιχεία και να έχεις το τέλειο χρώμα και μαλλιά δυνατά, που δεν σπάνε και είναι έτοιμα να αντέξουν όλο το styling των γιορτών.

image005.jpg

Μιλάμε για απόλυτο win-win που δεν περιορίζεται στις γιορτές. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Metal Detox μία φορά την εβδομάδα, βοηθάς τα μαλλιά σου να διατηρούνται υγιή και γερά, και τον κομμωτή σου να σου χαρίζει κάθε φορά ακριβώς το χρώμα που θέλεις. Για τώρα όμως, βρες το κοντινότερο σε εσένα L’ Oréal Professionnel κομμωτήριο και κλείσε ένα ραντεβού για να γίνει διάγνωση των μαλλιών σου από τους L’ Oréal Professionnel experts πριν από την full Metal Detox περιποίηση.

Κάνε like στο L’Oréal Professionnel στο Facebook, follow τον λογαριασμό @LorealPro και το hashtag #LorealProGR στο Instagram.