#OurHero: Η compact αντηλιακή πούδρα που κάνει την επιδερμίδα σαν βελούδο!

#OurHero: Η compact αντηλιακή πούδρα που κάνει την επιδερμίδα σαν βελούδο!

Η beauty director, Χριστίνα Χρόνη, αποκαλύπτει το ένα προϊόν που δεν λείπει από την τσάντα της όλο το καλοκαίρι - και όχι μόνο, αφού προσφέρει κάλυψη και προστασία on the go, σαν ένας πραγματικός summer beauty hero!

Το καλοκαίρι για το beauty department είναι η πιο απαιτητική εποχή του χρόνου. Βλέπεις, μέρος της -συναρπαστικής- δουλειάς μας είναι η παραγωγή δημιουργικών videos, η παρουσία μας σε παρουσιάσεις στις πιο hot παραλίες της πόλης και σε events. Όλα αυτά προϋποθέτουν πώς θα είμαστε άψογα μακιγιαρισμένες και έτοιμες για όλα ακόμα και τις πιο καυτές, ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) λατρεύω όλες τις παραπάνω δραστηριότητες όμως ανησυχώ για τον ήλιο και την ώρα που είμαι εκτεθειμένη σε αυτόν.

1689314354914-822673486-image002.jpg

Βλέπεις, το μακιγιάζ και η αντηλιακή ακτινοβολία δεν λειτουργούν πάντα αρμονικά μαζί. Μπορώ να φορέσω την tinted αντηλιακή μου κρέμα αντί για foundation, τι θα κάνω όμως μετά από 2 ή 3 ώρες στον ήλιο; Πώς θα ανανεώσω την προστασία στο πρόσωπό μου χωρίς να χαλάσω το μακιγιάζ μου; Για καιρό είχα πρόβλημα και έπρεπε να εφευρίσκω τρόπους να φορώ αντηλιακό και να κάνω από πάνω το μακιγιάζ μου στα γρήγορα, είτε βρισκόμουν σε γύρισμα ή σε κάποια παρουσίαση στην παραλία. Φυσικά, αυτός ο προβληματισμός δεν περιοριζόταν μόνο στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις το καλοκαίρι.

Τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα συχνά με βρίσκουν σε brunch με φίλες, σε shopping sprees και άλλες δραστηριότητες που ήθελα να είμαι μακιγιαρισμένη, αλλά παράλληλα προστατευμένη από την βλαβερή ακτινοβολία. Κάπως έτσι λοιπόν, άρχισα να ψάχνω για προϊόντα που θα μπορούσαν να με σώσουν, σαν πραγματικού summer beauty ήρωες, και η έρευνά μου με οδήγησε σε ένα προϊόν που δεν περίμενα ποτέ να χρησιμοποιήσω: Την αντηλιακή πούδρα. Ποτέ δεν ήμουν φανατική των foundation σε μορφή πούδρας, κυρίως το καλοκαίρι, γιατί θέλω ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου. Η πούδρα που με κέρδισε όμως δεν μοιάζει με άλλες.

https://www.instagram.com/reel/CtzDH5OtgI_/

Ο φετινός μου summer beauty hero, η πούδρα που δεν λείπει από την τσάντα μου όλο το καλοκαίρι, το προϊόν που προσφέρει κάλυψη και προστασία on the go είναι η αντηλιακή πούδρα της Radiant Professional Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30. Πρόκειται για την πιο φίνα, μεταξένια και ελαφριά αντηλιακή πούδρα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Η πρωτοποριακή της φόρμουλα, συνδυάζει φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα και μία βιο-κεραμική ασπίδα PHYCOCORAIL η οποία προστατεύει την επιδερμίδα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία (IR, UVA και UVB). Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία lipids membrane protection, η Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30 αποτρέπει από την ξηροδερμία, καταπολέμα τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες και τις πανάδες.

1689314449451-222077989-image004.jpg

Οι χρωστικές της προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα κάλυψης και χρωματικής ομοιομορφίας, ενώ το φινίρισμα στο δέρμα μετά τη χρήση της είναι ματ αλλά αφήνει το δέρμα να αναπνέει και να φαίνεται απόλυτα φυσικό και fresh. Μπορώ να τη χρησιμοποιώ ανά πάσα στιγμή της ημέρας, για να ανανεώσω το χρώμα, αλλά και την αντηλιακή μου προστασία. Μάλιστα, από την ημέρα που άρχισα να την χρησιμοποιώ, έχω δεχτεί δεκάδες σχόλια για το τέλειο χρώμα μου, για την άψογη επιδερμίδα μου και αυτό από μόνο του είναι μία τρομερή επιτυχία. Η Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30 επομένως, είναι ο απόλυτος summer beauty hero που δεν θα φύγει ποτέ από την τσάντα μου, ούτε αυτό το καλοκαίρι, ούτε τον χειμώνα.

Οι χρωστικές της προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα κάλυψης και χρωματικής ομοιομορφίας, ενώ το φινίρισμα στο δέρμα μετά τη χρήση της είναι ματ αλλά αφήνει το δέρμα να αναπνέει και να φαίνεται απόλυτα φυσικό και fresh

Για να τη δοκιμάσεις, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα που την έχει με ένα κλικ εδώ ή να την κάνεις δική σου πηγαίνοντας στο site. Και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @RadiantProfessionalMakeup στο facebook και να κάνεις Like στο επίσημο Instagram account @radiantprofessional και εννοείται να ακολουθήσεις και το επίσημο account @radiant_professional στο Tik Tok για έμπνευση.