Τα ταξίδια μάς ανανεώνουν εσωτερικά και το beauty routine μας εξωτερικά!

Τα ταξίδια μάς ανανεώνουν εσωτερικά και το beauty routine μας εξωτερικά!

Η Food & Leisure Editor in Chief Νέλλη Καλαμαρά μπορεί να μη βρίσκεται συχνά στο γραφείο της, όμως η σειρά Nivea Cellular Filler Expert δεν λείπει ποτέ από τη βαλίτσα της, όπου κι αν ταξιδεύει.

«Διάλεξε μία δουλειά που σου αρέσει και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μία μέρα στη ζωή σου», λέει η γνωστή ρήση που αποδίδεται στον Κομφούκιο και είναι τόσο μα τόσο αληθινή. Γιατί όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, όλα είναι διαφορετικά και η κούραση, που φυσικά υπάρχει σε όλες τις δουλειές, είναι εκείνη η γλυκιά κούραση της παραγωγικότητας και της γεμάτης μέρας που, όταν φτάνει πια στο τέλος της, νιώθεις ικανοποίηση και χαρά.

1689322167488-517434822-image001.jpg

Νομίζω πως για εμένα η μέρα τελειώνει και ο απολογισμός της γίνεται εκείνη τη μαγική στιγμή ηρεμίας που παίρνω θέση μπροστά στον καθρέπτη, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρίσκομαι, και φροντίζω πλέον εμένα και μόνο εμένα, εφαρμόζοντας τα αγαπημένα μου προϊόντα από τη σειρά NIVEA Cellular Filler. Αφού εφαρμόσω τον ορό NIVEA Cellular Filler, συνεχίζω με τη Nivea Cellular Filler Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών και Χειλιών με Καθαρό Φολικό Οξύ και Μίκρο & Μάκρο Υαλουρονικό Οξύ, ώστε να εξασφαλίσω πως, όσο κουρασμένη και να είμαι, τα μάτια μου θα δείχνουν λαμπερά και ξεκούραστα το πρωί που θα ξυπνήσω, ενώ τα χείλη μου δεν θα σχηματίσουν λεπτές γραμμές στο περίγραμμά τους και θα είναι πάντα βελούδινα και έτοιμα για το επόμενο μεγάλο χαμόγελο.

LPR59662.jpg

Στη συνέχεια εφαρμόζω με αργές κινήσεις τη NIVEA Cellular Filler Κρέμα Νύχτας με Υαλουρονικό Οξύ και Booster Κολλαγόνου σε όλο μου το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ώστε να προσφέρω την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση στις περιοχές αυτές που όλη μέρα εκτίθενται στον ήλιο, ειδικά στα καλοκαιρινά μου ταξίδια. Η εφαρμογή της κρέμας νύχτας είναι μία μικρή ιεροτελεστία απόλαυσης ομολογώ για εμένα, αφού απλώνοντάς την νιώθω όλη την ένταση της ημέρας να εξαφανίζεται σε αυτό το ολιγόλεπτο αλλά τόσο χαλαρωτικό μασάζ.

Όταν ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα, κοριτσάκι ουσιαστικά πριν από 20 χρόνια, τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά. Πόσα έχουν αλλάξει -επαγγελματικά και προσωπικά- σε αυτές τις 2 δεκαετίες… Όμως δύο πράγματα έχουν μείνει αναλλοίωτα στο χρόνο: Η αγάπη μου για τα ταξίδια και η εμμονή μου με την καθημερινή ιεροτελεστία του beauty routine μου! Ως Food & Leisure Editor in Chief οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, αφού πάντα υπάρχει ένα καινούριο ξενοδοχείο να εξερευνήσουμε, ένα καινούριο μέρος να ανακαλύψουμε, ένα καινούριο εστιατόριο να δοκιμάσουμε, ένας καινούριος αμπελώνας να περπατήσουμε. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως δύσκολα θα με συναντήσεις στο γραφείο, αφού το «γραφείο» μου με ακολουθεί μέσα από το laptop και το κινητό μου όπου κι αν πηγαίνω.

1689322200282-739346899-image003.jpg

Έχω μάθει μέσα στην κίτρινη βαλίτσα και το backpack μου να κλείνω όλα τα σημαντικά πράγματα για εμένα, ώστε να μπορούν να έρχονται μαζί μου παντού. Έτσι μέσα τους θα βρεις τα αγαπημένα μου και πιο passepartout ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που δημιουργούν διαφορετικά looks με ελάχιστα κομμάτια και προσαρμόζονται σε όλες τις θερμοκρασίες, το καπέλο και τα γυαλιά μου, το μπλοκάκι και το τυχερό στυλό μου, τους φορτιστές και τα power banks μου, και πιο σημαντικό από όλα το νεσεσέρ με τα essentials της beauty routine μου: Τα προϊόντα της σειράς NIVEA Cellular Filler Expert, χωρίς τα οποία δεν πηγαίνω πουθενά.

1689322233083-865594017-image004.jpg

Η βραδινή μου ιεροτελεστία φροντίδας και περιποίησης, ώστε να δείχνω πάντα φρέσκια, λαμπερή και ξεκούραστη, συνοδεύεται και από μικρές στιγμές που «κλέβω» μέσα στη μέρα, αφού τα προϊόντα Nivea Cellular Filler Expert μου προσφέρουν την αφορμή για μικρά διαλείμματα. Έτσι, εάν με συναντήσεις μέσα στο αεροπλάνο να εφαρμόζω λίγη NIVEA Cellular Filler Expert Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών και Χειλιών με ταμποναριστές κινήσεις γύρω από τα μάτια μου, ή εάν με πετύχεις σε κάποιο hotel inspection να έχω σταματήσει στον καθρέπτη του lobby και να βάζω λίγη NIVEA Cellular Filler Expert Κρέμα Ημέρας στο πρόσωπό μου, μην ξαφνιαστείς, έχω συνηθίσει να μεταφέρω την καθημερινή beauty routine μου παντού και έτσι πάντα βρίσκω ευκαιρία για ανανέωση και στιγμές απόλαυσης όπου κι αν βρίσκομαι!