Ο χρόνος που αφιερώνω στον εαυτό μου διαφέρει από μέρα σε μέρα, όμως το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο

Ο χρόνος που αφιερώνω στον εαυτό μου διαφέρει από μέρα σε μέρα, όμως το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο

H Ζέτα Δούκα είναι μία γυναίκα δραστήρια με γεμάτη καθημερινότητα. Εκείνο όμως που τη «γεμίζει» περισσότερο, είναι ο χρόνος που αφιερώνει στον εαυτό της είτε αυτό σημαίνει quality time με φίλες, είτε μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης με την υπογραφή της Nivea Cellular Filler.

Η Ζέτα Δούκα δεν αφήνει την καθημερινότητα να την παρασύρει. Μέσα στους ξέφρενους ρυθμούς με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά, αναζητά εκείνες τις μοναδικές στιγμές που γεμίζουν την ημέρα της με χαρά και ανανέωση. Είναι εκείνες οι στιγμές που της επιτρέπουν να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της, να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά της και γεμίσει ενέργεια.

1689322741921-201329601-image002.jpg

Κάποιες ημέρες, αυτή η Ζέτα περιβάλλεται από τις σελίδες του αγαπημένου της βιβλίου. Όταν ανοίγει αυτό το μαγικό κόσμο, αφήνει τη φαντασία της να ταξιδεύει μακριά, μέσα από περιπέτειες, συναισθήματα και νέες ιδέες. Είναι μια απόδραση, ένας τρόπος να ξεχαστεί και να αναζωογονηθεί. Άλλες φορές, περνά χρόνο με τις αγαπημένες της φίλες. Αυτές οι στιγμές είναι γεμάτες γέλια, αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη που γεμίζουν την ψυχή της ενέργεια και αγάπη. Το me time της Ζέτας διαφέρει από μέρα σε μέρα, ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό: Η φροντίδα του εαυτού της. Καθημερινά, βρίσκει τρόπους να ανανεωθεί και να διατηρήσει τη νεανικότητα και τη λάμψη της. Και μια από τις βασικές της συμμάχους είναι η σειρά NIVEA Cellular Filler.

Η NIVEA Cellular Filler είναι μία σειρά που αναζωογονεί την επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο. Ενισχύοντας την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου, η σειρά NIVEA Cellular Filler, η οποία αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών και ορό σύσφιξης, καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες, βοηθώντας την επιδερμίδα να γεμίσει δύναμη, ελαστικότητα και λάμψη σε μόλις 7 ημέρες. Πώς; Χάρη στο μοναδικό μείγμα συστατικών κυτταρικής ενεργοποίησης που περιλαμβάνει δύο τύπους υαλουρονικού οξέος και τη μοναδική NIVEA σύνθεση Ενίσχυσης του Κολλαγόνου.

1689322755890-114571207-image003.jpg

Αυτή είναι η σειρά που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Ζέτας Δούκα, και τη γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε λεπτό αφού φροντίζει για τη θρέψη, τη λάμψη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας της. Με το να ασχολείται με τις αγαπημένες της δραστηριότητες, να απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων της και να φροντίζει τον εαυτό της με τη σειρά NIVEA Cellular Filler, η Ζέτα Δούκα γεμίζει τη ζωή της θετική ενέργεια και ομορφιά και τονίζει την εξαιρετικά μεγάλη σημασία του να βρίσκεις χρόνο για εσένα, για τη φροντίδα του εαυτού σου σε όλα τα επίπεδα.

«Αν και το me time μου διαφέρει από μέρα σε μέρα, το συναίσθημα που μου προσφέρει, παραμένει πάντα το ίδιο: Νιώθω γεμάτη από χαρά, από ζωή»

1689322765349-475397896-image001.jpg

Για τη Ζέτα Δούκα άλλωστε, η προσωπική φροντίδα δεν είναι απλά μια επιφανειακή διαδικασία. Είναι μια πολυτελής εμπειρία που κάνει δώρο στον εαυτό της καθημερινά. Έτσι λοιπόν, καθώς η NIVEA Cellular Filler γεμίζει την επιδερμίδα της, η ίδια γεμίζει αυτοπεποίθηση και ομορφιά, θετικότητα και ευεξία. Είναι το δικό της, απαραίτητο «Fill me up!» που την κάνει να νιώθει πλήρης.