Δεν χάνω κανένα μάθημα pilates γιατί γυμνάζει το σώμα και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου

Δεν χάνω κανένα μάθημα pilates γιατί γυμνάζει το σώμα και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου

Η άσκηση για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν είναι απλά μία δραστηριότητα. Είναι τρόπος ζωής και εκείνο που τη βοηθά να νιώθει γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η άσκηση δεν είναι απλά μία δραστηριότητα, είναι μία εναρμονισμένη συμφωνία ανάμεσα στο σώμα και την ψυχή της. Τα μαθήματα Pilates που παρακολουθεί ανελλιπώς επομένως, δεν αποτελούν απλά ένα είδος άσκησης για εκείνη. Έχουν γίνει τρόπος ζωής και αυτό το οποίο τη γεμίζει ισορροπία, δύναμη, ευεξία και αυτοπεποίθηση. Όποιες και αν είναι οι υποχρεώσεις της ημέρας της, όσο δύσκολο το πρόγραμμά της, η Ντορέττα πατά ένα pause για όσο διαρκεί το μάθημα και συγκεντρώνεται στον εαυτό της. Ακούει την ανάσα της, νιώθει το σώμα της και βρίσκει τον εαυτό της μέσα σε μία καθημερινότητα που την πιέζει όπως κάθε γυναίκα.

1689323061725-480122033-image001.jpg

«Το Pilates για μένα είναι πολλά περισσότερα από ένα μάθημα γυμναστικής. Είναι ένας συνδυασμός άσκησης του σώματος και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησής μου. Είναι μια επιλογή που με γεμίζει!»

Ωστόσο, η ευεξία και η αυτοπεποίθηση δεν περιορίζονται μόνο στην άσκηση και τη φροντίδα του σώματος μέσα από αυτή -και η Ντορέττα το ξέρει καλά. Γι’ αυτό ένα ακόμα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της είναι η περιποίηση της επιδερμίδας της με τη σειρά NIVEA Cellular Filler. Πρόκειται για μία σειρά που αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών και ορό σύσφιξης, και δρα σε κυτταρικό επίπεδο, χάρη στο υαλουρονικό οξύ και τη μοναδική NIVEA σύνθεση Ενίσχυσης του Κολλαγόνου. Με καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα βελτιώνεται, μοιάζει πιο γεμάτη και σφριγηλή, οι ρυτίδες σβήνουν, η ελαστικότητα επανέρχεται και αποκαθίσταται η λάμψη.

1689323072757-525950060-image002.jpg

Ακριβώς όπως τα μαθήματα Pilates λοιπόν, βοηθούν τη Ντορέττα να διατηρεί τη φόρμα της, η σειρά NIVEA Cellular Filler ανανεώνει την επιδερμίδα της καθημερινά, γεμίζοντάς τη αυτοπεποίθηση και λάμψη. Ανεξάρτητα από τη διάθεσή της, το πρόγραμμά της ή την ημέρα που έχει να αντιμετωπίσει, η σειρά NIVEA Cellular Filler της προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση που χρειάζεται για να νιώθει γεμάτη όλη την ημέρα.

1689323083506-483401707-image003.jpg

H Ντορέττα θέλει να κάνει επιλογές που οφείλουν ταυτόχρονα το σώμα και την ψυχολογία της, που της προσφέρουν δύναμη αλλά και τη βοηθούν να βρει τη δική της δύναμη μέσα από αυτές. Τα θέλει όλα όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα και η σειρά NIVEA Cellular Filler είναι η απάντηση στο δικό της «Fill me up»! Όλες μας άλλωστε μπορούμε να έχουμε αυτό που ζητάμε, αρκεί να δημιουργήσουμε χρόνο μέσα στη ζωή μας για αυτό. Μόνο έτσι θα νιώθουμε γεμάτες.

Από την άσκηση στην περιποίηση λοιπόν, η φροντίδα του εαυτού μας δεν έχει περιορισμούς και η NIVEA Cellular Filler είναι ο No1 σύμμαχός μας σε αυτό το ταξίδι προς την ευεξία και την ομορφιά, προς τη νεανικότητα και την αυτοπεποίθηση.