Οι βόλτες με τα παιδιά μου με βοηθούν να ανανεώνω το σώμα και το πνεύμα μου καθημερινά

Οι βόλτες με τα παιδιά μου με βοηθούν να ανανεώνω το σώμα και το πνεύμα μου καθημερινά

Για την Κατερίνα, ο χρόνος με τα παιδιά της είναι ανεκτίμητος αλλά δεν παραλείπει να φροντίζει και τον εαυτό της, με τη βοήθεια μιας σειράς που τη γεμίζει και την κάνει να νιώθει υπέροχα.

«Μαμά, πόσων ετών είσαι;» με ρώτησε το Σοφάκι με το που άνοιξε τα μάτια του την Κυριακή το πρωί. Ο Βενιαμίν του σπιτιού έχει απίθανες απορίες πρωινιάτικα σκέφτηκα και απάντησα με ένα μπερδεμένο πρόβλημα μαθηματικών έτσι για να εξασκήσουμε το τι μάθαμε στην Α’ Δημοτικού πριν πάρουμε το απολυτήριο για τη Β Δημοτικού. Η έτερη πιο υπναρού της παρέα, το Ναγιούλι που καθόλου δεν θέλει να μιλάμε για μαθηματικά το καλοκαιράκι προτιμάει τις απλές πράξεις – πόσα μπάνια και πόσα παγωτά θα καταφέρει να απολαύσει μέχρι τον Σεπτέμβριο- οπότε στο δικό της μυαλό το πρωινό ξύπνημα είναι αφορμή για να ετοιμαστούμε γρήγορα για το κοντινότερο πάρκο.

LPR59711.jpg

«Η μαμά είναι πολύ νέα, βάλε ρούχα να πάμε να παίξουμε», είπε η πρωτότοκη στον σπόρο και ξεκινήσαμε με την μπάλα ανά χείρας για το αγαπημένο μας spot, το πάρκο δίπλα στο σπίτι μας με μπόλικο ενθουσιασμό εκείνο το πρωινό Κυριακής.

Είμαι μαμά τα τελευταία εννιά χρόνια και για να σου πω την αλήθεια, κάτι η αυπνία των πρώτων ετών, κάτι το τρέξιμο με δραστηριότητες, διάβασμα και υποχρεώσεις των χρόνων που ακολούθησαν, έδωσαν άλλη ουσία στην έννοια του χρόνου. Και μπορεί ο χρόνος να περνάει γρήγορα και τα παιδιά να μεγαλώνουν με ταχύτητα φωτός αλλά για εμένα ο χρόνος έχει σταματήσει να περνάει από τη μέρα που απέκτησα τις κόρες μου. Βλέπεις τα παιδιά λειτουργούν στο φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον της μαμάς και χάρη στη δική τους ενέργεια από το πρωί ως το βράδυ, έχουν καταφέρει να χαρίζουν και σε μένα διπλάσια ενέργεια. Μαζί με τις κόρες μου νιώθω κι εγώ νεότερο αλλά δεν είναι αυτό το μοναδικό μου μυστικό. Το έτερο μυστικό νεότητας μου είναι η skin care routine μου το βράδυ και πιο συγκεκριμένα, η σειρά NIVEA Cellular Filler, η οποία με βοηθάει να αναδείξω τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά.

1689323429179-388049248-image002.jpg

Βλέπεις, όταν τελειώνουν οι βόλτες και επιστρέφουμε και οι τρεις κατάκοπες αλλά πολύ χαρούμενες και όταν η ιεροτελεστία μπάνιου, παραμυθιού και ύπνου ολοκληρώνεται για τα κορίτσια, ξεκινάει η ώρα της μαμάς. Η ιεροτελεστία της mom time ξεκινάει με τακτοποίηση του χώρου που τα κορίτσια άφησαν άνω- κάτω. Κουκλάκια και ροζ μαξιλάρια μπαίνουν σε τάξη και έρχεται η ώρα για τη NIVEA Cellular Filler που ενισχύει την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου με σκοπό την καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου ενώ βοηθά ενεργά στην απόκτηση μιας πιο σφριγηλής, νεανικής και λαμπερής επιδερμίδας. Η NIVEA που τόσο αγαπάω από την εποχή που ήμουν κι εγώ παιδί, έρχεται με τη νέα της σειρά NIVEA Cellular Filler να διασφαλίσει μέσω της ισχυρής σύνθεσης της παραγωγής Υαλουρονικού Οξέως και Κολλαγόνου, πως θα με κάνουν να δείχνω και να νιώθω πιο φρέσκια.

Κι αν οι βόλτες με τις κόρες μου στο πάρκο με βοηθούν να ανανεώνω τη διάθεσή μου κάθε μέρα, ο ορός NIVEA Cellular Filler Expert αντιρυτιδικός ορός, η NIVEA Cellular Filler Expert κρέμα ματιών και χειλιών και η NIVEA Cellular Filler Expert κρέμα νύχτας, είναι καθημερινή μου συνήθεια που με γεμίζει, και με βοηθά να ανανεωθώ κάθε βράδυ!

1689323453770-530408444-image003.jpg

Πρώτος μπαίνει, σε καθαρή επιδερμίδα ο NIVEA Cellular Filler Expert αντιρυτιδικός ορός που διαθέτει έναν συνδυασμό ισχυρών αντιγηραντικών ενεργών συστατικών τα οποία προσφέρουν ορατά αποτελέσματα σε 24 ώρες: Καθαρό Φολικό Οξύ & Μίκρο & Μάκρο Υαλουρονικό Οξύ. Έπειτα εφαρμόζω την NIVEA Cellular Filler Expert κρέμα ματιών και χειλιών που φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και τα χείλη. Last but not least, εφαρμόζω την NIVEA Cellular Filler Expert κρέμα νύχτας.

Κι όταν η ρουτίνα ομορφιάς τελειώνει για τη μαμά, έρχεται η ώρα του ύπνου γρήγορα γήγορα, πριν μας σηκώσει πάλι το φυσικό ξυπνητήρι του σπιτιού, το Σοφάκι με τις γνωστές απορίες του: Μαμά, πότε έχεις γενέθλια, πότε θα πάμε διακοπές, ποιος είναι μεγαλύτερος, εσύ ή ο μπαμπάς;

Τα παιδιά μου με γεμίζουν αγάπη και ευτυχία, τα υπόλοιπα τα αφήνω στη σειρά NIVEA Cellular Filler, η οποία έχει γίνει το δικό μου «Fill me up».