Το skincare δεν είναι μόνο μέρος της εργασίας, αλλά και το πάθος μου

Το skincare δεν είναι μόνο μέρος της εργασίας, αλλά και το πάθος μου

H beauty director της DPG Χριστίνα Χρόνη, μιλά για την αγάπη της για το skincare και το πώς ο χρόνος που αφιερώνει στο beauty routine της, αλλά και στην έρευνα επάνω στο skincare καθημερινά, είναι πράγματα που τη γεμίζουν και την κάνουν ultimately να νιώθει και να δείχνει όμορφη.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν ακούει τη φράση «γυναικεία ομορφιά», είναι συνήθως μία γυναίκα μακιγιαρισμένη, με πλούσια στιλπνά μαλλιά και λαμπερό χαμόγελο. Ναι, αυτή είναι η εικόνα μίας όμορφης γυναίκας, η ομορφιά ωστόσο δεν είναι μόνο επιφανειακή. Ενώ το μακιγιάζ μονοπωλεί (κατά μεγάλο ποσοστό) το ενδιαφέρον των γυναικών, το skincare είναι η «βάση» επάνω στην οποία στηρίζεται η ομορφιά, και το προσωπικό μου πάθος εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν ακόμα ασχοληθώ με το beauty ως επάγγελμα.

Γιατί έχω όμως τέτοια εμμονή με την περιποίηση της επιδερμίδας, θα αναρωτιόταν κανείς. Διότι, μέσα από το skincare και την -ομολογουμένως πολλή- ώρα που αφιερώνω στον εαυτό μου, έχω ανακαλύψει πολλά για εμένα. Μέσα από την έρευνα για τα νέα συστατικά και τις τεχνολογίες, ανακαλύπτω διαρκώς νέα πράγματα για την υπέροχη επιδερμίδα μας, για τους μηχανισμούς, για τις ανάγκες της.

1689323630531-527440778-image001.jpg

Η επιδερμίδα άλλωστε, όντας το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, έχει πολύ ιδιαίτερες ανάγκες και τη δική του «φωνή». Επικοινωνεί το τι χρειάζεται και ανταποκρίνεται -συχνά άμεσα- όταν του δώσεις αυτό που ζητά. Με την κατάλληλη skincare routine, μπορεί κανείς να δει την επιδερμίδα του να αλλάζει μέρα με τη μέρα και αυτό είναι ανεκτίμητο. Σε αντίθεση με το μακιγιάζ, όπου το αποτέλεσμα είναι προσωρινό, με το skincare η όψη μας αλλάζει προς το καλύτερο μόνιμα, όχι μόνο για λίγες ώρες. Μάλιστα, μέσω του skincare η επιδερμίδα μας προστατεύεται, αναζωογονείται, επανορθώνεται και προετοιμάζεται για το μέλλον. Ναι, ο κόσμος του skincare, είναι ένας κόσμος συναρπαστικός και αυτό που με γεμίζει ως επαγγελματία αλλά και ως γυναίκα.

Ο χρόνος που περνώ μπροστά στον καθρέφτη, παρατηρώντας την επιδερμίδα μου και εφαρμόζοντας τα προϊόντα που αγαπώ, είναι ο χρόνος κατά τον οποίο μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω σε πραγματική επαφή με τον εαυτό μου, κάτι που έχω (όπως όλοι μας) μεγάλη ανάγκη μέσα στους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας που ζω. Και μιας που μίλησα για προϊόντα, το skincare βασίζεται στη χρήση προϊόντων και αυτά είναι που -ultimately- κάνουν τη διαφορά. Δική μου επιλογή: Η σειρά NIVEA Cellular Filler. Μία σειρά που προσφέρει στην επιδερμίδα μου ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη, και ενισχύει τους δικούς του μηχανισμούς άμυνας και ανανέωσης.

1689323650066-879297494-image002.jpg

Μία σειρά που «γεμίζει» την επιδερμίδα θρέψη

Βλέπεις, η σειρά NIVEA Cellular Filler δρα σε κυτταρικό επίπεδο, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, και κατά συνέπεια βελτιώνοντας ταυτόχρονα πολλά από τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπό μας. Πώς το καταφέρνει; Η τεχνολογία της είναι τόσο συναρπαστική, όσο και τα απλά αλλά δραστικά συστατικά που την αποτελούν. Συνδυάζοντας υαλουρονικό οξύ με δύο μοριακά βάρη (υψηλό και χαμηλό) με το κολλαγόνο, η ολοκληρωμένη σειρά NIVEA Cellular Filler, προσφέρει ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου, γεμίζει τις ρυτίδες και βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

1689323659057-237242845-image003.jpg

Άμεσα η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια και «γεμάτη», ενώ μακροπρόθεσμα βελτιώνεται η όψη και η υφή της σημαντικά. Σύμφωνα με κλινικές δοκιμές στα εργαστήρια της NIVEA, ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος με το κολλαγόνο στη μοναδική σύνθεση της σειράς NIVEA Cellular Filler, δύναται να ενισχύσει την κυτταρική ανανέωση κατά 33% σε μόλις 24 ώρες και την παραγωγή κολλαγόνου κατά 24% σε μόλις 7 ημέρες. Έχουμε λοιπόν μία σειρά που «γεμίζει» την επιδερμίδα θρέψη επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και τη ζωντάνια της, αλλά και εμένα ικανοποίηση. Ικανοποίηση γιατί προσέφερα στην επιδερμίδα μου το καλύτερο και «άκουσα» τις ανάγκες της. Τι περιλαμβάνει όμως η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης NIVEA Cellular Filler;

Ολοκληρωμένη θρέψη και φροντίδα από το πρωί ως το βράδυ

Η σειρά NIVEA Cellular Filler αποτελείται από 4 προϊόντα: Κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών και χειλιών και ορό σύσφιξης. Η ρουτίνα ξεκινά με την εφαρμογή του πλούσιου NIVEA Cellular Filler Expert αντιρυτιδικού ορού. Η υφή του είναι πολυτελής και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Περιέχει 50% περισσότερο υαλουρονικό οξύ σε σχέση με την κρέμα ημέρας, και έτσι προσφέρει εντατική filler δράση σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

1689323671742-315184970-image004.jpg

Στη συνέχεια, η NIVEA Cellular Filler Expert κρέμα ματιών και χειλιών δρα αποτελεσματικά στη ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και στο περίγραμμα των χειλιών, προστατεύοντας και τις δύο περιοχές από τις ρυτίδες και «γεμίζοντας» αυτές που ήδη έχουν σχηματιστεί. Περιέχει καθαρό φολικό Οξύ, μίκρο και μάκρο υαλουρονικό οξύ, και έτσι προσφέρει σύσφιξη, ανανέωση του περιγράμματος και ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου.

Η περιποίηση ολοκληρώνεται με την NIVEA Cellular Filler Expert κρέμα ημέρας το πρωί και νύχτας το βράδυ. Η κρέμα ημέρας μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προστατεύει χάρη στα αντηλιακά φίλτρα και την αφήνει με μεταξένια αίσθηση. Αντίστοιχα, η κρέμα νύχτας γεμίζει τις ρυτίδες, βελτιώνει την σφριγηλότητα και αφήνει μία βελούδινη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

1689323682859-606384935-image005.jpg

Το δικό μου «Fill me up»

Η περιποίηση, το skincare, είναι κάτι που με γεμίζει γιατί ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω από την ομορφιά. Το προσωπικό «Fill me up» ωστόσο, περιστρέφεται γύρω σειρά NIVEA Cellular Filler, τη σειρά που γεμίζει την επιδερμίδα μου και τη βοηθά να ανανεωθεί -και να συνεχίσει να ανανεώνεται- μόνη της. Η μυρωδιά των προϊόντων, η αίσθησή τους στην επιδερμίδα μου, το αποτέλεσμα που βλέπω στον καθρέφτη μου και η συναρπαστική τεχνολογία που ξέρω ότι περιέχει η σειρά, συνθέτουν μία εικόνα πραγματικής ομορφιάς και αυτό με γεμίζει όσο τίπ