#OurHero: Όταν λέμε ότι αυτό το νερό καθαρισμού αφαιρεί τα πάντα… το εννοούμε!

#OurHero: Όταν λέμε ότι αυτό το νερό καθαρισμού αφαιρεί τα πάντα… το εννοούμε!

Η beauty director της DPG, Χριστίνα Χρόνη, μιλά για το «πρόβλημα» των αδιάβροχων προϊόντων το καλοκαίρι, το πόσο δύσκολα αφαιρούνται, αλλά και για την απόλυτη λύση: Το νερό Sensibio H2O της Bioderma που τα αφαιρεί με ένα πέρασμα.

Καύσωνας, ήλιος, ζέστη, υγρασία… Το καλοκαίρι που τόσο αγαπάμε, επικρατούν συνθήκες αντίξοες για το μακιγιάζ μας. Όσο και αν θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, ο καιρός μάχεται εναντίον μας και το μακιγιάζ… μεταναστεύει από τα μάτια και το πρόσωπό μας. Μοιραία επομένως, στρεφόμαστε στα αδιάβροχα προϊόντα, τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να αντέχουν στη ζέστη, τον ιδρώτα και το νερό και κατά συνέπεια στο ντεμακιγιάζ. Είναι εκείνα που παραμένουν σταθερά στο πρόσωπό μας όταν χρειάζεται να συμμετάσχουμε σε meetings στο γραφείο, όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο τον Αύγουστο, όταν έχουμε ρομαντικό ραντεβού για ποτά στην πόλη και σε δεκάδες άλλες στιγμές.

Ωστόσο, όσο σωτήρια και αν αποδεικνύονται τα αδιάβροχα προϊόντα κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ που καλούμαστε να τα αφαιρέσουμε, ταλαιπωρούν εμάς αλλά και το πρόσωπό μας. Από το αδιάβροχο foundation που μπορεί να φράξει τους πόρους αν δεν αφαιρεθεί σωστά, στα προϊόντα για τα μάτια που απαιτούν τρίψιμο και ταλαιπωρούν τις βλεφαρίδες μας, το αδιάβροχο μακιγιάζ είναι φίλος και εχθρός της ομορφιάς μας το καλοκαίρι και μιλώ εκ πείρας. Είναι δεκάδες οι φορές που έχω ταλαιπωρήσει και σπάσει τις βλεφαρίδες μου από το τρίψιμο, και άλλες τόσες οι φορές που έχω λερώσει εξαιτίας των υπολειμμάτων foundation μαξιλάρια και σεντόνια.

11111.png

Είναι στο χέρι μας ωστόσο να μετατρέψουμε το αδιάβροχο μακιγιάζ σε μόνιμο φίλο με τον απόλυτο Summer Beauty Hero: Το νερό ντεμακιγιάζ Sensibio H2O της Bioderma. Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το νερό ντεμακιγιάζ το οποίο λατρεύω, και θα το ξανακάνω ακόμα περισσότερες γιατί είναι ένα από τα προϊόντα που δικαιωματικά του αξίζει ο τίτλος του ήρωα. Πρόκειται για το πρώτο micellaire νερό ντεμακιγιάζ που δημιουργήθηκε ποτέ, και είναι το #1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Μάλιστα, ένα μπουκάλι Sensibio H2O της Bioderma πωλείται κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το ότι το έβλεπα παντού στις εβδομάδες μόδας. Το θέμα μας όμως είναι το καλοκαίρι και το αδιάβροχο μακιγιάζ και ο λόγος για τον οποίο, το συγκεκριμένο νερό, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους beauty ήρωες του καλοκαιριού.

biodermagreece_305668057_844572536525761_7397158629833829586_n.jpg

Fun Fact! Η μονάδα παραγωγής του στο εργοστάσιο της Bioderma είναι η μόνη που λειτουργεί χωρίς διακοπές, 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο

Το νερό Sensibio H2O της Bioderma, είναι -όπως προανέφερα- το πρώτο νερό Micellaire. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει μικκύλια, τα οποία αιχμαλωτίζουν το μακιγιάζ και τους ρύπους αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή μαζί τους, και τους αφαιρούν με ένα πέρασμα. Για τη δημιουργία του, χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας νερό φαρμακευτικής καθαρότητας, και έτσι είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητές επιδερμίδες. Σα να μην έφτανε όμως αυτό, η σύνθεση του νερού Sensibio H2O της Bioderma περιέχει 3 βιομημιτικά σάκχαρα που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας, ειδικά για τις περιπτώσεις εκείνες που έχεις καθίσει περισσότερο στον ήλιο!

biodermagreece_158708734_2505470706265458_1690352420037900878_n.jpg

Κάπως έτσι αφαιρεί τα πάντα με ένα πέρασμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα και χωρίς να κολλάει και δεν το λέω έτσι απλά. Το έχω δοκιμάσει με τις πλέον αδιάβροχες μάσκαρα και τις έχει αφαιρέσει σχεδόν χωρίς τρίψιμο, αφήνοντας τις βλεφαρίδες μου άθικτες. Έχει αφαιρέσει μέχρι και θεατρικό μακιγιάζ από το πρόσωπό μου (θα σου πω κάποια άλλη στιγμή πώς κατέληξα με τέτοιο μακιγιάζ) χωρίς να έχει χρειαστεί να τελειώσω ένα πακέτο δίσκους ντεμακιγιάζ. Γενικά, είναι το νερό ντεμακιγιάζ που πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο όλων μας χειμώνα και καλοκαίρι, αλλά κυρίως το καλοκαίρι στις διακοπές.

Extra tip: Βάλε λίγο από το Sensibio H2O σε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και άφησέ τον επάνω στα μάτια σου για περίπου 20 δευτερόλεπτα και έτσι η αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ από τα μάτια θα γίνει κυριολεκτικά με μία κίνηση.

biodermagreece_72969352_106713337382232_3495723910751351659_n.jpg

Και αν σε ανησυχεί το βάρος και ο όγκος του μιας που τώρα θα φτιάξεις την βαλίτσα των διακοπών… Μάθε ότι διατίθεται σε συσκευασίες με λιγότερα ml για τα ταξιδιωτικά σου νεσεσέρ ώστε να το έχεις πάντοτε μαζί σου, αλλά και σε πολύ μεγάλη συσκευασία για το σπίτι, με ειδική αντλία για εύκολη χρήση.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το νερό Sensibio H2O της Bioderma είναι ο beauty ήρωας του καλοκαιριού γιατί μπορεί πράγματι να αφαιρέσει τα πάντα με ένα πέρασμα, είναι πολύ απαλό προς την επιδερμίδα, κατατροπώνει το αδιάβροχο μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και πεντακάθαρη χωρίς να κολλάει. Αναζήτησέ το στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και μην παραλείψεις να κάνεις Like στον επίσημο λογαριασμό @BiodermaGreece στο facebook και @biodermagreece στο Instagram.