#OurHero: Αυτό το ενυδατικό spray προσώπου δεν περιέχει ένα απλό νερό…

#OurHero: Αυτό το ενυδατικό spray προσώπου δεν περιέχει ένα απλό νερό…

H beauty director της DPG, Χριστίνα Χρόνη, κάθε καλοκαίρι αποκτά εμμονή με τα mist προσώπου, και μέχρι πρότινος αναγκαζόταν να περιορίζει τη χρήση τους ώσπου ήρθε στη ζωή της το Eau Cellulaire Brume της Institut Esthederm, το οποίο έχει γίνει ο summer beauty hero της!

Λατρεύω το καλοκαίρι. Είναι η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, η εποχή των διακοπών, του μαυρίσματος, των πιο νόστιμων φρούτων. Είναι η εποχή του φλερτ, της θάλασσας και… της ζέστης. Η ζέστη (την οποία βιώνουμε σε υπερθετικό βαθμό τελευταία) είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να ανεχτώ το καλοκαίρι. Αυτό έχει ως συνέπεια να με βρίσκεις μόνιμα σε κλιματιζόμενα δωμάτια και όταν θα πρέπει να βγω έξω είμαι με ένα mist προσώπου ανα χείρας. Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι έχω εμμονή το καλοκαίρι με τα συγκεκριμένα προϊόντα, γιατί με δροσίζουν αφάνταστα και τα ψεκάζω διαρκώς. Δροσίζοντας ωστόσο το πρόσωπό μου, τα mists το αφυδατώνουν.

Καθώς η υγρασία που προσφέρουν στο δέρμα είναι επιφανειακή, όταν εξατμίζονται -εξαιτίας της ζέστης- από την επιφάνεια της επιδερμίδας μου, παίρνουν μαζί τους και την υγρασία από το πρόσωπό μου. Όπως αντιλαμβάνεσαι, έπρεπε να περιορίσω σημαντικά τη χρήση τους γιατί οι λίγες στιγμές δροσιάς δεν άξιζαν τόση αφυδάτωση στο τέλος της ημέρας. Δεν χρειάστηκε όμως να μείνω για πολύ χωρίς το αγαπημένο μου καλοκαιρινό προϊόν, αφού η Institut Esthederm δημιούργησε ένα mist προσώπου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

institut_esthederm_greece_308480123_498851041736947_4127044365410917077_n.jpg

Το Eau Cellulaire Brume της Institut Esthederm είναι ένα προϊόν που γνώρισα πριν από μερικά χρόνια και έκτοτε το χρησιμοποιώ φανατικά και συνέχεια, το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Γιατί όμως λέω ότι δεν μοιάζει με άλλα αντίστοιχα προϊόντα; Γιατί το Eau Cellulaire Brume της Institut Esthederm δεν περιέχει απλό νερό! Στην καρδιά του, βρίσκεται το μοναδικό και κατoχυρωμένο, Cellular Water. Το Cellular Water, μία αποκλειστικότητα της Institut Esthederm, είναι ένα νερό το οποίο μοιάζει με το νερό που έχουμε φυσικά στο δέρμα μας και είναι επομένως σε τέλεια ισορροπία με τα κύτταρά μας. Είναι ουσιαστικά ένα ενεργό νερό που ευνοεί την κυτταρική ανανέωση και διατηρεί τη νεανική όψη του δέρματος.

institut_esthederm_greece_287100723_415647153795444_5743439819682019345_n.jpg

Αυτό το νερό λοιπόν, εμπλουτίστηκε με, υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά άλατα στα εργαστήρια της Institut Esthederm και δημιουργήθηκε το Eau Cellulaire Brume ή στα Αγγλικά Cellular Water Mist, το mist προσώπου που μοιάζει με πέπλο δροσιάς και ενυδάτωσης, και το οποίο όχι μόνο δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα, αλλά διεισδύει σε αυτή σαν ένα serum προκειμένου να της προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Με κάθε ψέκασμα λοιπόν, το Eau Cellulaire Brume δροσίζει και ενυδατώνει (ακόμα και για 6 ώρες) on the go τις ημέρες του καύσωνα και όχι μόνο. Προσωπικά, το χρησιμοποιώ καθημερινά και ασταμάτητα από το πρωί, πριν ακόμα φύγω από το σπίτι.

3.jpg

Βλέπεις, είναι ιδανικό για την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από το skincare, τέλειο σαν fixing spray μετά το μακιγιάζ και η extra δόση ενυδάτωσης που χρειάζεται η επιδερμίδα μετά τη βραδινή περιποίηση. Είναι ένα προϊόν ήρωας με λίγα λόγια, γι’ αυτό συγκαταλέγεται στα φετινά μας Summer Beauty Heroes. Ναι, εύκολα θα μπορούσε κανείς να πει ότι κάνω… αλόγιστη χρήση του Eau Cellulaire Brume της Institut Esthederm, αλλά είναι ένα προϊόν του οποίου η υπερβολική χρήση δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά καλό στην επιδερμίδα.

institut_esthederm_greece_278149473_1115428065667095_7889320409624762844_n.jpg

Τις ημέρες του καύσωνα, είναι εκείνο που διατηρεί το δέρμα μου δροσερό και λαμπερό, και όλο το χρόνο είναι ο σύμμαχος στο skincare που δεν ήξερα ότι έχω ανάγκη. Είναι ένα εθιστικό προϊόν το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα, ανεξάρτητα από τον τύπο επιδερμίδας ή την ανάγκη που μπορεί να έχει το κάθε δέρμα. Είναι το δικό μου summer beauty hero και θα γίνει και δικό σου σίγουρα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να το αναζητήσεις στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο (βρες εδώ ποιο σε εξυπηρετεί) και μην παραλείψεις να κάνεις Like στον επίσημο λογαριασμό @InstitutEsthedermGreece στο facebook και follow στον επίσημο λογαριασμό @institut_esthederm_greece στο Instagram.