#OurHero: Πώς δύο λάδια-ελιξίρια έγιναν summer-ήρωες της επιδερμίδας και των μαλλιών μας

#OurHero: Πώς δύο λάδια-ελιξίρια έγιναν summer-ήρωες της επιδερμίδας και των μαλλιών μας

Τα κορίτσια του beauty department του queen.gr έχουν εμμονή με τα αρώματα και τις μυρωδιές, και αυτό το καλοκαίρι οι μύτες τους τις οδήγησαν σε δύο λάδια-ελιξίρια που μυρίζουν καλοκαίρι, αλλά κάνουν και πολλά περισσότερα. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Τα λάδια περιποίησης το καλοκαίρι, είναι σαν το τον μεσημεριανό ύπνο τον Αύγουστο: Αναζωογονούν την επιδερμίδα, την ηρεμούν, τη θρέφουν και μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Είναι επομένως το απόλυτο καλοκαιρινό must, και εδώ στο beauty department παίρνουμε πολύ σοβαρά την επιλογή τους. Βλέπεις, τα λάδια μας φροντίζουν και «ντύνουν» αρωματικά τα καλοκαίρια μας. Προσέθεσε σε όλα αυτά το γεγονός ότι εδώ στο beauty department του queen.gr, έχουμε εμμονή με τα αρώματα και τις μυρωδιές, και θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το λάδι στην ρουτίνα περιποίησής μας. Φέτος λοιπόν ανακαλύψαμε όχι ένα, αλλά δύο λάδια-ελιξίρια που δεν μας αρωματίζουν απλά, και έγιναν summer-ήρωες της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.

Η Χριστίνα και το Soleil des Vignes Oil Elixir της Caudalie

Αν υπάρχει ένα πράγμα που λατρεύω είναι τα αρώματα. Μου αρέσει ο συνδυασμός των συστατικών και βρίσκω συναρπαστικό το πώς ετερόκλητα elements ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους για να συνθέσουν μυρωδιές. Όσο όμως και αν λατρεύω τα αρώματα, το καλοκαίρι δεν μπορώ να τα φορώ όπως θέλω. Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ, ότι ψεκάζω το δίχως αύριο τα αγαπημένα μου αρώματα και αυτό δεν ευχαριστεί πάντα τους γύρω μου. Δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί ταξί μου έχουν πει «βάλατε πολύ άρωμα ε;» ή που οι φίλοι μου έχουν αναφωνήσει εν χωρό «θες να μας σκοτώσεις;» #truestory.

caudalie_357732083_582335150709688_8891646952016631306_n.jpg

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, έχω στραφεί προς τα αρωματικά προϊόντα σώματος για να αρωματίζω τον εαυτό και το καλοκαίρι μου όπως και όσο θέλω, όμως δεν μπορώ να πω ότι είμαι, ή μάλλον ήμουν, απόλυτα ικανοποιημένη. Αυτά τα προϊόντα βλέπεις, δεν έχουν την πολυπλοκότητα ενός αρώματος. Ακόμα και τα body lotions αρωμάτων, δεν έχουν κορυφή, καρδιά και βάση. Συμβιβαζόμουν λοιπόν με μονοδιάστατες μυρωδιές, μέχρι φέτος που ήρθε στη ζωή μου το τέλειο αρωματικό λάδι, το οποίο μάλιστα δεν με αρωματίζει απλά. Ναι, το φετινό μου καλοκαίρι (και κάθε καλοκαίρι στο εξής) μυρίζει Soleil des Vignes Oil Elixir της Caudalie.

Γιατί όμως λέω ότι δεν είναι απλά ένα αρωματικό λάδι; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Soleil des Vignes Oil Elixir της Caudalie είναι ένα λάδι ελιξίριο, του οποίου η μυρωδιά κρύβει μέσα της νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, καρύδα και βανίλια. Είναι αισθησιακό και ταυτόχρονα ανέμελο. Είναι καλοκαιρινό αλλά και μυστηριώδες. Μυρίζει αντηλιακό αλλά και δροσιά. Είναι με λίγα λόγια το τέλειο άρωμα και κρατάει απίστευτα πολύ στο δέρμα, αφού το προϊόν είναι λάδι. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο δεύτερο θέμα μας: Το γεγονός ότι μιλάμε για ένα λάδι-ελιξίριο.

caudalie_355128212_646336167549068_6312048176883672168_n.jpg

Μπορεί εγώ να βρήκα το άρωμά μου στον κεχριμπαρένιο «χυμό» του Soleil des Vignes Oil Elixir της Caudalie, όμως το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα λάδι περιποίησης. Είναι ένα mix πολυτέλειας που περιλαμβάνει έλαιο argan, shea, 'έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και αμυγδαλέλαιο. Με το πρώτο πέρασμα στην επιδερμίδα, η μεταξένια υφή του γίνεται ένα με το δέρμα και βελτιώνει τόσο την ελαστικότητά της, όσο και την όψη της.

Προσδίδει την πιο τέλεια, καλοκαιρινή λάμψη (ιδανική για τις μαυρισμένες επιδερμίδες) χωρίς όμως να αφήνει πίσω του λιπαρότητα, μόνο υπέροχο άρωμα και θρέψη. Δεν λερώνει τα λευκά ρούχα, πράγμα πολύ σημαντικό για ένα καλοκαιρινό έλαιο και με παρατεταμένη χρήση ΠΡΑΓΜΑΤΙ (ναι, με κεφαλαία) βελτιώνει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας στο σύνολό της.

‘Έχουμε λοιπόν ένα λάδι που έφτασε στα χέρια μου, μπήκε στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ αντί για άρωμα, και κατέληξε να μου χαρίζει τέλεια επιδερμίδα. Ναι, το Soleil des Vignes Oil Elixir της Caudalie είναι ο απόλυτος Summer Beauty Hero για εμένα, αλλά περίμενε… Έχει και η Ευαγγελία τον δικό της ήρωα.

Η Ευαγγελία και το ο Smooth & Glow Oil Elixir της Caudalie

Λατρεύω την ομορφιά, αλλά είμαι εθισμένη με τη μόδα. Γιατί κάνω αυτό το disclaimer σε ένα άρθρο όπου σκοπεύω να σου μιλήσω για ένα λάδι περιποίησης; Θα καταλάβεις όταν πω τη «μαγική « λέξη: Βαλίτσα! Η βαλίτσα των διακοπών μου είναι ένα μία μόνιμη σπαζοκεφαλιά και επανέρχεται κάθε καλοκαίρι όπως τα τζιτζίκια και ο καύσωνας. Σε αυτή τη βαλίτσα, καλούμαι να χωρέσω όλη τη beauty routine μου, 32 μαγιό, 18 ζευγάρια παπούτσια, 45 φορέματα, αξεσουάρ, κοσμήματα, εργαλεία για τα μαλλιά, πετσέτες θάλασσας, τσάντες… Τα νούμερα είναι προφανώς μία υπερβολή για να καταλάβεις το πρόβλημα με το οποίο έρχομαι αντιμέτωπη.

caudalie_351448945_1047911772855949_5925236220862344157_n.jpg

Εξαιτίας της λατρείας μου λοιπόν για την ομορφιά, και του εθισμού μου με τη μόδα, καταλήγω να παραγεμίζω τη βαλίτσα μου, φέτος όμως τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Βλέπεις, ο δικός μου ήρωας, το λάδι-ελιξίριο Smooth & Glow Oil Elixir της Caudalie, αντικαθιστά ταυτόχρονα μερικά από τα μεγαλύτερα beauty αντικείμενα που πρέπει να έχω μαζί μου. Για την ακρίβεια, δεν τα αντικαθιστά απλά, τα καθιστά περιττά και θα καταλάβεις ευθύς αμέσως τι θέλω να πω.

Το Smooth & Glow Oil Elixir της Caudalie είναι ένα πολυτελές mix ελαίων για το σώμα και τα μαλλιά, το οποίο αποτελείται από έλαιο argan, έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού και έλαιο φραγκοστάφυλου. Ενυδατώνει βαθιά και φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα, άρα είναι ό, τι πρέπει για ενυδάτωση μετά τη θάλασσα. Παράλληλα, είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά για να ενυδατωθούν, να λάμψουν (και να ξεμπλεχτούν) το καλοκαίρι. Και το καλύτερο; Το άρωμά του, μοιάζει με πανάκριβο eau de toilette, αφού περιλαμβάνει μία συμφωνία από νότες από ξύλου κέδρου, γάλα καρύδας και πράσινο σύκο. Είναι αισθησιακό και φρέσκο, καλοκαιρινό αλλά και σαγηνευτικό, και μένει για ώρες στην επιδερμίδα, καλύτερα από τα κανονικά αρώματα.

caudalie_356938456_1726205427834218_7778377845106514258_n.jpg

Μονομιάς επομένως, το Smooth & Glow Oil Elixir της Caudalie αντικαθιστά το after sun, το λάδι για τα μαλλιά και το άρωμά μου, δηλαδή μερικά από τα πιο βαριά αντικείμενα στη βαλίτσα μου. Είναι το λάδι-ελιξίριο που δεν περίμενα να λατρέψω τόσο πολύ και αυτό που θα παραμείνει στο μπουντουάρ μου όλο τον χειμώνα, για να μου θυμίζει το φετινό καλοκαίρι και να με φροντίζει. Ναι, το Smooth & Glow Oil Elixir της Caudalie είναι ο δικός μου καλοκαιρινός ήρωας.

Ανακάλυψε και τα δύο Oil Elixirs της Caudalie με μία επίσκεψη στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο ή e-pharamacy και άφησέ τα να «σώσουν» το καλοκαίρι σου σαν πραγματικοί ήρωες.