6 tips για όμορφα πόδια όλο το καλοκαίρι με Hansaplast!

Βιβή Αγγελάκη

Το καλοκαίρι οι υψηλές θερμοκρασίες, η έντονη εφίδρωση και η επιλογή ανοιχτών παπουτσιών επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία των ποδιών μας.

Η μετάβαση από τα βαριά παπούτσια και τις κάλτσες στα ανοιχτά παπούτσια και πέδιλα, κάνουν τα πόδια μας να εκπέμπουν SOS και να χρειάζονται μια extra ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η Hansaplast, κορυφαία μάρκα στην φροντίδα πληγών,έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων για να περιποιηθεί τα πόδια μας και να τα προετοιμάσει για τις καλοκαιρινές συνθήκες!

Την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Hansaplast επικυρώνει η αναγνώρισή τους από την Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα και αποτυπώνεται επάνω στα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων».

Πάμε να δούμε, όμως τα 6 tips που θα κρατήσουν τα πόδια σας απαλά και όμορφα όλο το καλοκαίρι!

#1. Ποδόλουτρο, απολέπιση και εντατική φροντίδα
Βυθίστε τα πόδια σας σε νερό με θερμοκρασία έως 36°C για 10-15 λεπτά και έπειτα αρχίστε την απολέπιση με το Hansaplast Αnti Callus Peeling 2 σε 1, με ουρία και αμυγδαλέλαιο, για την αφαίρεση του περιττού σκληρού δέρματος. Έπειτα, φροντίστε τα πόδια σας με την Hansaplast AntiCallus Κρέμα Εντατικής Φροντίδας με 20% UREA. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στα πόδια σας, φορέστε ένα ζευγάρι κάλτσες και ξαπλώστε. Το πρωί τα πόδια σας θα είναι απαλά σαν το δέρμα ενός μωρού!

#2 Καθημερινή φροντίδα
Η συχνή εφαρμογή της κρέμας ποδιών που περιέχει ουρία είναι εξαιρετικά σημαντική για να έχετε υγιή και όμορφα πόδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο εντατική κρέμα για μασάζ στο δέρμα πριν από τον ύπνο - την Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Hansaplast Anti Callus με 20% UREA

#3 Εντατική θεραπεία για σκληρύνσεις και κάλους
Εάν τα πόδια σας έχουν πολλούς κάλους ή σημεία με σκλήρυνση που δεν μπορούν να αφαιρεθούν με την αντιμετώπιση και φροντίδα του peeling, τότε χρειάζεστε ιδιαίτερη μεταχείριση. Τα Επιθέματα για Κάλους Hansaplast, που έχουν ιδανική εφαρμογή και περιέχουν σαλικυλικό οξύ, πρέπει να εφαρμόζονται απευθείας στην προβληματική περιοχή για δύο έως τέσσερις μέρες, ώστε να μαλακώσουν το χοντρό, σκληρό δέρμα.

#4 Όμορφα και υγιή νύχια
Το πεντικιούρ το καλοκαίρι προσθέτει την τέλεια πινελιά. Φροντίστε ώστε το σχήμα των νυχιών να ταιριάζει με τη φυσική τους καμπυλότητα και οι άκρες τους να είναι λείες. Όλες οι ανώμαλες επιφάνειες πρέπει να λειαίνονται με ειδική λίμα και τα πετσάκια να σπρώχνονται απαλά προς τα πίσω. Έπειτα τα νύχια είναι έτοιμα για βάψιμο.

#5 Για ώρα έκτακτης ανάγκης
Μην αφήστε τίποτα να χαλάσει την καλοκαιρινή ανέμελη διάθεσή σας, πόσο μάλλον τις ενοχλητικές φουσκάλες! Γι' αυτό το λόγο, να έχετε πάντοτε μαζί σας τα νέα Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast που θα προστατέψουν το δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή, προσφέροντας άμεση ανακούφιση, 48ωρη σταθερή επικόλληση και άνεση χωρίς πόνο, χάρη στο υδροκολλοειδές μαξιλαράκι από βελτιωμένη σύνθεση υδρογέλης.

#6 Η λύση στα ιδρωμένα πόδια
Προστατέψτε τα πόδια σας από δυσάρεστες οσμές και κρατήστε τα φρέσκα όλη την ημέρα με το αποσμητικό ποδιών Hansaplast Fresh Active.

Με φρέσκο άρωμα που θα καταπολεμήσει την κακοσμία ενώ βοηθά στην πρόληψη των μυκητιάσεων. Εφαρμόστε το σπρέι μετά το μπάνιο ή το ντους σας για μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και 24ωρη φρεσκάδα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης