Ophycée από τη Galénic: Η νέα υψηλή νοημοσύνη στην αντιγήρανση

Βιβή Αγγελάκη
Ophycée από τη Galénic: Η νέα υψηλή νοημοσύνη στην αντιγήρανση

Ανακαλύψτε τη δύναμη του αγνού αποστάγματος κυανοφυκών για τέλεια επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες!

Ποια γυναίκα θέλει να έχει το παραμικρό ψεγάδι στην επιδερμίδα της και ποια δεν θέλει να κάνει το χρόνο σύμμαχό της; Από την άλλη πλευρά, η πίεση, το καθημερινό άγχος, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, ευνοούν την εμφάνιση ρυτίδων, ενώ κάνουν πιο ορατά τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μας.


Από το 1994, Ophycée, βασίστηκε στην ανακάλυψη της αναζωογονητικής δύναμης των κυανοφυκών. Mετά από 30 χρόνια ερευνών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), οι ερευνητές της Galénic δημιούργησαν ένα αποκλειστικά κατοχυρωμένο συστατικό κατά της γήρανσης, με 100% φυτική προέλευση: Το αγνό απόσταγμα κυανοφυκών του γλυκού νερού με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην αναδόμηση του δέρματος.


Πραγματική καινοτομία κατά των ρυτίδων, τα προϊόντα φροντίδας Ophycée γεμίζουν τις ρυτίδες, συσφίγγουν το δέρμα και αναζωογονούν το πρόσωπο.


Αρχικά, κάντε τη μαγική κίνηση για να ανανεώσετε το δέρμα σας, με το πολύτιμο ελιξήριο νεότητας! Πρόκειται για έναν ορό με 2 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση συστατικών, που ανανεώνει άμεσα το δέρμα. Οι ρυτίδες λειαίνουν, το δέρμα γεμίζει με αποτέλεσμα που μοιάζει με lifting. Αφήνει μια δροσερή αίσθηση ευεξίας στο δέρμα!


Έπειτα εφαρμόστε την κρέμα ημέρας για λείανση και ανανέωση. Σε δύο τύπους για κανονικό- μικτό ή ξηρό δέρμα, γεμίζει τις ρυτίδες και συσφίγγει.


Για τη νύχτα δεν πρέπει να παραλείψετε την αναζωογονητική φροντίδα νεότητας. Mε μεγάλη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και προικισμένη με μια σύνθεση συνεχούς διάχυσης των συστατικών, αναζωογονεί το δέρμα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και λειαίνει τα χαρακτηριστικά.


Για τα μάτια σας μόνο, δοκιμάστε τη φροντίδα νεότητας. Ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, λειαίνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, φωτίζει τους μαύρους κύκλους και «ξεφουσκώνει» τις σακούλες.


Για αποτελεσματική και με ακρίβεια δράση, δοκιμάστε τον ορό ακριβείας. Εφαρμόζεται με ακρίβεια πάνω στις τοπικές ρυτίδες στο πόδι της χήνας, στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια, το μέτωπο και την περιοχή γύρω από τα χείλη. Οι ρυτίδες γεμίζουν αμέσως, μέρα με τη μέρα σβήνουν ορατά.


Τέλος το νέο προϊόν της Ophycée, το 7ο θαύμα της, διορθώνει τις ρυτίδες με αποτέλεσμα «photoshop»! Το Correcteur unifiant immédiat, ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων ομορφαίνει στη στιγμή και κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο μέρα με τη μέρα. Αυτή η σύνθεση, κατάλληλη για κάθε ηλικία, για κάθε τύπο και απόχρωση δέρματος, συνδυάζει ένα ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό, με πινελιές στιγμιαίου ρετούς. Διπλή διόρθωση: Αντιρυτιδική δράση και δημιουργία τέλειου δέρματος, που χαρίζει ασύγκριτα νεανική όψη στο δέρμα. Εκ των έσω αλλά και εξωτερικά!

Αυτή την περίοδο η Ophycée έχει μια super προσφορά για εσάς! Μπορείτε να αποκτήσετε την αγαπημένη σας κρέμα ημέρας για λείανση και ανανέωση και να λάβετε ΔΩΡΟ τη φροντίδα ματιών!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://galenic-promo.gr/